FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Ceļojumi un izklaide

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu ceļojumi

Pēdējā brīža piedāvājumi ne Latvijā :)

tenso 09.06.09. 10:23 | Kāzu datums: 05.07.2008

Vakar skaipa sazinajos ar vīru (kurš šobrīd strādā Vācijā) viņš mani sašokēja, jo piemēram caur vāciju ir regulāri pēdējā brīža piedāvājumi ne pa mūsu latvijas cenām. Piemēram 5 dienu atpūta tai pašā turcijā 4*viesnīcā vienam cilvēkam 85euro!!! un tas tikai 1 no uz dullo uzšķirtajiem, ta ka ja kads ir pietiekami avanturisks šinī sakarā var pameklet arī tadu variantu. Starpcitu topašu man teica mūsu draugi Anglijā! Un es domaju ne vienam vien ir paziņas ārzemēs, kas varētu pat palīdzēt ko tādu saorganizēt Jums :)

5 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
bebriic 09.06.09. 10:51 | Kāzu datums: 07.08.2009

šos piedāvajumus var nopirkt arī no Latvijas. protams ir jāpārzina kaut cik vācu valoda lai saprastu ko reāli tu pērc. un cenas tiešām grandiozas salīdzinot ar lv šausmīgajām cenām, kuras uztaisa par "saulainajām"cenām:)

e
elfa 09.06.09. 10:55 | Kāzu datums: 20.06.2009

Njā..redzot pēdējā brīža piedāvājumus no Vācijas...nekad vairs roka necelsies pirkt no Latvijas Turciju, Tunisiju, Ēģipti uc. par 180LVL - kaut gan kādreiz tāda cena likās, kā par velti priekš nedēļas atpūtas...

tenso 09.06.09. 11:04 | Kāzu datums: 05.07.2008

Pie mums uz to pašu čehiju vai ungariju cenas grozās ap 200Ls, lai ari esmu tur bijusi un tur nekas to naudu nemaksā! Es labak pakratos pāris stundas lidmašina ar parsēšanos un izbaudu tiešām labu atpūtu nekā diennakti pavadu autobusā un stīvām kājam un bez dušas tieku izmesta uz pāris stundam kādā no apskates vietam pa to pašu naudu :)

T
Toposhaa_Sievinja 09.06.09. 12:10 | Kāzu datums: 11.07.2009

Varbūt varat ieteikt kādu vācu mājaslapu kur tos pēdējā brīža piedāvājumus apskatīt?

bebriic 09.06.09. 12:14 | Kāzu datums: 07.08.2009

ar piebildi, ka labas cenas ir jāmeklē:)
www.reise.de
www.obodo.de
www.tui.de
www.neckermann-reisen.de
varbūt vēl kādu piemirsu...