FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Bērnu lietas

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Grūtniecība un viss ar to saistītais

Grūtniecības pazīmes

c
chiko00 04.09.09. 09:56

Sveikas!
Padalaties pieredzē, kādas ir pirmās grūtniecības pazīmes, kuras liek aizdomaties - vai tik neesmu stāvoklī?

20 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
s
supermeitene 08.07.10. 00:20

es arī esmu par to, ka bērniņš izvēlas vecākus un laiku, kad piedzimt, jo mūsu dzīves mūsu pirmais bērniņš sakārtoja riktīgi, piemēroti izvēloties pārsteigt mūs...

nu jau mēģinām otro pierunāt, bet nesanāk...
vienīgi man ir tā dīvaini, jo liekas, ka nu jau būs, bet nu tā jau ir kādus 4 mēnešus, taču MR parasti liecina, ka nekā, vienīgi šomēnes aizkavējās 4 dienas(parasti nekavējas) un bij īsākas, pietam baigi dīvaini vēl viss...
testam laikam vēl nevaru ticēt - pagaidām negatīvs, un ar pirmo grūtniecību arī bij tā,ka sākumā neko nerādīja līdz kkādai 4. nedēļai...
Pirmajā grūtniecībā vispār bij tā, ka bij nedaudz slikta dūša vakaros, bet es tam lielu uzmanību nepievērsu, jo man viskautkas mēdz gadīties, kas citiem liekas nenormāli ar veselību, pēkšņi vairs negribējās pīpēt - pilnīgi un tā uz vietas vienā dienā beidzās vēlme, tests neuzrādīja, nu un kad otro mēnesi izpalika MR, tad devos pie ārsta, bet arī ar USG neko nevarēja īsti pateikt, man lika uztaisīt testu un analīzes un tad gan bij skaidrs....
Par mīlēšanos - bik jāuzmanās un kā man daktere teica - nevajag tik ļoti bakstīt :D jo man sākāsasiņošana pēc vienas tādas vairāk pabakstīšanas ...

i
ilze_egle 21.06.10. 10:23 | Kāzu datums: 05.01.2004

Nav mana darīšana, bet bērni parasti rodas un dzimst tiem, kas tos nemaz neplāno un dažreiz pat negrib. Ir dzirdēts skaidrojums, ka reizēm vecāki tik briesmīgi grib bērnus, ka uz to tik ļoti iespringst, ka viss organisms ir stresa novārdzinātā stāvoklī un tāpēc bērnu ieņemt esot grūtāk (organisms itkā pats jūtot, ka šādos apstākļos bērnu iznēsāt nevar).
Ir dzirdēta otra versija- katram bērnam (cilvēkam) ir jāizdzīvo savs liktenis un lai to izdarītu, jāpiedzimst konkrētā laikā, konkrētā vietā un konkrētā ģimenē. Tāpēc itkā esot aplami spriest par ģimenes plānošanu, jo bērnu jau nemaz tā izplānot nevar- tas nāk tad, kad tam jānāk. Tāpēc ir dzirdēts, ka dažs vairākus gadus nesekmīgi mēģina, bet cits pat izsargājoties pamanās palikt stāvoklī.
Var jau būt, ka tās ir vecu bābu pasakas, ko te rakstu :), bet man tas liekas ticami. Varbūt vienkārši aizmirsti par bērna plānošanu un kotracepciju? :) Un bērns pats atnāks, kad būs laiks.

s
steve 18.06.10. 17:13 | Kāzu datums: 18.03.2010

ohh paldiesinjsh... viens normals cilveks... sho jautajumu rakstiju uz 3 saitiem un tu tiena atbildeji.. liels paldies... ^_^
nevari pateikt kada menesi kad esi stavokli nedrikst nodarboties ar .....?? varbut tas ir iemesls?

s
smaidosa 17.06.10. 11:49 | Kāzu datums: 18.07.2009

mr iztrūkums varēja saistīties arī ar stresiņu- redzu, ka nesen nosvinēji kāzas- iespējams, ka tās lika satraukties (nu vienmēr jau uztraucas līgavas par šo dienu) un tad iespējams, ka mr vienkārši bija aizkavējušās...

ja tagad ir atsākušās tādas, kā iepriekš, tad visticamāk neesi gan stāvoklī, bet,ja pati jūti, ka ir citādas (mazākas), iespējams, ka tomēr esi... vēl jau ir variants, ka grūtniecība tik tiešām bija iestājusies, bet kaut kāda iemesla dēļ pārtrūka- katrā ziņā, ja gribi zināt precīzi, iesaku aiziet uz Gulbja labaratoriju un nodot asinsanalīzes uz HCG. Tikai tad uzzināsi kas un kā tur ir, bet katrā ziņā- ja asiņošana ir samērā stipra, tad drīzāk, ka nāksies censonēties vēl :)

s
steve 16.06.10. 20:41 | Kāzu datums: 18.03.2010

es gribu paprasit... man nebija m/r menesi... un pazimes bija ka esmu stavokli... gastavoklis mainijas pec 2 minutem... nevareju zivi est tapec ka vemt gribejas no smakas... no ritiem slikti bija...
un tagad tas dienas sakushas... tas var sakties ja es smagus priekshmetus tureju?? varbut ka es esmu stavokli?? =((

t
trusha 10.06.10. 20:34

tam,kuras neizsargajas un plano berninu,parasti ir 101 pazime:)pati logiskaka butu- MR iztrukums, pozitivs grutniecibas tests un arsta apstirprinajums.

s
smaidosa 07.05.10. 10:48 | Kāzu datums: 18.07.2009

khmmm. par muskuļu sāpēm esmu dzirdējusi grūtnieces sūdzamies pēdējos mēnešos, bet pašā sākumā- nez... man katrā ziņā nebija :)

L
Laimiiga* 27.04.10. 01:18

Sveikas :) Man tads jautajums-vai tad kad ir iespejama grutnieciba viena no pazimem var but muskulu saapes?

H
Halina 01.12.09. 21:43

katrai tas taču ir individuāli

D
DACX 27.11.09. 16:03 | Kāzu datums: 08.08.2009

Vēlreiz testiņu uztaisi pēc kāda laiciņa, tad jau manīs, ko tas rādīs :)

V
Veisa 26.11.09. 16:24

Esmu dzirdējusi, ka pirmajā grūtniecības laikā var būt neliela smērēšanās laikā, kad būtu bijis jābūt MR. Un testi var neuzrādīt grūtniecību tās pašā sākumā. Tā, ka, ja pēc šādām minimālām MR turpinās Tevis minētās pazīmes, tad tiešām varētu būt, ka esi stāvoklī.;) Visātrāko atbildi sniegs HCG noteikšana (asins analīzes).

m
madeira222 26.11.09. 15:40 | Kāzu datums: 10.10.2009

Man ir tāds jautājums, vai arī vajadzīgs padoms! Man jau kādu laiciņu sāp puncis un arī krūtis velk kā arī no nepatīkamām smaržām nezēlīgi sagriež vēderu. Iztaisīju grūtniecības testu bet tas negatīvs,MR itkā bija tātas kā smērēšanās. Vai varētu būt ka esmu stāvolī?

s
smaidosa 09.10.09. 11:31 | Kāzu datums: 18.07.2009

jāsaka sen noteikti dzirdēta frāze,ka tas nu gan ir kā kurai (man, piemēram, vispār nebija nekādu pazīmju, pirmās pazīmes- aizkavējušās mr, pēc tam krūtis piebrieda, bet viss cits man gājis secen), bet iespējams, ka tās varētu būt grūtniecības pazīmes, kaut gan, ir daudz dzirdēts, ka parādās pazīmes tikai no domām vien, ka gribas bērniņu :D katrā ziņā tici, ka būs tā kā vēlaties :)

E
Edelvais 08.10.09. 07:19 | Kāzu datums: 27.12.2008

cenšamies ar vīriņu tikt pie mazā, Nu jau vairak kā trīs dienas, man regulāri ir temperatūra ap 37,2; domāju saaukstēšanās, bet iesnas, klepus tā arī neparādās. Vēl netipiski saaukstēšanās simptomiem visu laiku gribās ēst, bet ka paēd tā liekas slikti. līdz mr vēl apmēram nedēla. testu vēl negribas pirkt, jo katreiz sanāk vilšanās un vēl par ātru. vai tā varētu būt grūtniecības pazīmes vai tikai kāds vīruss? (māminu kluba majas lapā lasīju , ka paaugstinata temp., ir viena no pazīmēm, bet vai tik ātri?)

s
smaidosa 14.09.09. 12:32 | Kāzu datums: 18.07.2009

tik tālu, kā līdz debesīm, liekas gan, bet tici man, laiks paskries ātri :) man ar liekas, ka vēl tikko uzzināju par gaidāmo brīnumu, bet tūliņ tūliņ jau puse gaidīšanas laika cauri, tā ka tagad tikai labas domas un visu laiku smaidu sejā :)

r
runcux 14.09.09. 10:51 | Kāzu datums: 18.07.2009

Nocietos jau tikai līdz vakaram:D Bet pārsteigums, protams, sanāca un ļoti patīkams! Nevarētu jau gan teikt, ka ļoti liels, jo "uz to" jau arī gājām. Piekrītu, smaidosa, kāds laiciņš laikam paies, jo vēl jau viss tik tālu liekas - kā līdz debesīm:))

Bubite 12.09.09. 21:44 | Kāzu datums: 20.06.2009

Es arī pievienojos sveicieniem! :))

s
smaidosa 12.09.09. 09:57 | Kāzu datums: 18.07.2009

mīļi sveicieni :) Par teikšanu- es jau vismaz esmu no tām, kas neko nevar noklusēt no sava vīra, bet, ja vēl neesi pateikusi, tad tēva diena kā reiz ir lieliska diena, kad to pateikt- tā teikt, "mīļais, apsveicu tevi Tēvu dienā!" :D nez cik ilgs laiks paies, kamēr viņš atskārtīs, kas noticis :D :D :D bet kad atskārtīs, tad tik sāksies...

Manējais šo laimīgo ziņu izdzirdēja vēl pirms kāzām- mazais pieteicās kā kāzu dāvana :D tagad, kad jau parādījies smukais grūtnieču puncis, staigā apkārt pārlaimīgs un visu laiku skandina, ka vairs nevar sagaidīt, kad mazais būs klāt :D

iveta25 11.09.09. 20:43 | Kāzu datums: 02.08.2008

Apsveicu no sirds, mīļā!!! Vīrs priecasies!!!:)

r
runcux 11.09.09. 19:18 | Kāzu datums: 18.07.2009

Ir, ir, ir - otra sarkanā svītriņa!!! Tāds raudiens uznāca!! no prieka, protams:) Nevaru tik izdomāt, vīram tūlīt priecīgo ziņu teikt, vai ar testiņu apsveikt Tētu dienā, 7dien?!:D
Jā, ja cikls bijis regulārs (man tā bija), tad kļūdīties maz iespējams, man tā šķiet:):)