Bērnu lietas
Grūtniecība un viss ar to saistītais
Par dvīņu dzimstību! :)
Meitenes, varbūt ziniet, kā īsti ir ar tām dvīņu lietām? Esmu dzirdējusi, ka tie var tikai būt tad, ja ir rados dvīņi dzimuši un tas parasti notiekot 2.ajā paaudzē?
Kā īsti tās paaudzes rēķina? Ja manai vecmamīņai piedzima dvīņi, vai tas nozīmē, ka arī man ir cerība uz dvīņiem? :)
No vīra puses dvīņu nav.
Teorētiski tāda iespēja pastāv.Man rados,t.sk.māsai dvīņi,divas meitas,savukārt viņas palika vienā laikā stāvoklī un bērniņi piedzima ar dažu dienu starpību.Bet dvīņu dzimstība atkarīga no mazo spermatozoīdu veiklības:)
Man šķiet, ka Tev ir ļoti liela iespēja tikt pie dvīnīšiem! Manai draudzenei tāpat kā viņas vecmammai savā laikā, tagad ir divas burvīgas meitenītes, vienādas kā ūdens lāsītes:)
Njā, tad jau laiks rādīs.
Ir pat tā, ka manai vecmammai (no mammas puses) ir dvīņu puikas un vecmammas brālim arī ir dvīņu puikas, vairāk gan nezinu, būs jāpainteresējas, varbūt iepriekšējās paaudzēs arī bija dvīnīši :)
Tā kā sākam plānot mazuli, tad ienāca doma prātā, ka ja nu man arī ... :)
Man piem.šāda situācija...manam tēvam no citas laulības piedzima dvīņu meitas un tēvam ir brāļi dvīņi, man piedzima viens puisītis.
Cik es zinu, tad dvīņi parasti iedzimst pa sieviešu līniju izlaižot vienu paaudzi. Tad itkā sanāk, ka Tev varētu būt dvīņi, ja Tavai mammai būtu dvīņumāsa (cik saprotu tad tā arī ir?). Tādā gadījumā Tev ir diezgan liela cerība tikt pie dvīņiem :) Bet tur ir tā, ka tieši Tavai mammai ir jābūt no dvīnēm. Nepietiek, ka viņai ir māsas, kas ir dvīnes.
Mans vīratēvs ir no dvīņiem. Tad nu redzēs cik šī teorija ir patiesa :) Sanāk, ka vīra māsai būtu jābūt dvīņiem.
Bet tas viss ir par vienas olšūnas dvīņiem, kad abi ir vienādi. Divu olšūnu dvīņi nav vienādi un viņiem pat var būt dažāds dzimums. Kā arī liekas, ka viņu dzimšanai nav nekāda sakara ar iedzimtību.
Man arī gribētos dvīnīšus. Visforšāk liekas tie divu olšūnu dvīņi, kad ir puisītis un meitenīte. Tad vairāk neko nevajag un mazajiem vienmēr ir sabiedrība :o)
Manai vecvecmammai bija dvīņu brālis. Ne vecmammai, ne mammai un ne man ar māsu dvīņu nav. Rados ir pat "dabīgie" trīņi. Tā kā... vēl gaidam. :)))
Nu jā, bet dvīņu brālis jau sanāk divu olšūnu dvīņi, ne vienas. Iedzimst jau tikai identiskie dvīņi, kas nākuši no vienas olšūnas.
Par paaudžu izlaišanu. Brālim sieva ir dvīne. Pašai piedzima viena meitiņa. Bet dvīņu māsai piedzima dvīņu puikas. Viss var būt.
Nu jau vairs neticu nekādām ik pa 2 paaudzēm vai kā tamlīdzīgi. manā ģimenē iepriekš bija dvīņi pirms 3 paaudzēm, pati esmu dvīne, un kā sonogrāfija uzrādīja - ar vīru gaidam dvīnīšus... Bet principā šī lieta pārmantojas pa sieviešu līniju un no sievietes ir atkarīgs vai būs dvīņi - tā kā ja vīram rados ir dvīņi, tad viņš to principā ietekmēt nevar
Nē, manai mammai nav dvīņu māsa, bet gan viņas jaunākie brāļi ir dvīņi. Vienkārši domāju, par to otro paaudzi. Vecmamma - mamma - es, tātad es esmu tā otrā paaudze un pa sieviešu līnijai :)
Ja nu... :)
Visādi var gadīties :) Ne jau viss vienmēr ir medicīniski izskaidrojams :o)
Tā pat ar to bērniņa dzimumu. Daži ir 100% pārliecināti, kas tas saistīts ar vīra un sievas asiņu nomaiņu un bērniņa dzimums ir sakritis ar tiem aprēķiniem, citi atkal saka, ka pilnīgās muļķības un viņiem bērna dzimums nesakrīt ar gaidīto.
nu īsāk sakot - ja iepriekš ģimenē ir bijuši dvīņi, tad iespēja, ka tev būs dvīņi, pastāv. Bērniņa rašanās pati par sevi ir brīnums, un kāpēc viena vietā rodas divi, līdz galam neviens nemāk izskaidrot, tāpēc arī tev neviens nevarēs pilnīgi droši apgalvot, ka tev būs vai nebūs dvīņi
Es arī ceru,ka mums būs dvīņi, vīratēvs ir no dvīņiem un vīra vecaimammai bija dvīne..
Man diemžēl ģimenē dvīņu nav bijis :(
Vīram ir dvīņu brālis un tagad paši dvīņu puikas gaidām, tātad mūsējie jau nākamajā paaudzē pieteikušies.
priecājos te sastapt vēl kādu topošo dvīņu māmiņu :)