Ceļojumi un izklaide
Kāzu ceļojumi
Islande Hotel
Nesen attapāmies, ka vēl neizmantota stāv viena kāzu dāvana - dāvanu karte uz Hotel Islande Spa. Tepat Rīgā, Ķīpsalā. Skatījāmies gan piedāvājumu bukletā, gan viņu mājas lapā - bet tā īsti neesam pārliecināti, ko no tā visa izvēlēties. Varbūt kādai ir pieredze ar kādu no konkrētā iestādījuma pakalpojumiem. Kas ietilpst viņu SPA zonā (baseini, pirtis utt)?
Varbūt kāda no visām masāžām izbaudīta?
Mana draudzene tur bija uz šokolādes masāžu un bija sajūsmā!!!!
http://www.islandehotel.lv/lv/?catg=spa&page=spa
skatoties šajā piedāvajumā pat grūti izvēlēties es noteikti gribētu izmēģināt vulkāniskos akmeņus un pēdu masāžu. Gan jau, ka arī šokolādes mašāžu, bet ar šokolādes mašāžu jāskatās, ja negaršo šokolāde un neptīk tās smarža tad labāk neizvēlēties.
Mēs vedējiem uzdāvinājām karsto akmeņu masāžu vakar vedējtēvs izbaudīja šo procedūru esot paticis vienīgi stringi esot bijuši jāvēlk tas gan neesot paticis :D
o, manējam tas ar droši vien būtu sezonas piedzīvojums-pārdzīvojums :)
mums bija davanu karte uz shokolaades maasaazhu.... man jau likas dieviigi, jo pirms tam bija iespeeja pa velti ieet pirtinjaa( gan sausaa, gan mitraa) burbulvannaa paseedeet... takaa tajaa mirklii bijaam tur tik 2 vien tad... un tad maseezha....un veel peec tam leila kruuze ar kakao( var njemt ar citu dzeerienu)
hmmm, varbūt tiešām noriskēt kaut ko no masāžām. Nekad neesam sevi ar kaut ko tādu lutinājuši - kā jau tipiskie , pragmatiskie letiņi...
Palutiniet gan! :)
Man jau dikti patikās... vīriņš saklausījies no vedējtēva ar sāka interesēties, jo vedējtēvs teicis, ka vēl kādu reizi iešot, ja agrāk domājis, ka tas nav priekš "večiem" tad tagad domas mainījis! :)
Nezinu, kā ir Islande Hotel SPA, bet es esmu bijusi uz karsto akmeņu masāžu Taka SPA!Nuu ziniet..ideāl!Sajūtas bija super, tik relaksējoši un fantastikki, kā tie akmeņi nomierināja! Tā kā es personīgi esmu PAR karsto akmeņu masāžu :):):)