FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Attiecības

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Dažādas tēmas

Vīrs pazaudējis laulības gredzenu

L
Lisa27 03.01.10. 17:59 | Kāzu datums: 11.07.2009

Esmu patiesi sarūgtināta, mans vīrs aiz neuzmanības pazaudēja savu laulības gredzenu, saprotu, ka tas nav pasaules gals, ka dzīvē visādi gadās, bet ir tik neizsakāmi sāpīgi... Vai kādai arī ir tā gadījies, ka pazūd laulības gredzens? Paldies, par jūsu viedokli!

20 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
Zhagatinja 18.11.11. 17:31 | Kāzu datums: 15.07.2011

viirs 3.dienaa peec kaazaam no mashiinas iepirkumus aaraa kraameeja un pazuda gredzens , aatri atradaam , ikdienaa gredzenus neneesaajam , jaa ja ejam vakarinjaas uz teaatri vai kaadu saviesiigo vakaru ........

S
Sprite 08.11.11. 20:51

Vīrs vasarā, makšķerējot, pazaudēja laulības gredzenu, rudenī izšķīrāmies. Bet tas noteikti nebija gredzena dēļ :D

I
Ilvux 09.03.11. 18:38 | Kāzu datums: 19.08.2011

Aiznes savu gredzenu meistaram,varbut vins var parkauset vinu tadu kads bija,un biki lielaku!

N
Nelda 07.02.11. 13:39 | Kāzu datums: 11.07.2009

Man sāpīgāks stāsts par laulību gredzenu.
Paliku stāvoklī, jutu, ka gredzens kļūst par šauru, novilku un noliku lādītē! Kad mazais piedzima pēc pāris mēnešiem domāju japamēra, vai var atkal valkāt. Uzvilku pirkstā un viss nost vairs nedabū, pirksts pampst, nācās pārkniebt! :( Nu vīriņš saka lai nesatraucos, nopirksim jaunu! Bet biju veikalā un tāds vairs nav dabūjams! :( Tā nu baigais pārdzīvojums!
Nevaru saprast ko lai dara, mēģināt salabot, bet gredzeni mums ir sakausējums baltais + dzeltenais zelts, vai to maz varēs salabot! Vai pirkt jaunus abiem...

s
sabikrie 28.07.10. 11:49 | Kāzu datums: 08.08.2009

Ja laulājies Baznīcā, tad es Tev ieteiktu nopirkt jaunus gredzenus un aiziet pie priestera, lai pasvēta. Tas arī kaut kādā ziņā atsauktu vismaz bišķi tās sajūtas no kāzu dienas :)) Vai, ja nelaulājies Baznīcā, vienkārši nopirkt un izdomāt kaut ko, lai romantiski pasniegtu to viņam.

ieveens 28.06.10. 13:09 | Kāzu datums: 05.09.2008

Manējais arī pazaudēja.
Ir doma laulāties 5 gadu jubī, tad arī būs jauni skaisti gredzentiņi. Un kas ne mazāk svarīgi - iesvētīti.

Serskabe 08.06.10. 11:03 | Kāzu datums: 28.07.2007

Man Vīrs pazaudēja otrajā dienā pēc kāzām, lecot dīķi.
Un nekas viss kārtībā

Bellae 04.06.10. 20:31 | Kāzu datums: 04.07.2009

Mana omīte ar opīti nodzīvoja visu mūžu, gredzenus tā īsti nekad nav nēsājuši!
Arī domāju, ka tas nav rādītājs, vai gredzens pazūd, proootams man arī būtu mazliet sāpīgi, bet ar to dzīve nebeidzas. Galvenais jau lai vīrs nepazūd :)))

s
sicilia 28.04.10. 17:32 | Kāzu datums: 05.09.2009

Tiešām nepārdzīvo. Pirms kāzām ne to vien visi saka. Kleita nevar būt divdaļīga, tas nevar šitas. (klieta man beigās bija viendaļīga, jo visas man kliedza un kliedza, bet nu nepatika man tas)
Turklāt ticējumi ir pretrunīgi. Vieni saka - lietus kāzu dienā - visu mūžu asaras un grūta dzive. Otri saka - laime un daudz naudas. Man kāzās lija. Ome no rīta negribēja man ļaut ģērbties, kliedza ka kāzas jāatceļ, jo es visu mūžu raudāšu. Citi teica - forši, ka lietus, būs laba dzīve un Dieva svētība. Nospļauties uz to visu... citādi jāsajūk prātā

jamaica 27.04.10. 18:32 | Kāzu datums: 10.07.2010

Paldies Tev par uzmundrinošo tekstu! Patiešām tas mani vēl vairāk uzmundrināja :)
Man jau netikai martap(šeit komentāros) to teica, bet vēl nācās dzirdēt par to slikto zīmi utt
It kā zinot to, ka tās ir muļķības, cilvēks tāpat sāk nedaudz satraukties.
Pasmaidīju par tiem tauriņiem :)
Tiešām nevajag klausīties tādās negatīvās runās. Viss būs labi.
Velreiz paldies, bubītis un janette. Tas bija uzmundrinoši. :)

j
janette 27.04.10. 17:00 | Kāzu datums: 22.08.2009

Forši un patiesi uzrakstīji. Iesmeju par visām slikto zīmju un māņticību piesaucējām. Pirms kāzām ne to vien dabūju dzirdēt - gan par citas krāsas lenti manā kāzu kleitā, gan par pērļu auskariem.
Mums gredzeni vispār jāpārtaisa, principā jāpārkausē vai pat jāpērk veikalā jauni, jo ļoti nepaveicās ar juvelieri - gredzeni ir izgatavoti nekvalitatīvi un pavirši. Arī esmu saņēmusi pāris komentārus - kā nu tagad tā, ka būs citi gredzeni, ne tie ko kāzu dienā viens otram uzvilka. Bet tie ir tikai gredzeni. Jā, ļoti nozīmīga un simboliska lieta, tomēr tikai lieta.

bubītis 27.04.10. 16:33 | Kāzu datums: 15.05.2010

Nu kāda tur slikta zīme! Netici tādām muļķībām! Vienmēr atradīsies kāda ar dzīvi neapmierināta tante, kas iepilinās darvas karoti. Ko tad tagad - neprecēties? Kā būs tā būs, likteni neizmainīsi.

Ne pa tēmu, bet tomēr... Man darba kolēģīte taisīs torti ar taureņiem (jo tas ir mūsu kāzu simbols), viena cita kolēģe dūdo man ausīs : "Vai cik būs skaisti, vai cik jauki..!" Bet aiz muguras: "Nevar uz tortes likt taureņus, aizlidos katrs uz savu pusi un izšķirsies!" Pārsmējos, kad man to izstāstija :D Tad jau arī baloži aizlido, rozes novīst, sveces izdeg utt..

Jā, tavā gadijumā sajūtas noteikti nepatīkamas, un lieki izdevumi... Bet ticiet man, dzīvē būs daudz nopietnākas lietas, par ko nāksies pārdzīvot, nervus bendēt un galvu lauzīt.

k
konfekte 27.04.10. 15:26

Mums gadijās pavisam nelāgi, vīrs pazaudēja laulības gredzenu pēc divām dienām kad apprecējāmies... peldējāmies ezerā, un kad viņš iznāca no ūdens, gredzena vairs nebija... sajūtas arī bija ļoti nepatīkamas.... bet nākamajā dienā mēs jau nopirkām citu gredzenu, tādu pašu, tikai izmēru mazāku....

jamaica 27.04.10. 13:23 | Kāzu datums: 10.07.2010

Zinu, ka it kā nav laba zīme! Bet uzskatu, ka zemapziņa var visu! Ja ieciklējas uz to, ka slikta zīme, tad arī notiks, kas slikts. Galvenais, domāt pozitīvi. Tad arī viss būs labi, es tam ticu :)

m
martap 22.04.10. 19:01

Toties topošajam vīram citā dienā un veikalā iegādājāmies gredzenu. Un to pēc apmēram pusstundas lielveikalā"Galerija Centrs"man nozaga(kopā ar maku, kur tas bija ielikts). Tāda sāpe mums gadījās :(
------------
Taa nav laba ziime!

L
Lisa27 21.04.10. 02:02 | Kāzu datums: 11.07.2009

Paldies par jūsu pārdomām. Es vēljoprojām nespēju noticēt, bet redz, ka brīnumi dzīvē notiek, iestājās pavasaris, sniegs nokusa, un mēs atradām vīra laulības gredzenu,tāds saviļņojums pārņēma mūs abus.
Un Jamaica, pilnīgi noteikti, jums abiem viss būs labi, lai veicas!!! :)

jamaica 20.04.10. 12:45 | Kāzu datums: 10.07.2010

Mani vecāki pāris gadus laulību gredzenus vispār nenēsāja, jo tētim peldoties jūrā, gredzens pazuda, bet mammai savējais kļuva par lielu. Uz sudraba kāzām, mamma no sava zelta pie juveliera uztaisīja abiem jaunus gredzentiņus. Viss kārtībā. Dzīvo laimīgā laulībā. :)

Savukārt man gan sarugtinājums, pirms aptuveni nedēļas nopirkām gredzenus, savējo atsevišķi citur pirku, tapēc tas jau mājās stāv un gaida lielo dienu. Toties topošajam vīram citā dienā un veikalā iegādājāmies gredzenu. Un to pēc apmēram pusstundas lielveikalā"Galerija Centrs"man nozaga(kopā ar maku, kur tas bija ielikts). Tāda sāpe mums gadījās :(
Bet tas nesabojās mūsu gatavošanos kāzām, meklēsim topošajam vīriņam citu gredzenu. Un es ticu, ka viss būs labi. :)

L
Lillia 19.02.10. 18:15

Gredzens ir tikai lieta. Jā simbols, jā nozīmīgs, bet tā ir tikai lieta. Nevajag lietām tik ļoti pieķerties. Uztaisīet jaunu gredzenu un viss būs kārtībā. Dzīvē ne tā vien gadīsies!

Liginjsh 11.01.10. 08:57 | Kāzu datums: 28.08.2010

Mana topošā vīramāte ar savu gredzenu pazaudēja. nu neko - uztaisīja vietā jaunu. Sudrabkāzas jau sagaidījuši un, man no malas skatoties, šķiet ka mīl viens otru kā pirmajā dienā. Tā ka es ar laikam būšu no tām, kas teiks, ka tas vēl neko nenozīmē. ja lemts dzīvi kopā nodzīvot, tad tā arī būs, ja ne - tad ne. Ne jau nu tur gredzens to noteiks ;)

Madeline 08.01.10. 18:05 | Kāzu datums: 14.08.2009

Es vienreiz, barojot putnus, pazaudēju ļoti skaistu sudraba gredzenu, tāpēc, vadoties no šīs pieredzes, kad pirkām gredzenus kāzām, skatījos, lai manējais ir mazliet ciešāks kā varbūt vajadzētu...
parasti jau iesaka laulību gredzenus pirkt vaļīgākus, jo pirkstiem apkārtmērs ar gadiem mainoties, bet... man bailes pazaudēt īpašo gredzenu laikam bija lielākas... :)
bet autorei varu teikt, ka par to nav jēgas uztraukties... gredzenu var nopirkt citu... un savienība, ko jūs noslēdzāt savā kāzu dienā, nav atkarīga ne no gredzena, ne kāju bantes :)) tā ir debesu svētīta un tāpēc mūžīga!