Bērnu lietas
Grūtniecība un viss ar to saistītais
Neizpratne...
Sveikas :)
Nu jau kādu laiku mani moka nojausma, kad esmu stāvoklī. MR pēdējos 2mēnešus bij ar vairāku dienu kavēšanos. Un par normālām MR tās pat nesauktu. Vairāk tāda kā smērēšanās. Nu jau kādu nedēļu mani nomoka slikta dūša pēc ēšanas, nogurums , reiboņi, galvassāpes.Un vēdera lejasdaļā ir tādas dīvainas ne ta ka sāpes, vienkārši kaut kā tā kā parasti nav bijis. Krūtis man parasti bijušas jūtīgas līdz sākšanos MR, bet jūtīgums vēl nav pārgājis arī pēc tām. Bērniņu mēs vēlējāmies jau kādu laiku atpakaļ, un visu laiku uztaisot testu man bij vilšanās. Tāpēc tagad nezinu ko iesākt.. Iet uz aptieku un pirkt kārtējo testu??
Nākošvasar paredzētas kāzas, un bērniņa ierašanos līdz kāzām atlikām. Bērniņu es ļoti vēlētos, bet tagad nezinu ko darīt..
Varbūt kādai ir bijusi pieredze šādā jautājumā?
Ja vēlies uzzināt visu kā ir, iesaku nodot asins analīzes. Tās paradīs, vai ir iemesls priekam par grūtniecību, vai tomēr pastāv kāds cits iemesls Taviem simtomiem.
Iesaku no pieredzes...:)
P.S. Bet pēc simtopiem izskatās, ka kāzas svinēsiet 3jatā!:)
vai tie Testi dargi...es tiko to izdariju un man divas svitrinas....
un kazas planojam nakama gada 9.augustaaaa
itka jau viss sadomats, bet ko tagad nezinu
butu jauki ka kada padalitos ko iesakusi,atlikusi svinejusi...
iesaku sirsninu nomierinat un nopirkt testu
Tur jau tā lieta... No vienas puses it kā bērniņš tā ir svētība, bet ja tas gaidāms tieši uz kāzu laiku, tad nu ir jādomā...
Ja nu man pašai būs tās divas strīpiņas, tad es pirmkārt aprunāšos ar savu līgavaini, un tad ar pārējiem..
...es iespējams atliktu, bet nu tā ir katra darīšana :)
Lasot šo diskusiju, mazliet esmu šokā! Kur vispār ir problēma?? Nevarat izvēlēties starp kāzu svinēšanu un bērniņa laišanu pasaulē???? Kas te vispār ko domāt??
Šādā situācijā pieaudzis cilvēks vispirms aprunājās ar mīļoto cilvēku, tad dodās pie ārsta, un tikai tad internetā prasa padomus svešiem cilvēkiem...
Apsveicu! Tas tak ir kaut kas jaukās,labāks un patiesāks par tām kāzām! Jāskatās kad jums kāzas paredzētas,ja sanāk 2-3 mēnešus pēc bērna dzimšanas,tad jau ok! Vismaz man tā liekas! Mēs kāzas atcēlām,bet taisīsim tikai nākamgad,kad puikam jau būs četri gadi :D
Tik tālu plānotas kāzas noteikti var atlikt uz kādu laiku! Vai arī pārcelt agrāk - pirms dzemdībām, lai vieglāk būtu tētim reģistrēt bērnu (mums te tā likumdošana laikam bija tāda muļķīga, ja sieva nav precēta).
Organizējiet kāzu dienu kā svētkus sev, nevis visai radu saimei (būs i lētāk, ērtāk) ;)
Un bērniņš - tas patiešām ir ļooooti jauki! Ja tiešām 2 svītriņas - pievienojos apsveikumiem :)
Dīvaini, ka MR turpinās kaut vai smērēšanās veidā... Simptomi, protams, ir par labu grūtniecībai - bet bieži vien tie ir ļoti līdzīgi pirms cikla sākuma. Protams, visdrošākais veids ir vizīte pie ārsta, un tad saruna ar līgavaini.
Mēs ar vīru uzriez pēc kāzām ķērāmies klāt bērniņa plānošanai, rit 3.mēnesis, bet izskatās, ka pagaidām nekas nesanāk. Šomēnes gan bija tādas dīvainas sajūtas vēdera lejasdaļā, uz 2 dienām paaugstinājās temperatūra 37,3, nogurums un mazliet nelabums. Skan jau atbilstoši.... bet nu katru reizi nākas vilties, jo MR sākas ar kavēšanos. Tad nu pagaidām gaidām, tests - negatīvs. :(
edge_2012 Zinu ka sākumā pareizāk būtu runāt ar līgavaini, bet mēs jau tik daudzas reizes esam bijuši pilnīgi pārliecināti , ka esmu stāvoklī- bet nekā .. :( tāpēc pagaidām kamēr neesmu uztaisījusi testu neko nesaku..
:)
rīt došos uz aptieku, un tad jau redzēs :))
iesaku doties pie ārtsa, neviss uz aptieku...
ja ir šāda smērēšanās jau otro mēnesi, tad ir risks SA..
man pašai šobrīd mājās ir 5 mēnešu mazulis, un godīgi sakot, nevaru iedomāties, kā es ar bērnu varētu vēl pieslēgties kāzu plānošanai un vēl svinēšanai.... tas mazais prasa milzum daudz uzmanības un rūpju...
domājams, ka kāzas tas nosvinētu agrāk, kaut vai ziemā... vai arī kad bērnam būtu vismaz 1.5 gadi...
Pie bērnu reģistrēšanas nekas vieglāks vai grūtāks nav. Atšķiras tikai ar to, ka neprecētiem pāriem, lai reģistrētu bērnu ir jādodas abiem, bet precētiem pāriem var tikai viens, līdzi ņemot otra pasi. Nezinu kur tu ņēmi citu likumdošanu,
Tests negatīvs, un ar mani pašu viss kārtībā :))
Daktere teica tas no satraukuma, jo vairāk domāšu ka esmu stavoklī, jo vairāk man arī tā liksies.
Tātad kāzu plānošana var turpināties pilnā sparāā :))
Paldies visām Jums par ieteikumiem un viedokļiem ;)
Iesaku palasīt par auglību un auglīgākā perioda noteikšanu - www.augliba.lv
Ir auglības atpazīšanas metožu kursi un dabiskās ģimenes plānošanas kursi, kursu sālums 13.09. un 01.10., bet var saņemt arī individuālo konsultāciju vai atrast info internetā.
Auglības atpazīšanas metodes noder gan tiem, kas plāno tikt pie bērniņa, gan tiem, kas vēlas to atlikt.