Kāzu plānošana
Citas tēmas
lietus kāzās...
Sveiki, gribētu zināt, kā Jūs tikāt galā ar šo postu-ja kāzu laikā līst???vai arī, kā jūs būtu rīkojušies, jo tas jau ir baigi svarīgi, visi tilti, visi āra darbi paliek neizdarīti, bet laiks līdz ierašanās viesu namā taču jāaizpilda....kā jūs to paveicāt??? :)
Man arī interesē šī tēma, varbūt kāda var ieteikt kādu veikalu kur pārdod lielus baltus lietussargus, lai abiem būtu zem viena jāstaigā.
Manuprat tas nemaz nav tik tragiski :) lietusardzins roka un aiziet-man jau skiet ka taja svetlaime, un eiforija tas lietus nemaz tik traks neliksies :)
Uz Ģertrūdes un Barona ielas stūra atvēries jauns veikals Aleksandras vietā - tur tagad pārdod somas un lietussargus - burvīgi visāda lieluma un krāsu, arī balti:) Par cenām gan nezinu, bet izmēru dažādība gan liela:)
Es pilniiba piekriitu simijai! Mes tikko kā iznācām no zaksa, sāka līt, un tā visu tiltu un izdarību laikā!! bet tas mūs nespēja atturēt visā ar prieku piedalīties, jo tāda diena ir tikai viena mūžā un to vajag izbaudīt maksimāli!
Un saka jau, ja kāzu dienā ielīst, tad dzīves laikā mazāk asaru līšot! ;) Jauki ne!