Attiecības
Dažādas tēmas
Lūdzu Jūsu padomu!
Kā atradināt vīrieti no TV pults spaidīšanas vakaros? kanāls pēc kanāla ik reklāmas pauzē un beigās nevienu filmu tā arī kārtīgi neesi noskatījies...
Var jau būt ka man vienai patrāpījies topošais ar tik tracinošām īpašībām.
Es vienkārši atņemu pulti vai nolieku to sev blakus.
Manējais arī vienmēr saka, es tikai 1 riņķīti izmetīšu :)
ok, lai izmet, kamēr ir reklāma, bet kad sākas filma - raidījums, tad lai atslēdz atpakaļ, jo tās reklāmas tiešām citreiz ir kaitinošas :(
Negribu, lai tev rastos bezcerīguma sajūta, bet, domāju, ka šī īpašība vnk jāpieņem...:(. Jo, lai kā mums tas nepatiktu, ir vīriešiem īpašības, kuras nav vienkārši iznīdējamas:) Uzskatu, ka tas nav pasaules gals un, ja attiecības nopietnas utt. tad nu esi tik prātīga un šī sīkuma dēļ traci netaisi:) bet varbūt neesat tomēr viena ābola abas pusītes? Neņem ļaunā, bet, ja šobrīd tas tev liekas tracinošākais savā vīrietī, tad pēc laika varat nesaprasties arī citu sīkumu dēļ, kas kļūs par lielu traču iemesliem:( ...tas mazliet no personīgās pieredzes. Iepriekš satikos ar puisi, kurš tomēr nebija man lemts, jo pēc gada eiforijas sāku viņā saskatīt visu ko, tikai ne to patīkamo - nu un vēl pēc pusgada šķīrāmies pēc manas iniciatīvas. Bet šobrīd par to tikai priecājos:)
Pamēģini pati sākt spaidīt, kad viņš ko svarīgu skatās :)
:))) Man laikam paveicies! Mēs cenšamies viens otram piekāpties! Vienojamies, ko skatamies un problēmas nav! :)) (nevar noliegt, ka viņam biežāk nākas piekāpties)......Tomēr dzīvojot ar bijušo kopā ar šo problēmu saskāramies ik vakaru, ja nevarējām vienoties, ko skatīties, tad viņš devās uz otru istabu skatīties TV (parasti, kad bija vēlme skatīties sporta kanālus).
ahā...
Tad ja TV pultij gribu piesummēt klāt lielos darbus tieši tad, kad jānāk ēst vakariņas, drēbju izmētāšanu pa istabu, faktu, ka desu no ledusskapja var izņemt , bet atpakaļ nav jāieliek, to riebīgo aliņu pie vakariņām kefīra vietā, ieslēgšanos tualetē uz pāris stundām kopā ar sorta avīzi un zāles pļaušanu, ko vienmēr var atlikt uz rītdienu, kamēr jau uzaug siena pļava....
Tad labāk laicīgi varbūt padomāt par kādu labāku kandidātu :)
Mūsu mājās pulti spaidu es:D
Varbūt no sākuma vajag izrunāties, un pēc tam skatīties, kas būs tālāk, un tad tikai pieņemt lēmumu. Bet pašlaik izklausās, kad tu esi ĻOTI DUSMĪGA !!!
protams, vīriešiem TV ir svēta lieta, to nu mums būtu jāņem vērā :D
bet mani nekaitina, ka reklāmas pauzēs nodod apli pa visiem kanāliem :) nekādu problēmu, jo mūsu gaume kino žnaros ir līdzīga... arī iemīļotie raidījumi mums vieni un tie paši... ja nu pašā vakarā man apnīk skatīties K1, tad es eju gultā minēt krustvārdu mīklas, kas, savukāt, VIŅAM nevisai, ka es to daru :D
Vīrieši nevēlas zināt ko rāda televīzijā, viņi vēlas zināt ko vēl rāda televīzijā.:)))
Lai atrisinātu tālvadības pults problēmu, sievietei nepieciešams mierīgi apspriest ar vīrieti, cik ļoti pārslēgšanās sāk viņu kaitināt, un palūgt tā nedarīt, kamēr viņa skatās televīziju. Viņa var arī mēģināt paslēpt pulti, lai viņš par to pat neiedomātos. Ja ne viens, ne otrs paņēmiens neiedarbojas, viņai jāpieņem lēmums iegādāties savu televizoru- ar citu pulti. Pults spaidīšana ir viens no veidiem, kā vīrieši atbrīvojas no dienas stresa.
pavisam vienkāršs atrisinājums - iegādāties vēl vienu televizoru un, ja nesakrīt domas par to, ko skatīties, tad vismaz katram ir savs :D
Mīļā, Tu neesi viena, manējai dara tieši to pašu un beigās aizmieeg pirmais un neko nav redzējis ne pats , ne es! Un 13. gadu kopdzīves laikā nekas nav mainījies, nekādas metodes nelīdz, un palicis tikai vēl kaitinošāk. Risinājums ar 2 televizoriem varētu būt labs, bet daļējs, jo tad jāguļ arī atsevišķi, ja grib to kasti tieši guļamistabā!
hahahahahah :)) Un es, muļķīte visu laiku domāju, ka manējais šajā ziņā ir unikāls! :))))
Viens mierinājums. Mums ir ĪSTI vīrieši.:)))
es, savukārt, domāju, ka TV guļamistabā ir ienaidnieks Nr.1!!! un man tāds prieks, ka mūsu dzīvoklītī pagaidām TV nav vispār. =D aizbraucot pie vecākiem mēs parasti guļam tajā istabā, kur tā "brīnumkaste" ir... un tad ir tā, ka vīriņš grib skatīties savus bojevikus, jo mājās filmas parasti izvēlos es, ko uz datora skatīties, bet man gribās ar viņu parunāties vai pamaigoties zem pūkainās sedziņas, bet visa viņa uzmanība pievērsta TV. tad jau tikai ar sievišķo viltību var viņu atraut no tām filmām :)
1.nelikt TV gulamistaba.gulamistaba ir domata kam citam.
2.pulti nem sava parraudziba.
vispar tava situacija atgadina man sevi-ari es medzu skatities 3 kanalus vienlaicigi.
un vislabak jau butu,ka virietis atrastu kadu nodarbosanos-kvai pastaigas abie kopa pec darba,lai saldaks miegs:)
izlasīju jautājumu un uzreiz atcerējos izrādi "alu cilvēks". Tieši šī problēma tika apspēlēta. Nu un viņu skaidrojums šāds: vīrietis ir mednieks, tāpēc viņš nogalina kanālus (ar katru pults pogas spiedienu)... turpretī sievietes jau no laika gala bijušas vācējas , tāpēc viņas pārslēdz kanālu, ievāc informāciju, un tikai tad pārslēdz nākamo kanālu. Tā lūk, tas viss jau no alu cilvēku laikiem...
jā, "alu cilvēks" bij' labs! izskaidroja ļoti daudz ko! tikai žēl, ka es to izrādi biju redzējusi tad, kad man nebija nopietnu attiecību un tikai pasmejos no visas sirds par to visu. :)
*bet īstenībā arī mēs neesam nevainojamas, tāpēc dažie mūsu vīriešu paradumi ir vienkārši jāpieņem, savādāk miera mājās nebūs. :)
īstenībā, ja tā nopietni par vīriešu trūkumiem, tad ir jāiemācās tos pieņemt tādus, kādi tie ir. Bija un ir joprojām dažas lietas nu jau manā vīrā, kas mani kādu laiku tracināja. Bet pēc tam, kad tā patiešām to pieņēmu, ka tas tā ir un tur neko nevar grozīt, paliku vienkārši laimīga. un tagad par visiem šiem trūkumiem (jeb precīzāk vīra "izgājieniem") vienkārši pasmejos - nu tas ir mans vīrs...!
"Skaisti ir mīlēt tāpat vien..." :) Mans mīļums izkausēja manu salto sirdi tieši ar to, ka mīlēja mani tieši tādu kāda esmu, neskatoties uz visiem maniem stulbajiem izgājieniem. Un man pagāja laiciņš kamēr iemācījos viņu mīlēt tādu kāds viņš ir, tāpat, ar beznosacījuma mīlestību. un kamēr mācījos to iemīlējos viņā līdz ausīm un tagad mēs laulāsimies, lai arī atlikušo dzīvi mīlētu viens otru.