Attiecības
Dažādas tēmas
Lūkoju pēc padoma.
Mūsu stāsts tāds: mans laulības gredzens salūza, bet vīrs darbā tā saspieda ka pirkstam apstājās asinsrite,gala rezultātā tika pārkniebts. Kopš tā laika pagājuši divi gadi un abi esam vienisprātis ka tomēr gribam gredzentiņus-tikai gruntīgākus, bet scenārij aizgājām nopirkām uzvilkām nav abiem pieņemams.
Bet arī baznīcā es kā īstens pagāns nevēlos-man tas liktos liekulīgi, taču sajūta ka vīrs mani īsti nedzird, viņš grib mācītāja dotu svētību un tai pat laikā baidās par to ko radi teiks ja rīkos tādas kā īstas kāzas.:(
Kā lai izveicam šo pasākumu lai abi būtu laimīgi??
man jau no šitās ņemšānās viss prieks sāk zust!:(
Ja jūs gribat svinēt, bet nez radu runām, varat taču divatā jebkur uzrīkot simbolisko ceremoniju (kādā skaistā vietā un dot viens otram skaistus solījumus), kaut vai ar to pašu mācītāju bez baznīcas, kaut vai aizbraukt uz ārzemēm, un tad vispār neviens radinieks nebūs aizvainots, ka netika ielūgts. Pati par tām ārzemēm interesējos, internetā ir vairāki piedāvājumi ar viesnīcu, frizieri un fotogrāfu utt. Izdosies to pašu naudu, ko izdotu par milzīgām kāzām, tikai izbaudīsiet, nevis nostresosiet. Es esmu par to, ka dzīvi nevajag sarežģīt ar to, ko nevēlamies. Mēs taču to darām sev, nevis radiniekiem, vai ne tā? :)
Sveikas, es vēlos Rēzeknē nepārmaksajot noņemt clipšu pieauezētos nagus, un kvalitatīvi uzlikt jaunus ar rakstu. Speciālisti, tāpat kā uzacu un skropstu speciālisti konsultācijai un kvalitatīvai ieveidošanai/korekcijai. Atrast savu frizieri Rēzeknē kura mani sapratīs. Kur Rēzeknē lētāk un kvalitatīvi apgrieztu matu galus, labi konsultētu kādā tonī man turpmāk krāsot matus? Kur Rēzeknē vis labāk un izdevīgāk likt matos keratīnu? Jūsu padomi un atsauksmes ir ļoti vajadzīgas/vajadzīgi.