FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu dāvanas

Piemiņas lietiņas - pateicība viesiem! Help!

d
dii_ 05.08.08. 12:26

Mīļās līgaviņas, sieviņas, lūdzu dodiet kādu padomu par piemiņas lietiņām, ko iedāvināt viesiem. Ļoti maz laika, tāpēc derētu kaut kas mazs un mīļš! :)

Paldies!

20 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
viibeke 05.08.08. 12:34 | Kāzu datums: 19.07.2008

mēs nopirkām veikalā navalux katram viesim mazu baltu svecīti,kas bija jau tādā kā tīkliņaudumā ar lentīti,tad lai padarītu mazliet personiskāku tajā vietā kur uz svecītes bij sirsniņa ielikām miniatūru foto,tādu pašu kā ielūgumos un vēl vienu lentīti vairāk ,citas krāsas,sanāca lēti,jo izrādijās,ka bija 75% atlaide un visiem ļoti patika....mazo bildīti pielikām ar parasto līmes zīmuli un turējās labi...

d
dii_ 05.08.08. 12:47

Vai kādai ir pieredze ar maisiņiem?Tādiem kā šis?Es tepat forumā tādu atradu :)

e
es-saule 05.08.08. 12:50 | Kāzu datums: 26.07.2008

ja jūsu kāzās būs tikai paši tuvākie- ir ok. Bet, ja iecerētas plašākas svinības, jārēķinās, ka daļa viesu tur pat svinību zālē šīs piemiņas litas arī atstās, mums tādas nebija!!!

m
melisa 05.08.08. 13:32 | Kāzu datums: 09.08.2008

es shitos maisinus draugos atradu, viena meitene taisa, laikam bija 0.50 ls / maisinš`. ja interesē vari iečekot draugos: Zane Dagile (ex-Šterna) (Erna Kļava-Kļavs)

L
Līga 05.08.08. 15:56

Mans noverojums, ka pedejos gados divos visi dkti censhas sagadat shis lietinjas, bet rezultata gandriz visas kaazas vairak ka puse tas atstaj uz galda.Uzskatu, ka ta pilnigi nelietderigi iztereta nauda.Es nodrukatu vienkarshas kartites ar pateicibu viesim, ka ir ieradushies kazas un uzliktu uz shivja.Viss.Manuprat vairak njemties, tereties , jo ipashi, ja ir maz naudas - ir galigi nevajadzigi.Shi ir ka reiz viena no tam lietam, bez ka var iztikt, jo tapat tai isti nav seguma.Protams, vecmaminas, gados vecakas damas un akds kungs to novertes, bet pilnigi noteikti lielakai daljai tas bus vienaldzigi un jus busiet par velti centushies...
Nez kadel vel pirms gadiem 3 un senak shita pateikshanas ar shadiem maisinjiem, davaninjam....nebij tik raksturiga...

Mīce 05.08.08. 16:00 | Kāzu datums: 28.06.2008

Mums bija mazās Laimas šokolādītes ar mūsu pašdarinātām etiķetēm. Pasniedzām tās katram personīgi pēc mičošanas, un viesiem ļoti patika, neviens to nepameta guļam uz galda. Pēc kāzām esmu bijusi pie vairākiem kāzu viesiem mājās un daļai mūsu šokolāde neapēsta vēl stāv redzamā vietā. Patīkami:).

a
amnesia 05.08.08. 23:43 | Kāzu datums: 23.08.2008

nepiekritīšu tiem, kas apgalvo, ka sīkas dāvaniņas viesiem ir liekas
te nu ir tas brīdis, kad ja taisa dāvaniņas, tad tādas, kuras negribas atstāt uz galda

šobrīd ļoti daudz laika patērēju šādu dāvaniņu izgatavošanai, pie tam tā ir arī daļa no iepazīšanās spēles

protams rēķinos, ka būs kas gribēti vai negribēti bet aizmirsīs uz galda
ļoti interesē, cik tādu būs

bet gribēju pateikt to, ka ja būs kāds akmentiņš vai cits nevajadzīgs suuu - tad tiešām nav ko brīnīties, ka tādu atstāj uz galda, bet ja reāli izmantojams, apēdams .... ... tad ne!

m
minchux 05.08.08. 23:59 | Kāzu datums: 18.07.2008

mēs tādas lietas ar netaisījām, tieši tā iemesla dēļ, ka bieži redzēts, ka paliek uz galda vai kaut kur uz palodzēm... ja arī paņems mājās līdzi, tad varbūt kādu brīdi stāvēs redzamā vietā, ja ir, kur nolikt, bet vēlāk tik un tā labākajā gadījumā ieliks kādā piemiņas lietu kastē vai izmetīs... Tā nu izdomājām, ka netaisīsim t`das lietas. Mūsu viesi gandrīz visi paņēma līdzi galda kartiņas, ko paši bijām sataisījuši. :) to gan negaidīju.

L
Līga 06.08.08. 00:06

minchux - juu, tieshi par to es runaju;)
It ipashi, ja katram ir kaut kas orginals un otra tada neatkartojas - tad tas ir taa verts:)

L
Līga 06.08.08. 00:07

Es no kaazam galda kartites kolekcioneju, zel gan, ka ne vienmer man uzliek:(Viesiem ir, bet man dazkart nee.

V
ValijaG 06.08.08. 00:17 | Kāzu datums: 08.08.2008

es uztaisīju galda kartes plus katram viesim maza šokolādīte ar mūsu abu foto

zincha 07.08.08. 05:27 | Kāzu datums: 13.07.2007

Mums bija atsleegu piekarinji, pashiem tuvaakajiem ir klaat pie atsleegaam, attaalaakajiem radiem pie mazaak svariigaam atsleegaam, taa ka viss o.k., nebija tik astronomiska summa, toties pieminja gan pashiem gan citiem...

R
Renis 07.08.08. 13:03 | Kāzu datums: 09.08.2008

Mums būs galda kartiņa jau kā mākslas darbs, kurš gribēs, tas paņems uz māju.

b
barbucis 07.08.08. 15:23 | Kāzu datums: 23.06.2008

Mēs ciemiņus apdāvinam tagad pēc kāzām.
Braucam ciemos un dāvinam disku ar fotogrāfijām no kāzām un katram kaut ko aizvedam, skatamies pēc situācijas kas kuram varētu būt mīļš un patīkams. Tas tāds personisks paldies par to ka bijāt klāt mūsu baltajā dienā :)

Ciemiņi ir dažādi katram savas gaumes.

J
June 11.08.08. 20:34

Mes atkal domajam nemt fotograafu, kas speciaalaa tam atveeleetaa vietaa viesus bildees un vakara beigaas visiem pateikties un uzdavinaat par pieminju skaisti ierameetu vinju fotograafiju :)

Lindy080808 11.08.08. 21:30 | Kāzu datums: 08.08.2008

Nu mēs arī pēc kāzām sagatavosim katram viesim DVD ar video un fotogrāfijām no kāzām :)

m
minchux 11.08.08. 21:57 | Kāzu datums: 18.07.2008

korporatīvajās ballītēs redzēts tāds variants, kad uz vietas izdrukā tikko tapušu foto, pie tam uz bildītes ir tās kompānijas tusiņa logo. Var jau arī jaunā pāra vārdus un svarīgo datumu uzdrukāt noteikti. Variants interesants katrā ziņā, tik nezinu, kā ar izmaksām.

Annaleah 12.08.08. 09:04 | Kāzu datums: 31.05.2008

Mēs viesiem pašā kāzu dienā neko nedāvinājām. Galda kartes, protams, varēja ņemt līdzi, ko daļa viesu izdarīja. Pēc kāzām visiem nosūtījām pateicības kartiņas ar mūsu bildi un katram personīgu paldies. Ir jau skaisti reizēm visādi nieciņi, bet, manuprāt, tie nav tik svarīgi..

D
Digna 12.08.08. 09:42 | Kāzu datums: 01.09.2007

Ar tām piemiņas lietām, manuprāt, nav ko iespringt, un ja naudiņas nav kā spaļu, tad vēl jo vairāk. Padomājiet pašas cik kāzās esiet bijušas un cik no tām esiet saglabājušas piemiņas lietas.

Tā uzreiz atceros 6 kāzas kur esmu bijusi viesis un man nav saglabājusies neviena piemiņas lieta, pēc pirmās mājas tīrīšanas visi tie "krāmi" atrada savu ceļu uz miskasti. Arī DVD ar n-tajām kāzu bildēm man nevajag, man pašai bija labākās un skaistākās kāzas kādās jebkad esmu bijusi un būšu, labi ja kādas 10 no katrām kāzām saglabātu datorā un labi, ja 5 izdomātu attīstīt.

Jaunajam pārim kāzas ir īpašas un svarīgas, bet viesiem tās ir tikai draugu/radu kāzas. Katram dzīvē ir bijuši daudz skaistāki notikumi par jūsu kāzām par kurām glabāt piemiņas lietas.

kerija_ip 12.08.08. 09:53 | Kāzu datums: 28.08.2008

ļoti jauki ir pirms kāzām aiziet uz salonu uztaisīt skatu jaunā pāra bildi un uzdāvināt katram ieramētu - bet tas ir izmantojams ja kāzas ir šaurā vistuvāko lokā