FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Attiecības

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Dažādas tēmas

Zīlniece vai gaišreģe

L
Lisa27 04.10.09. 01:20 | Kāzu datums: 11.07.2009

Lūdzu padalieties ar informāciju, ja kādai ir zināma kāda laba zīlniece vai gaišreģe, kuras teiktais ir piepildījies, iesakiet pēc iespējas drīzāk, lūdzu rakstiet man privāti, ļoti gaidīšu, tas ir steidzami. Jau iepriekš paldies!

14 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
Beatriss 06.10.09. 12:23 | Kāzu datums: 13.07.2013

Ir viena zināma no Valmieras. Ja vēl ir nepieciešams, atsūti privātu ziņu.

Mazapelite 29.01.10. 15:18 | Kāzu datums: 06.08.2010

Kas to lai zin

jamaica 11.02.10. 13:15 | Kāzu datums: 10.07.2010

Tur ir ļoti jāizvērtē pie kā iet, parasti pēc atsauksmēm, ja kāds labi pazīstams cilvēks pie kāda ir bijis, lai iesaka.
Zīlnieces, gaišreģi utt ir ļoti dažādi, un tādos salontipa iestādījumos ļoti jāuzmanās, ka jūs neapčakarē.
Kā jau saka, vislabāk atrast kādu tantiņu vai onkulīti kaut kur laukos, un pret ziedojumu(cik paši varat atļauties samaksāt). :)
Manī nevieš uzticību saloni, kur nosaka konkrētu cenu- pusstunda tik un tik maksā, lai pateiktu konkrētu lietu- atkal tik un tik(nu tāds cenrādis), tas par neko labu neliecina. Vispatiesākie varētu būt tie, kas darbojas pret ziedojumu(nenoteiktu summu).

ilzuks26 04.03.10. 21:32 | Kāzu datums: 29.08.2009

Tādas "zīlnieces" nelasa domas, bet ir ļoti gudras ķermeņa valodas lasīšanā. Parasti arī nesaka tādus konkrētus pareģojumus, bet lēnām velk sākot no aptuvenā, taustoties uz konkrētāku, vērojot, vai klients piekrīt vai nē.
Līdzīgi esot arī ar "gudrajiem" suņiem, kas mākot rēķināt un pēc tam atbildi izteikt rējienos. Viņi būtībā rej un skatās, līdz kamēr dresētājs apzināti vai neapzināti pamāj vai kā citādi norāda, ka jābeidz. Ja dresētājs pats nezin atbildi, tad nabaga suns var riet līdz pat dienas beigām :D

frauA 05.03.10. 13:26 | Kāzu datums: 11.06.2011

es principā neticu kaut kādiem pareģojumiem, bet nu...
pirms vairākiem gadiem aizgāju līdzi draudzenei pie zīlnieces, tādas ar labam atsauksmēm Atceros, ka iegāju, apsēdos un viņa man uzreiz noskaitīja visu tekstu- kas es esmu, ko daru, ko darīšu.... Likās pat ļoti ok, bet visu salīdzinoši ātri aizmirsu
Tagad, pēc vairakiem gadiem, rakos pa vecajim papīriem un uzgaju lapiņu, uz kuras biju pierakstījusi viņas teikto Mute palika vaļā, jo viss lielākā mērā ir piepildījies Pat tāda lieta kā: "pēc tik un tik gadu kopā būšanas ar draugu, tu apprecēsies" (toreiz es savu topošo vīru nemaz nepazinu) Jāpiebilst, ka, to lasot, kāzu aptuvenais datums jau bija nolikts :)
.... tas viens pozitīvais piemērs, bet vispār, labak nevajag Vai tad sliktāk dzīvojam bet zīlniecēm?

Mazapelite 16.03.10. 09:03 | Kāzu datums: 06.08.2010

Protams, ka daudzos gadījumos zīlnieces pašas jautājot "iegūst" atbildes/pareģejumu vai vēro ķermeņa valodu.

s
sniega_minx 16.03.10. 23:24

Mans ierosinājums ir lūgt Dievu, lai Viņš nokārto to, par ko Tev nemierīgs prāts... astrologi, zīlnieces, zvaigznes, planētas utt. viss tomēr ir radījums, varbūt vērts tad patiešo kontaktēties ar pašu Radītāju, lai nav 'kluso telefonu' efekts ;)

Suns_Funs 18.03.10. 12:56 | Kāzu datums: 18.08.2006

Es dodu priekšroku astrologa padomam.

l
londa26 12.04.10. 23:15

It kā reizēm tas liekas interesants pasākums, bet pati vienreiz esmu biju un pateikts ļoti daudz kas pareizi, protams, kādas detaļas var atšķirties, bet pats galvenais ticēt pozitīvajam - domu spēks ;)

K
Kenta 03.07.10. 00:30 | Kāzu datums: 13.06.2009

Mmm, visādi šitādi pekstiņi - zīlnieces, gaišreģes un citas raganas, atņem svētību ģimenei.... Vai maz vajag ?

Z
Zlata 08.07.10. 12:16
J
Jullyaaa 25.08.10. 13:16

es labak ieteiktu astrologu. astrologs tev nolasis tavu (pec dzimsanas gada, menesa, dienas, laika, varda un uzvarda) likteni. ipasi nezinu kada ir starpiba starp ekstranesniem, gaisregiem, zilniecem utt. dazi zile pec kafijas tases, dazi pec kartim, dazi pec rokas, es vairak palaujos uz zvaigznem. mana draudzene ir bijusi un vinai daudz kas piepildijas.

d
daniiite 03.11.10. 20:48 | Kāzu datums: 23.09.2005

Visu kā uz delnas pasaka izslavētā Eliseba tel.29265374.
Viņa kā pa plauktiem visu saliek.

s
starlight888 04.05.18. 19:10

ļoti ļoti pēc diezgan trakas pieredzes pie visādām "zilniecēm" kuras man satracinaja tā ka biju tuvu nervu sabrukumam, iesaku ļoti ētiskus, izpalīdzīgus un ļoti ļoti precīzus speciālistus kuri tiešām izturas ar cieņu pret ikvienu cilvēku un netiesā. Un tiem kas netic, viņi tiešām redz nākotni. man viss sanāk ka viņi saka. un turkāt ņemot vēra ka viņi ir tik precīzi viņi ari iesaka ko darīt un ka noverst kadu nejauku situāciju.

Es konsultējos ar Edwina, Ms Mandi, Jason, Joseph, Angie un Terri. Viņi ir izcili.
Kad  apmeklēju dažādas zilnieces biju tikai panikā un jutu ka viss bruk bet kopš konsultejos ar šiem clvēkiem viss s;ak kārtoties. edwina starp citu izcili sakarto auras un nogludina asumus jebkuras attiecībās.
Cenas manuprat draudzīgas ņemot verā ka viņi atbild atri un parasti man vairak par 5-10 min nevajag lai saņemtu precizas atbildes.