Kāzu plānošana
Kāzu dāvanas
suvenīri viesiem!
Esiet plānojušas suvenīrus, piemiņas lietiņas kāzu viesiem? Skatos nozīmītes, šokolādītes... nezinu ko īsti un vai vajag? Plānots arī galda kartēs pateicības!
Doma bija, ka vajadzētu, bet beigu beigās netaisīsim. Galda kartēs ierakstīsim Paldies un tas arī viss. Vienīgi pēc kāzām katram iedosim pa bilžu CD.
lejā par šo lietu bija viens topiks, neliels, bet meitenes rakstīja ko kura un kura vispār neko!
mums būs māla medeļas- koka neatradām kur pasūtīt!
Mums nebūs nekas. Mums jau bija ielūgums ar mūsu bildi, kas paliks par piemiņu.
man tāda doma - sataisīt smukus, krāsainus cukurgraudus sirsniņu formā (vienā angļu žurnālā noskatījos) un katram viesim iedot maisiņu ar kādiem 5 gabaliņiem un kartiņu - paldies, ka atnācāt - dāvaniņa saldākai dzīvei un bla bla bla.. :)
Par tiem cukurgraudiņiem, šķita interesanta doma. Var taču arī iegādāties lielveikalā cukurgraudiņus sirsniņu formā, tikai tie nav krāsaini:)
esmu dzirdējusi par ideju nākamajā rītā katram viesim uz galda nolikt konču ar piesietu nelielu zīmīti, piemēram, labākajam dejotājam, aktīvākajam sargātājam utt...
mēs uztaisījām lakotas koka medaļas tievos atlasa striķīšos . paši. :)
Tiem, kam bija iedalīts kāds amats, tam vienā pusē bija amata nosaukums, tiem, kam nebija amati, tiem tuvākā radniecība - piemēram vīramāte vai sievastēvs, vīramāsa. Pārējiem - Goda viesis.
Otrā pusē visiem mūsu vārdi, svinību vietas nosaukums un datums un kādi zīmējumi.
man ir draudzene, kam ir mākslinieces talants - viņa mūs safočēja un tagad taisa kartiņas ar mūsu bildēm. Virsū būs arī datums un laikam mūsu vārdi! vēl varbūt arī iekšā ko rakstīsim, piem, vīratēvam, sievasmātei, u.c.+ paldies, vai ko tml!
man jau tas pats gatavošanas process liekas interesants - patīk man tādi radoši darbiņi - ielūgumi, suvenīri, domāju pušķus telpu dekorēšanai arī taisīt pati.
varbūt kāda zin kur var nopirkt tādus nelielus tilla vai auduma maisiņus kur sabērt končiņas??? un cik maksā???
Mani nomocīja šis pats jautājums, bet tad es iegāju audumu veikalā un izdomāju, ka nopirkšu pati tillu un tos maisiņus uztaisīšu - sanāks arī daudzs lētāk. Tiimari ir kaut kādi maziņi maisiņi, bet ja nemaldos viens maksāja 45 s.
Un vispār man joprojām ir doma uztaisī sirsniņu piparkūkas, kur kā glazūra ir mūsu iniciāli un datums. Tikai vēl man nav izdevies atrast vietu, kas vasarā parakstītos uz piparkūku saražošanu.
Tie tilla maisiņi ir smuki, bet ja sāk rēķināt, ka vajag 80 gab par 0.45 ls, tad tā kopsumma dāvanai tāda "nesmuka" sanāk. Mēs savas dāvaniņas saiņosim puscaurspīdīgā papīrā un pārsiesim ar sizālīti... domāju, ka izskatīsies smuki :)
Mums būs katram viesim pateicības kartiņa, kur virspusē būs vārds, iekšpusē būs "paldies tev par to, ka šajās dienās palīdzi mums "iestūrēt laulības ostā" - kaut kā tā, un blakus ar bērna roku uzzīmēta mamma tētis un pati - ieskenējām krāsaini un izpirntējām, klāt pievienosim tilla maisiņus ar iekšā sabērtiem jūrasakmentiņiem.
patiesībā tas tills ir lēts uz lāčplēša ielas 1m maksā vidēji 1.60 - un tur jau sanāk daudz tie maisiņi , kurus pati var ar dekoratīvo diegu un lieliem dūrieniem sastiķēt kopā.
tilla maisinji Muuksalas ielaa 41-dobeles sveces Liivaanu stikls baaze-redzeeju sniegbaltus tilla maisinjus un arii mazas kartona kastiites,blakaam Schetelig vai kaa liidziigi-viss floristikai-tilla maisinji visaads tonjos un dazzaada izmeera..
es atradu mazas kastiites+shokolaadiites sirds formaa. kastiite jaasaloka pasham (drusku plaanaaka kaa seerkocinju kastiite) un katraa paredzeets ielikt 2 shokolaades sirsninjas, kuras ir zeltiitaa papiiriitii. Domaaju, klaat ar zelta kraasas lentiiti piesiet viesu vaardus, lai der kaa galda kartes, ko katram var uz shkiivja uzlikt. To gan nepirku Lv.
Tādi maisiņi ir arī mākslinieku veikalā uz Artilērijas/Tērbatas stūra. Tur vispār ir daudz skaistu lietiņu tām, kurām patīk ķimerēties ap ielūgumiem/ galda kartēm un tml. lietām pašām.
Lasīju kādā diskusijā jau par maisiņiem un ja nemaldos, tad vieta, kur var dabūt bija rakstīts _Līvānu stikla vairumtirdzniecības bāze. Protams, ja es nemaldos :))
Mums dāvanas viesiem ir apvienotas ar galda kartēm..Mums ir atslēgu piekariņi..sirsniņu formā:))Kur vienā pusē ierakstījām viesa vārdu,bet otrā mūsu vārdus un kāzu datums(uz sarkana papīra) ...un piesējām smukas bantītes,lai ir greznāks(arī sarkanas ar baltu šaurāku lentīti pa vidu)..ļoti smuki sanāca