FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Bērnu lietas

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Citas tēmas

Kleita līgavas mātei

k
kirsiic 27.04.13. 20:50

Sveikas dāmas!

Vai varat ieteikt veikalu Rīgā, kur var nopirkt kleitu līgavas mātei?
Visos veikalos ir tādas jauneklīgas kleitas, bet manai mammai, kurai gan ir ļoti labs augums priekš gandrīz 50 gadiem, tomēr prasās nopietnāka kleita, kas piesedz auguma trūkumus un ir arī ar garām vai pusgarām rokām (kleita vasarai)...
Esam tik daudzos veikalos jau bijušas, bet nu secinājums viens - ir traki! Es jau 50 kleitas būtu nopirkusi, bet nu mammai ir tiešām grūti...
Gaidīšu jebkādus ieteikumus, arī ārpus Rīgas...vairāk kā vēl vienu dienu pa veikaliem es neizturēšu un mamma domājams arī :)

13 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
a
agiita 28.04.13. 19:00

Varbūt labāk pameklējiet kādu labu šuvēju ,kas uzšūs vismaz aptuveno kelitu kādu jūs vēlaties,jo manā gadījumā tas pats, nav jēgas, tāpēc mamma aizgaja pie šuvējas un viņai ir fantastiska kleita ;)

e
eliissinja 29.04.13. 13:08 | Kāzu datums: 20.07.2013

mana mamma nopirka internetā kleitu.:) tbdress.com vai kkā tā. Tur speciāli ir sadaļa kleitām prekš līgavas mātēm un tur jebkuru kleitu var dabūt jebkurā krāsā un viņi var uzšūt pēc izmēriem, ko būsi aizsūtījusi viņiem!
Mamma ar kleitu ļoti apmierināta. Kvalitāte ļoti laba, der ideāli. :)

vācieši 29.04.13. 18:36

man mammīte ar šūs..tagad intensīvi meklē modeli un audumu(mums ir zaļās kāzas)..riktīgi aizrāvusies:))

Lumara 04.05.13. 23:37 | Kāzu datums: 01.06.2013

Martas ielā ir viens neliels veikaliņš. Mēs tur manai mammai nopirkām ļoti skaistu kleitu.Tur ir arī trakas, bet ir arī ļoti elegantas.

A
Agny 05.05.13. 10:45 | Kāzu datums: 02.06.2012

Pie Barona centra krustojuma (pa diagonāli no Barona centra), uz Barona ielas. Mana mamma tur nopirka savu kleitu, tur daudz kleitas ir tieši šāda vecuma sivietēm.e

a
amorisita 06.05.13. 17:07

Vai esat bijušas skatīties veikalā Dāma K.Barona vai Čaka ielā? Man patīk tur esošās kleitas. Vismaz mana mamma tur kādreiz gāja skatīties kleitas.

LindijaK 08.05.13. 10:41 | Kāzu datums: 13.07.2013

Mēs arī izlēmām, ka abām mammām un omēm būs vieglāk, ja kleitas uzšūs!
Jo atrast patiesība ir diezgan grūti, it īpaši, ja zina tieši kādu meklē!

I
Irina_I 12.05.13. 18:49 | Kāzu datums: 30.08.2013

mana mamma ari ap 50gadiem un vina sev atrada tirgu loti milu kleitu,vina gribe kaut ko parastu un milu. Bet ta godigi var atrast pat veikalos labu kleitu,tas viss atkarigs no pasa velesanas ka ari svietes ap 50gadiem ir dazadas :)

S
Simona21 23.05.13. 13:41

Jēdzīgas kleitas ir veikalā IMAGE, kas atrodas Origo. Mammai tur vairākas kleitas iepatikās un cenas arī normālas, ir protams no jaunās kolekcijas kleitas pie 100 ls, bet ir arī zem 30 ls kleitas! vienīgais tās kleitas ir pavasarim/vasarai, man šķiet ar garām piedurknēm tur nebija... :/ Stokmanā arī bija šis tas ņemams no Gerry Weber, bet cenas protams nav lētas.
Pirms tam bijām veikalā Gamma... nu tas ir vnk čau kādas tur drēbes!!! :D Tirgū arī nekā laba nebija...

Burvigaa 05.06.13. 14:46 | Kāzu datums: 13.07.2013

Uz Barona un Čaka ielām bija pāris veikali, kur kundzītēm plaša izvēle. Neatceros vairs nosaukumus un precīzas atrašanās vietas. Kad meklēju sev kleitu vilkšanai uz ofisu, pāris šādos veikalos iemaldījos un sapratu, ka tas nav manai vecuma kategorijai, kā arī tērpi ir pārāk svinīgi. Tā kā kundzītēm gados un uz meitas kāzām būs tieši laikā.
Otrs variants ir šūt. Mana mamma jau no sākuma izvēlējās šūt, jo ir maza un apaļa :)

S
Simona21 12.06.13. 17:04

Vakar ar mammu staigājot atklājām vēl vienu ļoti labu veikalu, kur nopirkt mammām kleitas! :)
Uz K.Barona ielas 39 ir tāds veikals OLGA un uzreiz aiz tā veikala jāiet pa kreis mazajāi ieliņā, tur ir neliels sieviešu apģērbu veikals, bet kleitu tur ir ļooooti daudz! Nosaukumu nezinu, man šķiet, ka tur pat nebija īsti nekas rakstīts!
Vakar tur bija pilns ar apmeklētājām, tiešām smukas kleitas vecākām sievietēm! Cenas ļoti dazādas!!

Lumara 13.06.13. 14:52 | Kāzu datums: 01.06.2013

Tas ir tas Martas ielas veikaliņš :)

h
hipe2 13.06.13. 15:01

Tur ir arī lielie izmēri? Kādā cenu amplitūdā ir kleitiņas?