FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Bērnu lietas

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Grūtniecība un viss ar to saistītais

AVA Klīnika

s
susii 16.06.09. 10:46 | Kāzu datums: 23.05.2009

Sveikas! Vai kādai ir bijusi pieredze vai arī kaut ko dzirdējusi par šo AVA klīniku??? Paldies jau iepriekš!

20 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
kaamitis 16.06.09. 10:56 | Kāzu datums: 07.08.2009

Gads nav nekas! Ja vien tiešām neteica, ka neauglība un viss.
Man pāri, kas tagad gaida mazos arī pie tā strādāja kādu gadu, pusotru. Katrai bija savas ķibeles - bet tad vienkārši tas notika. Pats no sevis. Cita atslāba, cita ticēja, ka ļoti darbojās abu dzertie vitamīni - kas nu kurai. Bet nu visas staigā apaļas un laimīgas!
Viss izdosies!

s
smaidosa 16.06.09. 11:01 | Kāzu datums: 18.07.2009

turpiniet censties, noteikti izdosies :) zinu gadījumu, kad cilvēki vairākus gadus cenšas tikt pie mazulīša, bet nesekmīgi. Nolemj- labi, dzīvosim bez bērniem, ja tie mums nav lemti, bet tad vismaz apprecamies... un dažus mēnešus pēc kāzām pieteicās mazulis... tādēļ nevajag atmest cerības- viss noteikti izdosies :)

Beatriss 16.06.09. 11:26 | Kāzu datums: 13.07.2013

Meitenes, negribu graut jūsu optimismu, bet tikai ar cerēšanu viss vien nelīdzēs.
Mēs ar vīru jau 2.5 gadus vēlamies bērnu, bet nekā un arī ārsti neko tolkam nevar pateikt. Par AVA klīniku esmu pati dzirdējusi labas atsauksmes un drīzākajā laikā arī paši turp dosimies, lai noskaidrotu līdz galam, kas ir par iemeslu, ka tik ilgi nepiesakās bērns.

s
susii 16.06.09. 11:31 | Kāzu datums: 23.05.2009

Pilnīgi Tev piekrītu. Mēs esam pieteikušies uz nākamo pirmdienu. Tādēļ gribēju kādu info uzzināt jau iepriekš.

s
smaidosa 16.06.09. 11:47 | Kāzu datums: 18.07.2009

meitenes, jūs tikko tik apprecējāties... ir tāds teiciens "Dievs nav mazais bērns", viņš skatās kurā brīdī pie mums sūtīt mazos enģeļus :) protams, vajag iet un ārstēties (vismaz savam sirdsmieram), taču ticēt brīnumam vienalga vajag turpināt ;)

Knope 16.06.09. 12:08 | Kāzu datums: 26.07.2008

susii - atbildēju privāti

iveta25 16.06.09. 12:47 | Kāzu datums: 02.08.2008

Mēs cenšamies par to nedomāt, bet kaut kā zogas tās domas... Nu, bet cerēsim, ka tiksim pie mazā:)

s
susii 16.06.09. 13:03 | Kāzu datums: 23.05.2009

tas, kad mēs tiko esam precējušies, tas nenozīmē, kad mēs pirms tam nedzīvojām kopā!un nebūtu mēģinājuši jau tikt pie mazulīša!

Beatriss 16.06.09. 13:04 | Kāzu datums: 13.07.2013

Domas jau iezogas vienmēr, pat nepiedomājot īpaši:)
Galvenais ir laikus pārbaudīties, lai:
1) atklātu laikus problēmu un varētu to risināt
2) lai pārliecinātos, ka viss ir kārtībā un vaina ir tikai darīšanā:)

s
smaidosa 16.06.09. 13:09 | Kāzu datums: 18.07.2009

es jau nerunaju par to, ka nedzivojat pirms tam kopa un nemeginajat tikt pie mazulisa. Vienkarsi, ka jau rakstiju, zinu parus (pat vairakus, ja ta labi padoma:)), kas ari pirms kazam centas un centas, bet nesanaca, bet pec kazam viss nostajas pats savas vietas un sobrid dala jau aukle, dala pavisam driz aukles mazulisus :) Mans merkis nav parliecinat, ka nevajag iet uz AVA klīniku- tieši pretēji, vajag, ja uzskatāt to par nepieciešamu-, vienkārši gribēju pastāstīt, ka reizēm notiek arī tā, ka pēc kāzām viss kaut kā loģiski atrisinās... protams, ne visiem, tādēļ meklēt cēloni un cīnīties ar to ir apsveicami :)

b
bellydancer 16.06.09. 13:09

Lai Jums izdodas meitenes! Es arī neticu visādiem teicieniem: "kad būs lemts" utt... Tas viss tomēr, manuprāt, ar veselību saistīts. Var jau, protams, cerētu uz brīnumu, bet tas līdz kādam noteiktam vecumam. Ja nevēlas apstāties pie viena bērniņa, tad tomēr gadiem ir nozīme. Un izskatās, ka mēs te esam vairākums pēc 25 tāpēc jo ātrāk visu atrisina, jo labāk. Man arī ginekoloģe saka, ka ir laiks sākt domāt par bērniņiem. Pēc kāzām tad sāksim domāt par šo lietu. Nezinu tikai vai draugs jau ir gatavs bērnam, jo pats vēl ļoti bērnišķīgs :o(

Beatriss 16.06.09. 13:11 | Kāzu datums: 13.07.2013

Tad Tavam vīram būs viegli saprasties ar bērnu, ja pats vēl bērnišķīgs:)

b
bellydancer 16.06.09. 13:15

Tā varētu būt :o)

M
Muurija 16.06.09. 16:02 | Kāzu datums: 27.06.2009

Mēs ar pēc kāzām sāksim domāt, pārstāšu lietot kontr.līdz., jāpaiet 2 mēnešiem un tad redzēsim kā sanāks. it kā jau veselības problēmas nekādas nev, bet paredzēt jau neko nevar cik ātri tas stārķis atlido, bet gribētos jau nākamajā pavasarī - vasarā apaļai pa pasauli ripināties :D

b
bellydancer 16.06.09. 16:04

Man atkal ginekoloģe saka, ka vislabāk ir uzreiz mēģināt pēc hormonālā riņķa izņemšanas. Nezinu, ar tabletēm varbūt savādāk.

M
Muurija 16.06.09. 16:27 | Kāzu datums: 27.06.2009

Še tev - man jau ar tas riņķis ira, bet ieteica pēc diviem mēnešiem, lai cikls nostabilējas!
Ko te var saprastman liekas cik ārstu tik viedokļu, domāju, ka būs jāapmeklē vēl kāds ārtsts ...

a
aijochka 16.06.09. 17:01

Atbildēju privāti

a
aijochka 16.06.09. 17:04

Visu mūžu ticēt brīnumam??? Un ja nu brīnums neatnāk? :(

Ir jāiet, jākonsultējas-medicīna mūsdienās ir tikusi tālu...

Harlita 16.06.09. 17:57 | Kāzu datums: 28.08.2009

ai, meitenes, katrai jau organisms savādāks, bet pēc tās orālās kontracepcijas pārtraukšanas var visādi brīnumi lekt ārā! Man pagāja pusotrs gads, kamēr tagad pēdējie 3 cikli ir normāli un regulāri, pirms tam kas tik nebija! Pat ārsi netika gudri un jau visādas nopietnas kaites sāka piešūt, kamēr viss pēkšņi pats no sevis normalizējās, tfu, tfu, tfu.... un tagad lai arī līdz kāzām vēl 2 mēneši, kā būs tā būs - man nekas nebūtu pretī, ja es jau būtu 2 :) un ar to jau arī - reti kam uzreiz sanāk. Bet nu orālo es toč laikam nekad vairs nelietošu....

p
pomerancu 16.06.09. 23:27 | Kāzu datums: 19.07.2008

tas ir traki, ko tie hormoni sadara ar sievietes veseliibu, saakot jau ar svara probleemaam un beidzot ar galiigi izjauktu ciklu, kas nu nekaadi nepaliidz beebju jautajumaa. nezinu. no vienas puses - jaiet un jaameegina sakaartot sava veseliiba, no otras - jatic. Lai gan taam, kuras tic jau kaadus 3 gadus, es mierinaajumam varu pateikt, ka loti labi juus saprotu, vienaa briidii vairs nav speeka... un tad piezogas lielaas pasaules skumjas...
ticēsim un cerēsim:))