FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Attiecības

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Dažādas tēmas

Kuras ir bildinātas Valentīna dienā?

N
Nenobildinātā 16.02.10. 16:14

Sveikas!

Sakiet, vai Valentīna diena tiešām ir tas pavērsiens, kad mūsu vīrišķi saņemas un beidzot mums to pajautā? Bieži vien dzirdu, ka bildinājums nācis tieši 14. februārī. Vai tā ir raksturīga tendence?
Un kas ir nākamie/citi populārākie svētki, kad varētu gaidīt mazo apaļo rotaslietu?

20 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
Annačka 16.02.10. 16:23 | Kāzu datums: 14.08.2010

Es savu bildināju saņēmu mūsu 2 gadu kopbūšanas gadadienā. Kaut gan mīļotais teica, ka viņam bija arī doma to izdarīt Jaunajā gadā, taču gredzens jau bija nopirkts un viņš nevarēja nociesties :) Bet labi, ka tā, jo divas manas draudzenes savu bildinājumu saņēma tieši šī gada Jaunajā gadā. Tā kā populāri svētki bildinājumam.

Vēl zinu, ka citām gredzeni ir dāvināti Ziemassvētkos un dzimšanas dienā.

Gan jau arī savējo tu saņemsi, labs nāk ar gaidīšanu ;) Bet kā saka parasti tas notiek tad, kad tu to vismazāk gaidi.

krix 16.02.10. 17:49 | Kāzu datums: 07.08.2010

lai arī man gandrīz visas draudzenes ir precētas, neviena nav bildināta Valentīndienā. arī ne Ziemassvētkos vai Jaunajā gadā. Parasti ir izvēlēta neitrāla diena.
mums tas bija 10 gadu kopā būšanas jubilejā. Biju pārgaidījusies jau nemaņā ;) Nevarētu teikt, ka neko nenojautu, bija tāda kā neliela nojausma, ka varbūt varētu tas beidzot notikt, bet negribējās arī neko dikti sacerēties. Lai arī skaidri neko nezināju, bet iepriekšējā naktī to nosapņoju :)

V
Veisa 16.02.10. 18:35

Mani bildināja pirms Ziemassvētkiem. Kā vīrs vēlāk stāstīja, esot domājis to darīt Ziemassvētku vakarā publiski radu pulciņā, bet tad sapratis, ka vēlas to tā intīmi un netraucēti. Bildinājums man patiešām bija skaists un romantisks pārsteigums;)
Savukārt par draudzenēm runājot - viena tika bildināta Itālijā ceļojuma laikā, otru bildināja viņas dzimšanas dienā, bet trešā iztika bez bildināšanas, vienkārši abi ar draugu vienojās, ka vasarā taisīs kāzas:)

M
Muurija 17.02.10. 08:25 | Kāzu datums: 27.06.2009

mani bildināja mūsu pazīšanās 3.gada jubilejā, kas ir 23.decembris.

Twixy 17.02.10. 10:06 | Kāzu datums: 07.08.2009

Mani bildinaja 14.februari - mums bija dubultsvetki: Valentindiena un 1.gada jubileja :)

Madeline 17.02.10. 17:52 | Kāzu datums: 14.08.2009

Es bildinājumu saņēmu pēc mūsu pirmās nakts. Oficiālu saderināšanos svinējām radu lokā Vecgada vakarā. Bet šī gada Valentīndienā nosvinējām savu pusgada kāzu jubileju. :)
Autorei - ne vienmēr ilgi gaidītā rotaslieta nāk kādos svētkos. Tā var būt arī pavisam parasta diena, kura turpmāk kļūs jums īpaša ;)

S
Staņulāne 17.02.10. 22:45

Es bildinājumu saņēma pilnīgi parastā dienā...mēs lidojām pie draugiem uz Dublinu....daudzus metrus virs zemes saņēmu ilgi gaidīto bildinājumu :)
Mums tā pat kā Madelinei pusgada kāzu jubileju iekrita Valentīndienā :)

a
aija_p 19.02.10. 19:42 | Kāzu datums: 17.07.2010

mani bildināja šogad Valentīndienā!
neteikšu, ka nezināju, ka viņš ko tādu plāno, bet nebiju gaidījusi, ka tas notiks tieši Valentīndienā. lai nu kā, bet tas tomēr bija patīkams pārsteigums ar skaistu gredzentiņu! :))
tagad tikai nevaram izdomāt kad precēties - šovasar vai nākamvasar (2011.g.)?!

iveta25 20.02.10. 12:31 | Kāzu datums: 02.08.2008

Mani bildināja Valentīna dienā, bet vairāk tāpēc, ka tā mums jubileja :)

R
Rashela 23.02.10. 09:50 | Kāzu datums: 17.07.2010

Mani bildināja 3 gadu jubilejā...bijām aizbraukuši uz Lietuvu - uz SPA...pēc vakariņām pastaigājāmies pa parku - tur arī tas notika...tas bij diezgan negaidīti, jo iepriekš bijām runājuši, ka varētu varbūt 2010.gadā apprecēties - tāpēc gaidīju, ka bildinājums būs vai nu jaunajā gadā vai valentīndienā...bet rekā - ar laikam nevarēja nociesties...es tik zinu, ka manējais gredzentiņam speciāli pakaļ uz Liepāju brauca, jo Rīgā nebija mana izmēra noskatītajam...mīļi :)

E
Emija8 25.02.10. 13:51

Mans bildinājums pirms Ziemassvētkiem vecāku un tuvāko draugu lokā. Satraukums un pārsteigums ne pa jokam =)

N
Nenobildinātā 25.02.10. 17:46

Tad sanāk, ka vairāk bildina tieši Ziemassvētkos kā Valentīna dienā?

v
veta123 25.02.10. 19:49 | Kāzu datums: 07.08.2009

Mani bildināja manā dzimšanas dienā.

t
topošā_Ozoliņa 26.02.10. 15:22 | Kāzu datums: 07.08.2010

Mani bildināja 17.februārī, dienā, kad abi noslēdzām kredītsaistības ar banku, kamēr nebiju mājās draugs manam tēvam prasīja manu roku(tas mani pat vairāk aizkustināja kā pats bildinājums). Tajā vakarā, kad gredzentiņš jau bija pirkstā bija interesanta sajūta - atvieglogums, jo no kakla nosts parāda smagums un sirdī saviļņojums no fakta, ka plānojam precēties un jau šovasar.

Mazā_Estere 01.03.10. 14:38 | Kāzu datums: 20.08.2010

Oficiālo bildinājumu saņēmu šogad tieši Valentīna dienā, jāsaka pat - man ir 2 gredzentiņi! Esam kopā jau vairāk kā 6 gadus, uz 2 gadu jubileju saņēmu 1. gredzentiņu, kuru nodēvējām par "rezervācijas gredzentiņu". Mīļotais to dāvināja, lai pateiktu, ka vēlas, lai kaut kad nākotnē kļūstu par viņa sieviņu, taču tolaik abi studējām, naudas bija pamaz, arī steigties negribējās - bija sajūta, ka laika vēl ir ļoti daudz, tāpēc savas kāzas svinēsim kaut kad vēlāk. Taču tā bija ļoti jauka sajūta visus šos 4 gadus - zinājām, ka esam viens otram īstie un ka pēc kāda laika pienāks arī mūsu kāzu diena:) Pagājušajā vasarā sākām nopietni runāt, ka nu ir pienācis laiks, kad tiešām gribam rīkot kāzas, pamazām sākām šo to apdomāt, bet nebija skaidrības par finansēm. Šogad janvārī nolēmām, ka augustā tiešām precēsimies, sākās pirmie plānošanas darbi. Un 14. februārī izskanēja bildinājums, saņēmu 2. gredzentiņu, to īsto :)

f
frutella 01.03.10. 20:37 | Kāzu datums: 30.07.2010

es arī tiku bildināta šajā Valentīndienā ;)
esmu jau paspējusi tikt pie kleitas un svinību vieta arī jau noskatīta! Uhhh.... visas domas kopš tās dienas tikai par un ap kāzām :D

kerija_ip 03.03.10. 11:19 | Kāzu datums: 28.08.2008

mani bildināja manā dzimšanas dienā

vilina 03.03.10. 15:34 | Kāzu datums: 25.07.2009

Skaisti par to 'rezerves' gredzenitņu :) Mīļi, ka tik labi saprotas un tā.

m
missestrelita 05.03.10. 15:49

mani bildinaaja pilniigi parastaa 7dienaa...staaweejaam pieturaa lai brauktu maajaas no kino....zinaaju ka ir plaans mani bildinaat, bet goda waards negaidiiju tajaa dienaa...itkaa tik wienkaarshi, bet tai pshaa laikaa tik miilji tas bija...laikam jau newareeja arii nociesties.. :) domaaju ka naw jaabuut kkam extra iipasham, galwenais ka patiesi un no sirds...

rafinja 10.03.10. 20:11 | Kāzu datums: 13.02.2010

Esmu bildinaata Valentiindienaa :) domaaju, ka tas ir taads briidis, kad sieviete gaida kaadus ziedus vai kaadu citu miiljumlietinju miileetaaju dienaa un saderinaashanaas gredzens pat nav praataa, vismaz man taa bija, liidz ar to pati bildinaashan bija tik negaidiita un tik smuka un romantiska :) mazs ieskats foto...