Bērnu lietas
Citas tēmas
Labdien! Varbūt varat dalīties ar pieredzi par kāzu vadītāju Artūru Gailīti?
Sveiki, varbūt kāds var ieteikt kādu vācu valodas tulku kāzu dienai? Man kāzas notiksies Jūlijā un lielākā dala cieminu būs no Šveices.
Sveiki! Rīkošu kāzas un ļoti gribētos uztaisīt loteriju, kur par biļetēm saziedotā naudiņa paliek jaunlaulātajiem. Vai varat ieteikt idejas ko rakstīt uz loterijas biļetēm un kādas balviņas varētu...
Sveiki, Esmu Anglu runajosa ceremonijas vaditaja meklejumos Junijam 2021 gadam kazam, Sigulda. Meginaju rakstit ta novada dzimtsarakstiem, bet tur man atteica jo kazas darba diena...
Sveikas meitenes! Vai varat padalīties ko pašlaika dara maija līgavas? Atceļas, pārliekat uz vēlāku vasaru vai vēl gaidat 14.aprīļa paziņojumus?
Seju apgleznošana Balonu figūru locīšana Gliter tetovējumi Arī kāda spēle Mans Nr. 25140353 Visa Latvija
Sveikas,visas meitenes. Man gribetos pakonculteties ar Jums.mums ar viru ir problemas bernina planosana.Lidz ar to es velejos uzzinat vai kada nav izmantojusi donora spermu?Varbut,ja kada ir...
Sveikas! Meitenes, vai jums ir kādas rekomendācijas un pieredze, kur labāk pasūtīt kāzu karogu?
Šausmas,cik sen neesmu šeit bijusi :) Meitenes,sievietes un varbūt vīrieši (?:D).. Mana mīļā meitiņa-peciņa piedalās konkursā un ļoti vēlas uzvarēt..Visu laiku...
Sveikas dāmas! Vai varat ieteikt veikalu Rīgā, kur var nopirkt kleitu līgavas mātei? Visos veikalos ir tādas jauneklīgas kleitas, bet manai mammai, kurai gan ir ļoti labs augums priekš gandrīz 50...
sveikas! Vai kāda nezin kura var nopirkt skaistu, baltu kleitiņu gadu vecai meitenītei, kura arī piedalīsies vecāku kāzās?
Mīļās meitenes, kad izskan šāds teikums, esi pagodināts un pacilāts, jo jau tik ļoti vēlies apciemot savas svaines bērniņu, taču sāc domāt arī par dāvaniņu. Vēlamies uzdāvināt ne tikai pamperus un...
Ir pienācis tas brīdis,kad jāsāk domāt par bērnu ratiņiem. Tā kā cenas Latvijas veikalos ir salīdzinoši lielas, ir dzirdēts,ka Lietuvā var nopirkt visu to pašu tikai lētāk. Vai kāda var padalīties...
Sveikas, mīļās dāmas:) Līdz kāzām vēl mazliet laika, bet līdz bakalaura darba nodošanai gan ne pārāk daudz, tādēļ lūgums palīdzēt tām, kurām mājās ir bērni vecumā no 4-9 gadiem :) Jau iepriekš...