Ceļojumi un izklaide
Kāzu ceļojumi
Medusmēnesis Latvijā - iesakiet variantus
Bijām plānojuši pēc kāzām doties kāzu ceļojumā uz Spāniju vai Grieķiju, bet budžeta samazināšanās dēļ šī iecere ir jāatliek vismaz par gadu. Lai tomēr divatā iizbaudītu to īpašo pēckāzu laiku, nevis uzreiz atgriestos ikdienas dzīvē pie darbiem un bezdarba, vēlamies nedēļu vai dažas dienas pavadīt kādā viesu mājā Latvijā. Būtu labs kāds spa piedāvājums, aktīvā atpūta, jūras vai ezera tuvumā.
Varbūt varat kaut ko ieteikt, kur varētu pavadīt mini medusmēnesi? Budžets aptuveni 300Ls varētu būt.
Vai ir vēl kādi topošie jaunie pāri, kas nedosies šikajos ceļojumos uz ārzemēm, bet atpūtīsies tepat Latvijā?
Man arī Vino Rosso ļoti patika!
Man arī Vino Rosso ļoti patika!
Es atkal tieši gribēju ieteikt Vino Rosso - tur svinējām kāzu pirmo gadadienu un bijām ļoti apmierināti :) nakšņošana ideāla, ēdiens garšīgs, apkalpošana līmenī, atrašanās vieta ļoti laba :) arī cenas nelikās "ārprātīgas"..
Vino rosso pilnīgi noteikti neiesaku. Ārprātīgas cenas par ļoti zemu servisu! Izbojāja mums kāzu nakti :(
Mums paveicās un nummuriņš bija ar terasi uz SPA pagalma pusi - jeb respektīvi varējām redzēt SPA zonu caur tā stikla griestiem. Bet kaut kur lasīju, ka pretējās puses nr esot jumta logi, vai arī skats uz mūra sētu - ja nu kādam tas ir būtiski, tad pie rezervācijas to var norādīt.
Pēdējā brīža piedāvājumi - http://www.kolumbs.lv/index.php?id=3888
Bet tikai "letiņiem" tipiskā manierē Kolumbs nav ne pat ar mazāko zvaigznīti norādījis, ka pie šīs cenas viņi pieskaitīs vēl Ls11 par "pakalpojumu". Protams mājas lapā eksistē tāda sadaļa kā Cenrādis, kur norādīti izcenojumi gan viesnīcu, gan piemēram lidmašīnu utt biļešu rezervācijām. Bet konkrēti pie katra piedāvājuma par to nekas netiek norādīts. Tā kā, ja paši neiedomājas pašiverēt pa mājas lapu un sasaistīt atsevišķas sadaļas kopā, tad jau birojā veicot maksājumu var sanākt pārsteigums par rēķina atšķirību.
Kāzu gadadienā spontāni izmantojām "last minute" piedāvājumu un aizbraucām uz Grand Rose SPA Sāremā. http://www.grandrose.ee/ Tā kā gadadiena iekrita svētdienā - tad bijām svētdienā un pirmdienā, līdz ar to bieži vien visa SPA zona bija tikai mums diviem, jo cilvēku vispār viesnīcā bija maz. Super! Pat mans romantikas ziņā piezemētākais vīrs teica - TĀ tik ir svētlaimīga romantika :) Rožu un romantikas temats it visur - līdz pat atslēgu piekariņam, krāna rokturim vai uz rīta svārkiem atstātas konfektes:) Laiks apstājās un jutāmies kā uz Romantikas planētas - gan savā nummuriņā, gan SPA zonā, gan no rīta senajās mūra velvēs ēdot pankūkas ar svaigu zemeņu ievārījumu...
Pēc tam nedaudz piezemētākā veidā apceļojām ar auto (un velo bagāžniekā, jo kļuvām "slinki") visu Saaremaa dienas 4. Palikām ar teltīm kempingos, kur pieejamas dušas. Tūristu nedēļas sākumā maz - tā kā arī, piemēram pie Meteora krātera kempingā bijā vieni paši. Skumji jau atzīt - bet Latvijā par līdzīgu naudiņu, mēs būtu varējuši labākajā gadījumā atpūsties divas dienas mazpilsētas "viesnīciņā", kur te mums sanāca 5 dienu garš ceļojums :)
Es pagājušajā gadā 2 nedēļas nodzīvoju Druskininkai, tāpēc tad, kad mani atteicās tagad vest uz Itāliju, teicu, ka jābrauc turp..... Mani sajūsmina tas miers un klusums, kas tur ir septembra beigās. Nu jā un spā un atpūta... un Grūtas parks arī interesants
OOOO...
Bijām ar deju kolektīvu uz Druskiniku ūdens atraciju parku, superīgs! Izstaigām tās feinās pirtis, bet laiks nedaudz pietrūkās! :) Tapēc ir doma, ka vajadzētu aizbraukt vēl kādu reizīti! :)
Nu no Latvijas es arī iesaku Latgali. Man kā rīdziniecei tur ļoti vienmēr patiks.
Mēs gan paši dosimies uz Lietuvu - Druskininkai (SPā paradīzi, kuru esmu iemīlējusi) un atpakāļceļā Viļņu.
Mēs bijām Ventspilī dzīvojām viesnīcā Kupfernams! Superīgi atpūtāmies! Viesnīca superīga! Nekādas baigās ekskursijas neorganizējām, bet tā pat bija labāk! Jo manuprāt pats foršākais ko var darīt pēc kāzām - neko nedarīt, vienkārši kopā pavadīt laiku un atpūsties! :)
Es labprāt kādu skaistu nedēļas nogali pavadītu šeit http://www.dascrocodill.lv/
Mēs arī plānojam uzreiz pēc kāzām doties izbraukimā pa Latviju. Tā kā Kurzeme mums ir krustu šķērsu izbraukāta, plānojam doties uz Vidzemi un Latgali. Paskatoties dažādos ceļvežos, karteš un i-netā var atrast skaistas un neredzētas vietas, kuras vēlamies apskatīt. Domāju, ka mums būs feins pasākums pa Latvijas ārēm... :)
un kā ir ar viesu namu " Sārnate" ? Pēc mājas lapas apraksta varētu tur būt lieliska atpūta.
Autoceļu karte un brauciens var sākties:)
Mēs kāzu ceļojumu pavadījām apbraucot Latgales ievērojamākās vietas.Sākumā jāizzin Latvija, jo braucot pa Latgali, sapratu, ka neko diži viss neatšķirās no Slovākijas (braucot ceļojumā mums visas 10 dienas lija riebīgs lietus). Vēlēšanās bija pabūt divātā,projām no civilizācijas un izbaudīt klusumu un mieru. Pirms brauciena atzīmējām maršrutu un sazvanīju lauku sētas kur palikām pa nakti. Vieta ideāla, laiks arī ar saules siltumu neskopojās.
Mums diena bija super, viss tik kluss un mierīgs un mēs tikai divi vien:) gribas nolīst no citu acīm - nekādu problēmu:) gribas divatā pastaigāties - ezeri un skaista daba - lūdzu:)
Viss bija super!
Mēs ar draugu kolosāli atpūtāmies Sāremā - Grand Rose hotel SPA. Pa dienām braukājām krustu škērsu pa salu, vakaros un no rītiem gājām uz spa. Šad tad garšīgas ēdamlietas sapirkām tuvējā veikaliņā un vakariņas ēdām viesnīcas gultā :)
kolosāla atpūta Latvijā ir Siguldas pusē viesnīcā-SPA Ezeri. Cenas ļoti pieņemamas, arī piedāvājums ļoti foršs un vispār - atpūta dievīga. Internetā noteikti atradīsi vairāk.
un kā tev patika? pašas pilsētas? mēs paši esam no Latgales, tāpēc gribās izbraukt uz citurieni, jo Latgalē pavadam katru nedēļas nogali. :)))
Meitenes.. jūs tik par Lietuvu! Bet izbraucot mūsu pašu Latgali.. neskaitāmie ezeri un burvīgā daba! Nelielās viesu mājas nost no civilizācijas.. super! Mums bija ceļojums pa Latgali. Bijām Aglonā, Preiļos, Krāslavā, Daugavpilī nu tiešām skaisti:)
Es domāju, ka lieliska vieta medus mēnesim ir Lietuvas pilsētiņā Nidā, kas atrodas līcī pie kuršu kāpas, pilsētiņa ir ļoti maza, var ar kājām izstaigāt, tur nav nekādas villas, bet gan daudz, daudz atrestaurētas zvejnieku mājņas. Pastaigājoties pa kuršu kāpu rodas sajūta, ka esi tuksnesī un tās zivtiņas, ko var nopirkt pie vietējiem zvejniekiem - tiešām fantastiski. Ja vēl ir iespēja paņemt līdzi riteņus, tad tur var tā atpūsties, man liekas, ka nemaz ne sliktāk kā Turcijā.