Attiecības
Dažādas tēmas
Īstais laiks kāzu rīkošanai
Labdien!
Vēlos lūgt palīdzību - noskaidrot / precizēt, kad būtu labākais laiks rīkot kāzas?
Zinu, ka vajag augošā mēnesī un nav ieteicams maijs. Izpētīju 2013.gada nedēļas nogales augošajā mēnesī.
Mēs sliecamies uz 15.jūniju, bet tad esot jāskatās horoskopa zīme un mēness fāzes un vēl kaut kas, nu jau vairāk pati netieku galā... man gan ļoti patiktu 18.maijs, bet tas ir maijs :(
Es esmu lauva, mans mīļotais ir vērsis.
Jau iepriekš, paldies par atbildēm un izteikto viedokli!
Vai tiesam tas meness fazes ir tik svarigas? Galu gala - pamata tak abpuseja milestiba un saticiba :))
es vadījos pēc sajūtām, abi zinājām,ka tas noteikti būs augusts.
ja Tu vēlies visu TIK detalizēti,labāk aprunājies ar astrologu...
jo,manuprāt, mēs varam ieteikt tikai - viena tante teica tā,cita tā....
=)
nevēlos aizskart to personu jūtas, kas šādi vadās pēc cipariem, bet es uzskatu, ka tā astrologu padarīšana ir viens liels...*****
viena astroloģe sev izskatīja visus tos sevišķos datumus, apprecējās un izšķīrās.
Viss tomēr atkarīgs no pāra, ja ir lemts, un mācēs sadzīvot- var kaut tajā visu pieminētājā nelaimīgajā maijā precēties. Kaut gan man liekas, ka nav tāda mēneša, kas būtu slikts.
mēs savu datumu pēc izjūtām "atradām".
man pazīstamai tuvai sievietei tieši 18.maijā bija kāzas- laimīgāku cilvēku laulībā gadu garumā vēl neesmu sastapusi
Kādēļ taisi sev problēmas???
Ja godīgi tādu izlasot...nesaprotu kādēļ precaties...jo cipari sakrīt??? To pārbaudījāt???Un vēl pasaki,ka precēsities baznīcā...tad jau sanāk ne katrā dienā Dievs svētī laulību...?Ja dz.nodaļā...tad vēl tā.. :D
Precās,tak, mīlestības vadīti!!!!
Kurš Tev tā samdzenes (atvainojos par izteicienu) sagrozījis...
Mēs izvēlējāmies datum apsverot gan paraktisko pusi (parēķināju +/- kad man mēnešreizes, lai iekrīt atvaļinājumā,kas mani ir noteikts katru gadu vienā laikā),gan vienkārši pēc sajūtām.
Piesēžaties paskatieties kādi ziedi jums gribētos savos svētkos, fotogrāfēties pļavā, vai košās rudens lapās, vai ceriņu kupenā, laikapstākļi-plus mīnus kurā mēnesī ir kādi, kad pašiem ir brīvāks, vai kāds mēnesis saistās ar kādiem romantiskie notikumiem...nezinu-attiecīgajā mēnesī iepazināties, tiki bildināta, sākāt dzīvot kopā..
Netaisi problēmas kur to nav! Būs daudzas citas lietas kur galvu palauzīt(gatavošanās procesā).
Taisnība-ja kam diktam tic..īpaši NEpozitīvam-mēdz piepildīties!
Izvēdini galvu un ar skaidru prātu paskties uz lietā...vai vienkārši mīlotajam uzjautā-kad viņš gribētu!
Piedod...tiešām nevienu negribu aizvainot...bet tāda nu man reakcija radās izlasot....
Mjāāā....es nu viennozõmīgi piekrītu tām meitenēm , ja ir lemts dzīvot kopā mīlet līdz mūža galam tad ir lemts un , ka kas dzīvē notiek tad cipari jau neko neglābs...un vispār no kurienes ir tās runas , kad maijā slikta pazīme precēties , kas to ir izdomājis?
mums kāzas plānojas maijā :) Manuprāt, pēc iekšējām sajūtām - maijā viss mostas, plaukst un zeļ ! :) Bija iekšēja vēlme pēc kāzām pavasarī jau pirms bildinājuma, un tā kā bildinājums notika 24.maijā, tad datums nebija tālu jāmeklē - tieši pēc gada! :)
Man liekas, ka visu nosaka iekšējās sajūtas! bet ja tavas sajūtas saka, ka jāskatās astroloģijā vai numeroloģijā - skaties! Bet nedari to tāpēc, ka citi tā dara, vai internets saka ka tā jādara. Jāiet ar savu domu un savu sirdi un tad i datums būs pareizais, gan vīrs vismīļākais..
Paldies par visiem viedokļiem!
Paliekam pie 15.jūnija :)