Bērnu lietas
Grūtniecība un viss ar to saistītais
Beidzot !!!
Sveiki, meitenes !!!
Gribēju padalīties savā pieredzē...
Mēs ar vīru vairāk kā četrus gadus mēģinājām tikt pie bērniņa. Jau biju nobijusies, ka mums viņa nebūs vispār. Pie ārsta iet izvairījos, jo baidījos no atbildes...Nodomāju pie sevis klusībā, kamēr man nebūs 30 (gadu), par to īpaši neuztraukšos...cerēšu, ka tas tomēr notiks!
Pagāšsestdien 23. jūnijā, Līgo vakarā man palika 29...
Diena sākās kā ierasts, tik pamanīju, ka laikam sāksies MR, jo bija nelieli sarkani izdalījumi, vēl pie sevis nodomāju, ka man viņas vienmēr sākas pašās labākajās dienās....tieši todien, kad bija paredzētas jāņu svinības.....bet nekā....izdalījumi, cik ātri parādijās, tik pat ātri pazuda.....Nodomāju, ka dīvaini gan, bet pēc tam sevi mierināju, ka noteikti nākamajā dienā sāksies pa īstam un vairāk....
Svinībās negribējās ne īsti iedzert....tik ēst vien....ēdu daudz un visu pēc kārtas...gan saldu, gan asu, gan sātīgu....Visu vakaru bija tāds nogurums un nekādas īstas svinības neiznāca, jo ap 10iem vakarā vienkārši aizmigu dīvānā....
Nākamajā dienā, kad MR tomēr nesākās, sāku īsti skaitīt tās dienas, kad vajadzētu viņām sākties....un ....viņām VAJADZĒJA sākties tajā 23.jā....jo cikls man ir regulārs 28 dienas...
Sākās nemierīgs uztraukums un teicu vīram, ka man ir aizdomas....Viņš uztraucies un nepacietīgs aizveda mani līdz veikalam nopirkt pāris testus ( dzīvojam patreiz UK )....uzreiz pirku vairākus un dažādas firmas, gan lētus gan dārgākus, digitālos, kas rāda arī cik nedēļas...
Mans pārsteigums bija MILZĪGS,kad visi testi izrādījās POZITĪVI...!!! Abi bijām šokā un pārsteigti, ka mums beidzot ir izdevies tikt pie bērniņa....Vīrs uzreiz satraucies jautāja, vai tiem testiem var ticēt, vai nevar būt kāda kļūda....kā tas var būt, ka 4 gadi nekā un te pēkšņi POZITĪVS....
Kad pirmais pārsteigums pārgāja, sākās uztraukums...sāku sevī ieklausīties, sajutu visas internetā lasītās pazīmes, vienīgi nav sliktas dūšas...pēc testiem sanāk 3 nedēļas, bet pēc ārstu skaitīšanas tad sanāk 5...
Pieteicos pie ārsta, bet jāgaida vēl pāris dienas.....esmu laimīga, bet uztraukusies, jo baidos, vai nav ārpusdzemdes grūtniecība ( salasījos šausmas netā ) un vīrs ir satraucies ( patīkami )par dvīņu iespējamību, jo manā ģimenē to ir pietiekami....
Varbūt vēl kādai ir līdzīgi bijis? Ka pēc tik ilga laika tomēr ir sanācis tikt pie bērniņa?
Lai arī man ir visi simptomi un neskaitāmi pozitīvi testi, tomēr nedaudz raizējos, vai TIEŠĀM ESMU STĀVOKLĪ?līdz tam vēl dažas dienas jāpaciešās, bet tā neziņa vai viss ir labi nogalina....
milziigs sveiciens!!!!
es ari esmu Uk.... mees esam Uk...
nu man gan iisti nav ko atbildet uz Taviem jautaajumiem, jo mes beerninu jau meeginam ienemt labu laiku, bet veel joprojam nekaaaaa:( bet loti, loti gaidam.
dod zinu kaa Tev gaja pie arsta un kaaa tas vispaar notiek seit Uk.....jo man ari tas viss prieksa es ceru pavisam driiz:)
sveika!
lai cik tas jocigi nebutu bet ari mes ar draugu vairakus gadus centamies tikt pie bernina ari dzivojam UK ,tas pats stast menesreizes nav un vairaki testi rada ka beidzot ir sanacis, citu simptomu nav ja neskaita to ka edu visu pec kartas. cik es zinu tad seit anglija ir jaiet pie sava gimenes arsta , lai apstiprinartu grutniecibu pec tam vini suta pie vecmates kas ari talak uzrauga ka noris grutnieciba utt.
es pie arsta dodos 4. julija tad jau redzes ko teiks.
nedoma par to sliktako gan jau vis bus ok.
lai veicas :)
apsveicu :) manuprāt, tik daudzi testi nevar būt kļūdaini, tā kā 99,9%, ka ir ;) un citām sievietēm sākumā nav simptomu, tā kā centies nestresot.
mana draudzene nesen UK piedzemdēja, tur vispār diezgan sarežģīta tā padarīšana. no sākuma tik tiešām jāiet pie ģimenes ārsta, jo ginekologi ņem grūtnieces uzskaitē tikai sākot ar 12.nedēļu.
Apsveicu! Ticu, ka viss Jums jau ir izdevies :)
Arī man ir savs stāsts - lai gan pavisam nesen esmu sievas statusā, ar savu mīļoto dzīvojam kopā nepilnus 6 gadus un es jau laiciņu domāju par mazo, arī vīrs bērnus dievina, viņš ir labākais krusttēvs pasaulē! :) BET - no tādas atbildības kā savs tad nu pagaidām baidās, nav drošs par savām spējām. Es zinu, ka esam gatavi - gan finansiāli, gan morāli. Protams, kā jau visi veselīgi pāri darbojamies... un pirmajā kāzu naktī pats piedāvāja tā teikt "līdz galam...", ziniet es biju pārsteigta, varbūt tas no spilgtajām emocijām utt., bet cik pārsteigts bija viņš, ka pēc nepilnas nedēļas man jau atkal sākās cikls. Hi hi, es vienmēr centos kārtīgi izskaidrot sievietes organisma īpatnības, bet kā jau vīrieši domā - redz, kaimiņi ātri uztaisīja, darbabiedri vispār neplānoja un sanāca- bet nu, citi to mēģina gadiem.... :( Tad nu ar mūsu tempiem, baidos, ka ļoti ilgi vēl nebūsim neko panākuši....
Bet nu pārējām - MALAČI! Es vienmēr priecājos, ja piesakās vēl par vienu pilsonīti vairāk :)
Paldies par sveicieniem....
Biju pirmajā vizītē pie ģimenes ārsta un taisīju analīzes.....nespēju noticēt savai laimei, ka PATIEŠĀM ESMU STĀVOKLĪ....
Tagad jau rit 8. nedēļa un jūtos lieliski...nekāda nelabuma un slikto dūšu....tikai nogurums un bieži tualetes apmeklējumi!
Nākamnedēļ dodos uz pirmo apskati pie ginekologa-vecmātes!
Apsveicu! :)) Tik patīkama ziņa mūsu kāzu dienā! :))
Es jau sen biju izdomājusi, ka gribu bērnu tikai tad, kad apprecēšos.. laiks gāja, bet mani neviens neprecēja, :D tad izdomājām ka tomēr, lai jau ir mazulis pirms kāzām, bet šis nepieteicās.. tā nu tagad esam beidzot precējušies un nu tik atliek gaidīt, kad pieteiksies. :)
Ceru,ka man būs līdzīgi kā Tev un jau pavisam drīz pieteiksies mūsu gaidītais mazulis! :)
Arii mees meegjinaajam vairaak par 2 gadiem un beigu beigaas tikaam pie mazulja. Apsveicu no sirds! taa ir taada laime!!! Nedomaa negatiivas domas un mazaak lasi, ja esi no taam, kas visu viegli uznjem. Lai veicas viziitee pie vecmaates!