FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Attiecības

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Dažādas tēmas

Kā lai izvairās no rutīnas seksā pēc kāzām?

V
VanillaSky 19.10.09. 13:14

Sveikas!
Nu nau jau tā, ka mēs to tagad daritu reizi mēnesī, ātri, tumsā un zem segas. Bet zināma asumiņa sāk pietrūkt. Abi vienmēr noguruši, ar citām lietām pārņemti.
Jūs teiksiet, ka jākaisa vannā rozes, jādedzina sveces un viss būs super..
Ir vēl varianti?
Gribētu viņam piedāvāt lomu pēles, bet baidos ka tas labi izskatās tikai filmās...
Baidos arī izlikties mazliet muļķīgi..

12 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
e
elfa 19.10.09. 13:27 | Kāzu datums: 20.06.2009

Vai tad viss tik pēkšņi mainījās tikai pēc kāzām? Pirms tam bija asuma un tagad pēkšņi jūtat ka nav?!Varbūt vēl kāds pēckāzu stresiņš?!

Knope 19.10.09. 13:40 | Kāzu datums: 26.07.2008

Normāla rutīna... Ne jau kāzas pie vainas, bet ieiešana ikdienas ritmā. Asumiņu var uzkurināt apstākļu nomaiņa. Izbraukt uz nedēļas nogali uz kādu SPA. Ieviest jaunu tradīciju - piemēram sestdienās kopēja vanna ar masāžu. Vai piektdienas vakaros kādas pikantākas filmas kopēja noskatīšanās. Nu vienvārdsakot - izvirzīt kaut kādu "ekstra" saldo, ko būtu vērts gaidīt visu nedēļu.
Savukārt pa nedēļas vidu, ja patiesi ir tā, kā raksti, ka abi divi esat noguruši. Tad nav jau obligāti ārī ķesīša pēc jārīvējas. Ja patiesi abi nevēlas, tad nevajag ar. Savādāk ātri vien būs pretējs efekts - nevis baudījums, bet "pienākuma" sajūta. Galvenais, lai kāda puse nepaliek "neapmierināta".

t
trusha 19.10.09. 15:08

"Gribētu viņam piedāvāt lomu pēles, bet baidos ka tas labi izskatās tikai filmās..."-esmu drosa,ka virs bus sajusma un asums tiks atguts;)
"sekss" nav tikai dzimumakts-mazliet izteles un viss bus kartiba:)

b
bellydancer 19.10.09. 17:40

Nu par lomu spēlēm runājot... Patiesībā no tām prieks un iekāre rodas tikai vīrietim, jo parasti jau pārģērbjas tikai sieviete - par medmāsiņu, skolnieci, skolotāju, playboy zaķi... Da jebko. Vot ja vīrietis arī pārģērbtos, tad gan būtu vērts, bet sievietei vienai pašai visu laiku pūlēties nav godīgi.

Jā, rutīna daudziem pāriem rodas. Tas jau tikai normāli, ka vairs tā nepucējamies otra dēļ, sexīgas vešiņas pērkam un velkam tikai pa svētkiem. Jo biežāks tas sex, jo nevērīgāki viens pret otru paliekam :( Un attiecību sākumā tā dzimumdzīve vienmēr ir kaislīgāka, jo cilvēks vēl ir neiepazīts, viss ar viņu kopā ir jaunums. Bet pēc gadiem viss jau zināms un ierasts kļūst :( Protams vajag censties to dzirkstelīti saglabāt utt, bet es arī tagad tikai pa retam sveces dedzinu un kaut kādu romantisku gaisotni radu (kaut gan tas vairāk man domāts, ne vīram). Ir pilns skapis ar sexīgām korsetēm, bet nevilkšu taču katru vakaru :D

Man liekas, ka globāli tai rutīnai neko nevar padarīt, Vienkārši mainās attiecību veids. Un tas pats attiecināms uz seksuālām attiecībām. Protams, vajag reizi pa reizei kaut kur aizbraukt, uzvilkt ko sexīgu, pasākt ko romantisku, bet pamatā sex kļūst ierasts un ne vairs tik interesants kā attiecību sākuma stadijā.

Madeline 19.10.09. 19:28 | Kāzu datums: 14.08.2009

Mums rutīna, šķiet, neiestājas viena iemesla dēļ - neesam kopā 24/7. Pašlaik man ir tāds dzīves un darba režīms, ka vienu nedēļu esmu Rīgā pie vīra, otru - savās agrākajās mājās... 160 kilometru attālumā... Un savā ziņā, lai cik tas brīžiem nebūtu nomācoši, tas ir arī aizraujoši, jo atkalsatikšanās vienmēr ir vētrainas. Un tas ir labs iemesls gan izvilkt korsetes un citas smukumlietas no skapja, gan parūpēties par mūziku un svecēm.
Tādēļ ieteikums no manas puses - brauc komandējumā! Kad atgrezīsies, par rutīnu vismaz kādu laiku nedomāsiet! ;)

b
bellydancer 19.10.09. 19:58

Tā jau ir - jo mazāk kopā, jo vairāk pietrūkst un lielāks prieks un kaisle atkal satiekoties :o)

r
rutuxs 19.10.09. 20:49 | Kāzu datums: 20.02.1993

Seksā nekas nav muļķīgi, ja tas patīk abām pusēm. Vispirms par savām sajūtām un vēlmēm ir obligāti jārunā. Vienīgais ko varu ieteikt ir maniet vietas, mainiet laiku un protams pozas. Ja nav bērnu, tad oi,oi,oi, uz priekšu. Nekādu šķēršļu. Mēs gribam labi un garšīgi paēst, labi un garšīgi padzerties un protams gribam labu un foršu seksu.
Neticu teicienam, jo retāk tiekas, jo labāks seks. Muļķības.

kerija_ip 20.10.09. 12:02 | Kāzu datums: 28.08.2008

nu man atkal leikas ka tas ir tads vilnveidigs process... esam kopa 7 ar pus gadus un ta padomajot pa to ir ta - sakuma protams pie katras iespejas un ko un ka tik ne... tad sak pierast... nedaudz atslabst - bet tad mes iegajam nakamaja faze - tads izsmalcinatais sex - nevis uz masu, bet kvalitati - jo tu zini kas un ka patik... dzive ir brizi kad esma aiznemti, nogurusi - tad tas ir retak, bet tad nak periodi, kad vajag biezak, galvenais tajas pauzes neiesedeties... jā salīdiznājumā ar sākumu, tas ir retak, bet noteikti ari labak un musu gadijuma kazas tikai pa jaunu uzsita dzirksleliti un kad mes to sapratam, sakam taisit regulari sev svetkus - ka jau Knope mineja - gan izmukot no ikdienas, gan saja pasa ikdiena iemacoties sajustie sipasiem - piemeram uzcelot telti viesistaba un uztaisot kaisligu piknku... un otra liela atklasme bija berna piedzimsana - par to biju loti parsteigta - varbut tape cka gaidisana slaika tas viss bija nedaudz pieklusintak, saudzejosak, tad tagad acis spragst ara ka vajag :D
man liekas jamil vienam otrs un jaruna un viss bus super... un pat ja ario dazrez tas ir vienas puses ieguldijums (medmasinas terps) - vini tachu ir ta verti...
P.S atvainojos pa kludam - bebits gul uz rokas :D

Jessy 06.11.09. 13:56 | Kāzu datums: 25.04.2009

Nedomāju, ka vajag baidīties par lomu spēlēm. Pirmai reizei nevajag uzreiz kaķa kostīmu vilkt! Pārsteidz viņu, uzvelkot garus cimdus, seksīgu veļu, uzliec rotaslietas un atstāj kājās garos augstpapēža zābakus!! Bet vīrietim ļoooti labi izskatās čipendeila atribūti ( apkaklīte un ap rokām "piedurknes") - var pasūtīt ebay :) Viņam pat nebūs nekas jādara, pietiks tikai ar uzvlikšanu!!

Bet vislabākās zāles pret rutīnu ir ceļojums! Ja nav naudas vai laika, tad kaut vai pavadiet vienu nakti viesnīcā blakus pilsētā! Cita telpa, cita gulta.. parādās pavisam cits noskaņojums! :)

vilina 26.11.09. 22:55 | Kāzu datums: 25.07.2009

Hmmm... lomu spēlēm nevajag pat tērpu, galvenais ir aktierspēle. Saki: "Mincīt, es gribu pasplēties... Gribu, lai Tu esi ārsts, es Tava paciente." :) Nu tā... Viss notiks pats no sevis.. galvenais pārkāpt pāri svam kautrīgumam pirmajā reizē, tad jau abi iejutīsies lomā un būs jautri.
Lomu spēlēm liels pluss, ka ir gara priekšspēle. :) Tas uzkurina abus. Un, protams, apstākļu maiņa - jo prāts vienmēr prasa kko jaunu.
Nav jau obligati, ka sieviete ir tā, kas pārģērbjas un galvenā tēlotāja. Vienmēr taču var vīram palūgt, lai viņš uzņemas iniciatīvu. Piem., tu esi apmeklētāja erotiskās masāžas salonā - kāds tur tērps? :) Nu, tas tā iedvesmai.

i
intinja 13.01.10. 23:13 | Kāzu datums: 16.08.2008

Pamēģini vienu nedēļu katru dienu savu vīru sagaidīt pefekti sakārtotā jaunā seksīgā apģērbā. Es kopš mūsu kopdzīves uzsākšanas tā daru vismaz reizi nedēļā. pagājuši gandrīz 2 gadi - nekādas rutīnas:)

ieveens 22.02.10. 16:28 | Kāzu datums: 05.09.2008

Elementāras pozu maiņas..
smuka vešiņa...