FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Bērnu lietas

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Citas tēmas

Bērniņa plānošana

pukuzirnitis 18.11.13. 14:51 | Kāzu datums: 26.07.2013

Sveikas,visas meitenes.
Man gribetos pakonculteties ar Jums.mums ar viru ir problemas bernina planosana.Lidz ar to es velejos uzzinat vai kada nav izmantojusi donora spermu?Varbut,ja kada ir izmantojusi sadu iespeju,varbut varetu pastastit cik ilgs laiks bija,izmaksas.
Paldies Jums visiem,par jeb kadu komentaru,padomu.

8 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
kerija_ip 18.11.13. 15:54 | Kāzu datums: 28.08.2008

Jums ir ārsta diagnoze, ka vaina ir tiesi tur?
patreiz LV ir iespējams sanemt valsts atbalstu, bet jārēķinās, ka būs jāpagaida, jo gribetaju vairak ka finansejums - šeit var palasīt - http://www.egv.lv/lv/klinika/pakalpojumi/valsts-apmaksata-mediciniskas-apauglosanas-programma

Spicausis 18.11.13. 16:07 | Kāzu datums: 09.07.2014

Donora spermas lietoshana tiek uzskatiita par jau diezgan ekstreemu situaacijas risinaajumu, ir vesela rinda citu panjeemienu, kas tiek meegjinaati vispirms. Aizejiet gan vispirms piee aarsta un izrunaajieties no sirds un neko nesleepjot, jo cik atceros no taviem komentaariem ieprieksh jums vareetu buut arii kaadas ginekologjiskas un/vai psihologjiskas probleemas, kas traucee ienjemt beerninju.

vācieši 18.11.13. 16:40

vbūt pamēģiniet speciālu lubrikantu kas ir nopērkams aptiekās..nosaukumu neatceros..bet ir šāda lieta nopērkama..nemaksā gan lēti bet cik esmu dvirdējusi atsauksmes tad ļooti efektīva:0 lai veicas:)

K
Kerija86 18.11.13. 17:26 | Kāzu datums: 07.05.2011

Mīļā meitene, lūdzu, tikai nepārsteidzies - iesaku aiziet pie pieredzējušas auglības speciālistes Annas Suhanovas augliba.lv var atrast viņas kontaktus! Mēs ar vīru arī gājām, lai uzlabotu savu auglību!

R
Rockn´roll_Bride 19.11.13. 13:26 | Kāzu datums: 19.07.2013

domaaju, ka forumaa - http://www.calis.lv/forums/ vaeetu buut daudz vairaak zinoshas padomdeveejas, kuras ir gaajushas taadaam lietaam cauri.

pukuzirnitis 25.11.13. 00:03 | Kāzu datums: 26.07.2013

Vai man ta tik skiet kad man neviens neieteiktu izmantot donora spermu?
Atbildot-kerija_ip Es vel aizvien nezinu kur ir ta problema..man kops avarijas ir vispar problemas, kas skar sieviesu liniju.Dzemdes luzumu,un citas vainites.Bet piebildisu kad mes ar viru meiginam pie bernina jau 3 gadus tikt,daudzas sievietes satraucas kad nepaliek stavokli menesa laika,bet es nepalieku jau visus sos 3 gadus,nav pamats bazam?Un manam viram vispar neizdalas sperma.Vai jus redzat gaismu tunela gala,es personigi ne.:/

A
Apsīte 27.11.13. 19:13

Aizej labāk pie vairākiem speciālistiem un paklausies ko katrs saka, jo nez vai no interneta ieteikumiem varēsi pieņemt labāko lēmumu. Ir dzirdētas gan labas, gan arī ne tik labas atsauksmes par homeopāti Daci Gaili -ir kam palīdzējusi tikt pie bērniņa, bet citi tik un tā sūdzas un pie viņas, cik zinu, vizītes ir ļoti dārgas. Paziņas tētis ir pazīstamais dakteris Lejiņš, kurš pirmais Latvija sācis mākslīgo apaugļošanu, ļoti jauks cilvēks, kurš tev varētu sniegt visprecīzākās atbildes par šo lietu. Paziņa arī nevarēja ilgi tikt pie mazuļa, bet viņai palīdzēja viena gaišreģe vai zintniece, kura diemžēl nu jau vairs nav šai saulē.
Mans pieņēmums, kam ticu, viss ir mūsu galvā - ik viena slimība. Pati savā dzīvē esmu sapratusi daudzu slimību cēloņus pēc Siņeļņikova grāmatas "Izproti savu slimību", bet tas ir tad, ja tam tic un nekad nevienam šīs patiesības neuzspiežu. Labāk aprunājies ar kādu labu ārstu, jo katrs cilvēks un gadījums atšķirīgs.
Novēlu tikt pie bērniņa pēc iespējas ātrāk!

pukuzirnitis 28.11.13. 14:06 | Kāzu datums: 26.07.2013

Paldies Tev Apsite:)