Bērnu lietas
Grūtniecība un viss ar to saistītais
Vēlamies mazo, bet pagaidām nekā ... :( Ko darīt?
Vēlamies mazo, bet nu jau vairākus gadus neizsargājamies, bet nu pagaidām mazais nepiesakās. Biju jau pie savas ārstes un tad jau atkal standarta frāze "pacentieties kādu gadiņu un ja nesanāks, tad skatīsimies". Nomainīju citu -analīzes, vitamīni bet joprojām nekā. Tādēļ vēlējos apjautāties varbūt kāda ir gajusi kopā ar vīru pārbaudīties? Pie kādiem ārstiem Jūs gājāt? Vai katrs pie sava vai ir kāds ģimenes centrs kur iet pāri? Priecāšos par padomu :)
Vajag nodot vīram spermogrammu un uzzināt, cik kustīgi ir astainīši.
http://www.avaclinic.lv/
nosūtīju vēstulīti
Tātad vēl nav pienācis laiks. Viss vienmēr notiek tā kā tam ir jānotiek Un bērns pieteiksies tad, kad to nemaz negaidīsiet. Nevajag arī pārcensties :)
ja jau vairākus gadus censonējas, bet nepiesakās, tad nevar naivi cerēt, ka būs. Ir jāmeklē iemesli, kādēļ nepiesakās :) Lai izdodas :))
Visas iespējamās analīzes gan vienam gan otram, lai, ja ir kas ārstējams, to var izdarīt tagad. Citādi gadu nekas nesanāks un tad ilgu laiku vajadzēs atkal cīnīties, lai dabūtu sevi uz strīpas
Ļoti labi saprotu Tevi! Mēs cenšamies jau pusotru gadu un nekas nesanāk:( Esam pārbaudījušies, analīzes abiem normas robežās, ir pāris lietas, kuru dēļ, kā ārsts domā, viss notiek ne tik ātri kā citiem, tāpēc nākas īpaši piedomāt, sekot līdzi ovulācijas laikam. Godīgi sakot, ir ļoti, ļoti grūti katru mēnesi sagaidīt MR un atkal no jauna vilties. Visi jau saka, ka nav īstais laiks, bet skatoties apkārt, cik veikli pie mazuļiem tiek manas draudzenes un paziņas, domāju, nu, kāpēc gan mums tas īpašais laiks vēl nav pienācis. Ja līdz rudenim nekas nebūs mainījies, domājam kopā ar vīru doties uz AVA CLINIC, tur esot labi, zinoši dakteri, bet vienkārši sēdēt un gaidīt brīnumu vairs ilgi nevēlos, jo laiks tomēr iet uz priekšu un neviens no mums jaunāks nepaliek...
iesaku doties uz miera ielu, dz.namā pie dr. Bāra uz konsultāciju.
mēnesi pēc apmeklējuma jau biju sttāvoklī :))
lai veicas!!!
Ko jūs ar vīru tieši esat pārbaudījuši?
Parasti sadas parbaudes veic kopa - sievietei nonem uztriepi un veic hormonu asinsanalizes (2 reizes cikla laika), ari kopejo asinsainu. Virietim parbauda spermas kvalitati.
Ja sie rezultati ir labi, tad jaskatas talak - sievietei var veikt laproskopiju, lai parbauditu olvadus, vajadzibas gadijuma izpustu (ja salipusi).
paraleli parasti arsti izraksta ari zales auglibas veicinasanai, kas regulairi jadzer, jaskaita augligas dienas utt.
Jutu lidzi!
Man ir savadaka situacija, uz doto bridi bernus neplanojam, jo ar finansem nav diez ko, bet ir lidz kaklam ir apnikusi jautajumi - vai ir, kad bus, satiku bijuso - tas vispar acis iemeta - ka tu vari but parliecinata, ka vispar esi augliga, ja vel neesi palikusi stavokli :( sapigi :( izsargajamies, ir bijusi partrauktie, bet man nav gadijusies klume, ka citam pazinam..
Beigas noraizejusies sudzejos mammai, ka neesmu laikam diez ko augliga, ja jau neesmu (ta teikt) ielidojusi..
Mamma man sniedza superigu atbildi -tad, kad busi gatava, tad ari viss notiks :)
Varbut viens no jums vel nejutas isti tam gatavs :)
Un vispar, neraizejies tik loti, bernins noteikti paradisies, galvenais sac vinu gaidit, rupejies par savu labsajutu, lai vinam Tevi butu laba majvieta, un ari par viru, lai vins Tev ir labs atbalsts, kad mazais pieteiksies :)
Es ļoti labi saprotu, ka tas var uztraukt. Pati paldies Dievam ar šo problēmu neesmu saskārusies, bet gribu šeit uzrakstīt jo man ļoti tuva draudzene nevarēja ieņem bērniņu ilgus gadus. Zinu, ciik daudz pārdzīvojumu viņa šajā sakarā piedzīvoja!! Abi ar vīru veica visas iespējamās pārbaudes, mēģināja pat mākslīgo apagļošanu, bet viss velti. Pēc 6 gadiem mazulis negaidot pieteicās un pavisam drīz -pēc mēneša jau viņam jānāk pasaulē:)) Tas notika tad kad bija jau atmestas pēdējās cerības. Ar to gribu iedrošināt meitens kas saskaras ar šādu problēmu un teikt, ka ja neizdodas stāvoklī palikt gadu vai pat vairākus tas nenozīmē, ka tas nenotiks vispār, vienkārši mazais noteikti pieteiksies īstajā brīdī un vajag tam ticēt. Viņš atnāks kad būsiet tam gatavi, jo neviens mazulis pasaulē neierodas nejauši.
Un vēl ir apburtais loks - jo vairāk uztraucas par šo, jo mazāka iespēja palikt stāvoklī.
Ar to negribēju teikt, ka nevajag likties zinis vispār, vajag pārbaudīties, bet gribēju teikt, ka nevajag krist izmisumā. Zinu, cik viegli sieviet var iekrist bezcerībā un izmisumā par šo jautājumu.
Bijām abi ar vīriņu uz avaclinika.Devāmies pie Dr. Janas Brikunes. Dārgi jau pirmā vizīte, bet ko vajag - to vajag, uzreiz jau vīrs nodeva spermas analīzi (Tādos ātrumos viņš man pameta klīniku :D :D varētu padomāt, ka visi zin ko viņš nupat izdarījis :D ). Analīzes nu ne pārāk spīdošas , bet tomēr normas robežās, summējot kopā ar manu neregulāro ciklu sanāk vēl bēdīgākas. Nosūtīja mani nu jau uz olvadu pārbaudi , tā kā gaidu jauna cikla sākumu un nu došos uz pārbaudi. Bet labākais ko dakterīte pateica, ka lai uztaisu ap pirmo oktobra nedēļu testiņu , jo man viss izskatoties tur iekšā tik labi, ka nu jau turu īkšķus un ceru ka mazulis būs pats pieteicies :)
Turēšu īkšķus par jums! Gan jau būs jums mazs brīnumiņš un būsiet visi kopā laimīgi!;)
Bijām ar vīru AVA clinic.Patika gan attieksme,gan arī rezultāts pēc apmēram 11 mēnešu ilgas cenšanās:)
Turu īkšķus par autori,lai veicas!:)
cerams ka mazulis būs pieteicies :) gan jau saprata cik ļoti Jūs viņu vēlaties :) noteikti informē mūs :* Ceru ka viss izdosies!!! :**
Varat pamēģināt raspodiņu tēju;) Mums palīdzēja un vēl no šī portāla vienai meitenei, kas nu jau audzina savu dēliņu;)
varbūt atbilde ir novēlota, bet iesaku paskatīties šo lapu - www.augliba.lv