Attiecības
Dažādas tēmas
Kuras ir bildinātas Valentīna dienā?
Sveikas!
Sakiet, vai Valentīna diena tiešām ir tas pavērsiens, kad mūsu vīrišķi saņemas un beidzot mums to pajautā? Bieži vien dzirdu, ka bildinājums nācis tieši 14. februārī. Vai tā ir raksturīga tendence?
Un kas ir nākamie/citi populārākie svētki, kad varētu gaidīt mazo apaļo rotaslietu?
Mani bildināja šī gada Valentīndienā. Es jau gaidīju vai saņemsies šogad vai ne, jo biju ieminējusies cik jauki būtu saņemt bildinājumu tieši visu mīlētāju dienā :)
Mans Milais mani bildinaja 14. februari, pats bija piemeklejis gredzena izmeru un viss notika man nezinot. Bijam runajusi diezgan daudz par nakotnes planiem, bet tiesi todien to negaidiju. Satraukumu pilns vakars, bet loti savilnojosas emocijas. :)
..tiiik romantiski...skaisti... ;)
Sveikas!
Es arī esmu bildināta Valentīndienā, pagaišajā gadā, kopā bijām gandrīz 2 gadus un tad beidzot pienāca tās brīdis :) bet kāzas nolēmam rīkot tikai šogad, tagad ir tik daudz kas jāizdomā un jāizdara. Kāzas paredzētas 4.septembrī, bet pagaidām ir atrasta tikai kleita un gredzeni pasūtīti, pat vieta vēl nav piemeklēta....
Arii mani bildinaaja 14. februaarii, bet nu galiigi negaidiiti... bijaam sarunaajusi nosvineet Valentiindienu tikai divataa vien, taapat, neko viens otram nedaavinot..., bet beigaas asnaaca tik jauki un miilji... :)
Arī es savu gredzentiņu saņēmu Valentīdienā :)
mani bildinaja 14. februārī :) man ari lidzigi kā Mazajai Esterei tas ir 2. gredzentins. 1. sarunājām, ka nēsāšu kreisajā rokā, jo būs vēl īstais gredzntiņš... tā nju sagaidīju ar :)) bet runājām par kāzām un visu ar to saistīto jau kādu laiciņu iepriekš kopā esam vairāk par 4 gadiem! :)
Man bildinājums nāca pilnīgi negaidīti, pēc 8 kopā būtiem mēnešiem, Ēģiptē, jūras krastā. :)
Manuprāt, ceļojumos arī bieži tiek izteikti šie burvīgie vārdi "Vai Tu precēsies ar mani?". Tomēr, lai arī kur un kad tas tiek izteikts, tas vienmēr būs viens no skaistākajiem mirkļiem mūsu dzīvēs. :)
Es savu bildinājumu gaidīju nju neteiksim visus 8 kopa būšanas gadus, bet kādus pēdējos 2-3 noteikti un pavisam parastā sesdienas dienā atgriežoties no lekcijām mājās arī pavisma negaidīti sagaidīju :)
Tad nju mīļais bija man sagādājis gaužām vienkāršu bet neaizmirstamu pārsteigumu.
tagad šis vienkāršais oktobra datumiņs vairs nekad nebūs vienkārši datumiņš, tam būs īpaša vietiņa mūsu kalendārā :)
:)
Mani bildināja 1.septembrī.............
Esmu bildinaata Valentiindienaa :) domaaju, ka tas ir taads briidis, kad sieviete gaida kaadus ziedus vai kaadu citu miiljumlietinju miileetaaju dienaa un saderinaashanaas gredzens pat nav praataa, vismaz man taa bija, liidz ar to pati bildinaashan bija tik negaidiita un tik smuka un romantiska :) mazs ieskats foto...
mani bildinaaja pilniigi parastaa 7dienaa...staaweejaam pieturaa lai brauktu maajaas no kino....zinaaju ka ir plaans mani bildinaat, bet goda waards negaidiiju tajaa dienaa...itkaa tik wienkaarshi, bet tai pshaa laikaa tik miilji tas bija...laikam jau newareeja arii nociesties.. :) domaaju ka naw jaabuut kkam extra iipasham, galwenais ka patiesi un no sirds...
Skaisti par to 'rezerves' gredzenitņu :) Mīļi, ka tik labi saprotas un tā.
mani bildināja manā dzimšanas dienā
es arī tiku bildināta šajā Valentīndienā ;)
esmu jau paspējusi tikt pie kleitas un svinību vieta arī jau noskatīta! Uhhh.... visas domas kopš tās dienas tikai par un ap kāzām :D
Oficiālo bildinājumu saņēmu šogad tieši Valentīna dienā, jāsaka pat - man ir 2 gredzentiņi! Esam kopā jau vairāk kā 6 gadus, uz 2 gadu jubileju saņēmu 1. gredzentiņu, kuru nodēvējām par "rezervācijas gredzentiņu". Mīļotais to dāvināja, lai pateiktu, ka vēlas, lai kaut kad nākotnē kļūstu par viņa sieviņu, taču tolaik abi studējām, naudas bija pamaz, arī steigties negribējās - bija sajūta, ka laika vēl ir ļoti daudz, tāpēc savas kāzas svinēsim kaut kad vēlāk. Taču tā bija ļoti jauka sajūta visus šos 4 gadus - zinājām, ka esam viens otram īstie un ka pēc kāda laika pienāks arī mūsu kāzu diena:) Pagājušajā vasarā sākām nopietni runāt, ka nu ir pienācis laiks, kad tiešām gribam rīkot kāzas, pamazām sākām šo to apdomāt, bet nebija skaidrības par finansēm. Šogad janvārī nolēmām, ka augustā tiešām precēsimies, sākās pirmie plānošanas darbi. Un 14. februārī izskanēja bildinājums, saņēmu 2. gredzentiņu, to īsto :)
Mani bildināja 17.februārī, dienā, kad abi noslēdzām kredītsaistības ar banku, kamēr nebiju mājās draugs manam tēvam prasīja manu roku(tas mani pat vairāk aizkustināja kā pats bildinājums). Tajā vakarā, kad gredzentiņš jau bija pirkstā bija interesanta sajūta - atvieglogums, jo no kakla nosts parāda smagums un sirdī saviļņojums no fakta, ka plānojam precēties un jau šovasar.
Mani bildināja manā dzimšanas dienā.
Tad sanāk, ka vairāk bildina tieši Ziemassvētkos kā Valentīna dienā?