FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Bērnu lietas

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Grūtniecība un viss ar to saistītais

Mīti vai patiesība?

Saantaa 06.02.12. 15:12 | Kāzu datums: 06.08.2011

Sveikas jaukās... Māmiņas un tās kas nav vēl māmiņas,bet grasās tādas būt :)

Ar mīļoto ļoti daudz runājam par bērniņu :) Un esam sapratuši,ka nu esam tam gatavi. :) Bet ir viens bet...maziņš niķītis vai kā lai to nosauc. Bērniņš - tas ir kaut kas burvīgs, bet mēs pirmo ļoti vēlamies meitenīti.
Ir visādi mīti - kādas pozas ... kas jāēd utt...
Varbūt kāda zin ko tādu?Lai ir lielāka varbūtība uz meitiņas ieņemšanu :)

Paldies - un jauku dienu ;)

10 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
kerija21 06.02.12. 21:46 | Kāzu datums: 21.05.2011

tās visas ir muļķības. piedod, negribas Tevi apbēdināt - bet tā ir. es strādāju medicīnā, tāpēc varu to apgalvot pilnīgi droši. neviens ēdiens vai poza nenoteiks to, kurš vīrieša spermotozoīds pirmais sasniegs Tavu olšūnu.
vienīgais, ko var darīt - domāt labas domas. domām ir spēks.

l
lilii 07.02.12. 10:40 | Kāzu datums: 14.07.2012

Kā jau kerija21 raksta, domām ir spēks. Es kad paliku stāvoklī arī ļoti gribēju meitiņu, arī mīļotais gribēja meitiņu, meklējot vārdiņu variantus, skatoties drēbītes visu meklējām meitiņai, pat nepieļāvām domu, ka varētu būt puisītis un sanāca:)

L
Linzy 07.02.12. 10:55 | Kāzu datums: 26.05.2012

Tas nu gan nav pareizi - domāt tikai par to, ka būs meitene un nekas cits! Un nedrīkst to nekad arī skaļi izteikt, ka negribu puisīti! Kas būs tad, ja tieši puisītis pieteiksies!? Esmu dzirdējusi tik daudzus stāstus, ka tad ir grūtības dzemdībās, nevēlētais puisītis var dzimt nevesels utt.
Es arī dažreiz iedomājos, ka pīt bizītes savai meitiņai būtu tik jauki, bet ja Dieviņš dos puisīti paldies par to! Paldies par jebkuru dzīvībiņu!

Saantaa 07.02.12. 12:04 | Kāzu datums: 06.08.2011

Es jau nesaku,ka negribētu puisīti. Bērniņš ir bērniņš (meitene vai puisītis) tas ir burvīgi.. Bet nedaudz vairāk kā puisīti gribās meitenīti un tas nebūt nenozīmē,ka būšu nelaimīga,ja būs puika :)

Paldies par jūsu komentāriņiem, tā jau laikam ir - nav nekādas formulas..Kā sanāk tā sanāk :P

Cik esmu lasījusi un dzirdējusi,pirms paliec stāvoklī,ir jāaiziet pie zobu ārsta un jāsalabo zobi,ja tas ir vajadzīgs :) Kas varbūt vēl ir tāds,kas jāizdara pirms bērniņa ieņemšanas? :)

Jauku jums dienu dāmas :)

Zhagatinja 07.02.12. 12:43 | Kāzu datums: 15.07.2011

man liekas taa paarim ir sveetiiba , ka vispaar beerninjsh ir ,kaada starpiiba puisiitis vai meiteniite .....tas buus juusu beerninjsh un tieshaam vai tad neesi anatomiju maaciijusies , nu no pozaam tieshaam tas nav atkariigs ....

Saantaa 07.02.12. 12:57 | Kāzu datums: 06.08.2011

Kur tie laiki kad mācījos anatomiju :D Pamatskolā noteikti nepiezu tam lielu vērtību!

Kā jau rakstīju iepriekš - būšu laimīga vienalga kas būs... Bet nedaudz lielākas vēlmes ir par meitiņu!!!!

Saantaa 07.02.12. 12:58 | Kāzu datums: 06.08.2011

Tb - nepiegriezu tam lielu nozīmi!

D
Daiguu 07.02.12. 13:38

Ja mīlējas dažas dienas pirms ovulācijas, lielākas iespējas tikt pie meituka, jo x hromosomas ir izturīgākas, bet, ja tieši ovulācijas laikā, tad drīzāk būs puišuks, jo y hromosoma ir fiksāka (vieglāka). :)

stirninja 07.02.12. 20:17 | Kāzu datums: 28.06.2008

Aiziet pie zobārsta var arī, kad esi jau stāvoklī!:)
Ko es pēc savas pieredzes varu teikt-neiespringstiet uz to "taisīšanu"!Ļaujaties visam!
Mēs no sākuma baigi iespringām, bet rezultātu nebija.Kad ļāvāmies pašplūsmai, mazais ātri vien pieteicās.
Tagad mazajam jau 2.9!:) Lai veicas!:)

Saantaa 07.02.12. 20:29 | Kāzu datums: 06.08.2011

Paldies.
Nja,par to ir dzirdēts - ka nevajag plānot...tad ilgi sanāks taisīt :P lai viss notiek kā jānotiek :)
Paldies un veselību jūsu mazajam :)