FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Bērnu lietas

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Grūtniecība un viss ar to saistītais

Nezinjaa..

L
Laimiiga* 27.04.10. 01:26

man ir sada lieta :)
Man MR ir regularas atsakas ik pec 13 dienam..arsts izrakstija zales Cyclobiolu lai nostabilizejas kartigi un menesreizes ir vienu reizi menesi nevis divas :)...man paslaik ir tada nojausma ka esmu stavokli...pirms 11 dienam sakas nelieli izdalijumi (sarkani) kuri ilga 3 dienas!(laigan man MR ilgst 5 dienas) un tad vairak no siem izdalijumiem ne zinas ne minas ka jau 7 dienas..man ienaca tada doma galva varbut esmu stavokli? jo pirms kartigam MR ir pagajusas 19 dienas!Sodien taisiju testu bet rada negativs :( Ir ari dazas pazimes ka piemeram-Saposas krutis,sap muskuli,jutiga vedera lejas dala,ciets veders lejas dalaa un plusaa vel tas kad pirms kadam 2 nedelam sapeja olnicas.Vai sis pazimes var noradit uz grutniecibu?Ludzu palidziet :)

3 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
bubītis 27.04.10. 01:38 | Kāzu datums: 15.05.2010

Cau internetu neviens tevi neizmeklēs, arī atbilde- vai tā var vai nevar būt grūtniecība - nepalīdzēs un skaidrību neieviesīs... Tā ka labākais ieteikums, ko jebkura no mums var dot - AIZEJ PIE GINEKOLOGA!

Annačka 27.04.10. 09:28 | Kāzu datums: 14.08.2010

Piekrītu bubītim. Ja tā nav grūtniecība, tad iespējams kas cits, ko vajadzētu arstēt. Tā kā labāk neatliec uz vēlāku laiku.

Chamux 28.04.10. 21:58 | Kāzu datums: 15.05.2010

Pirmkārt jau NAV normāli, ja cikls ir tik īss. Bet nu lab, pieņemsim, ka tā ir norma.
Ja esi stāvoklī un nu diiiiikti gribi to zināt aizej vai nu pie ginekologa vai arī uz Gulbja laboratoriju un nodod analīzes uz HCG, pēc pāris stundām jau zināsi kas ir kas..Vēl tikpat liiela iespējamība ir tā, ka tas ir vnk organisma niķis šobrīd vai reakcija uz zālēm.
Tevis uzskaitītās grūtniecības pazīmes parasti parādās pirmajos 2 grūtniecības mēnešos nevis nedēļās. Turklāt visas pazīmes var liecināt arī par ovulāciju.
PAlasi zāļu receptē, kādas ir blakusparādības zālēm.