Ceļojumi un izklaide
Kāzu ceļojumi
pēdējā brīža piedāvājumi
kāda ir jūsu pieredze ar pēdējā brīža piedāvājumiem? Nekad neesmu neko tādu mēģinājusi, tādēļ nevaru saprast vai ir vērts atstāt ceļojuma pirkšanu uz pēdējām nedēļām vai arī pirkt tagad?.. Kas varētu būt izdevīgāk, ja ceļojumā vēlos doties augusta vidū, kas ir arī īstā atvaļinājumu sezona?
hmm..es ar prātoju par pēdējā brīža ceļojumiem. Zinu,ka mana paziņa tā pēdējā laikā visu laiku uz Turciju lido.Viņa ir apmierināta :)
es biju turfirmaa..teica, lai naku 2-4 nedelja pirms celjojuma datuma un tad skatisimies :)
man šķiet, ka 2-4 nedēļas pirms - tie tomēr nav īsti pēdējā brīža piedāvājumi..Protams, cena droši vien būs zemāka nekā standarta, jo kaut kādu atlaidi viņi būs jau uztaisījuši - galu galā 2 vai 4 nedēļas nav ilgs laiks līdz ceļojumam, tāpēc tūrisma firmas pamazām nomet cenas, tomēr tādi īsti LAST MINUTE ar vislabākajām cenām ir nedēļu vai dažas dienas pirms brauciena, protams, ar noteikumu, ka brauciens jau nav izpārdots (tas ir lielais mīnuss pēdejā brīža piedāvājumiem - to nekad nevar zināt, vai gribētais virziens būs pieejams tieši tev vajadzīgajā laikā un vēlamajā viesnīcu kategorijā, bet, ja izdodas, cena patiesi spēj iepriecināt :)
tādēļ arī man ieteica, doties 4 nedēļas iepriekš, jo tad var a[skatīties cik ir brīvu vietu lidmašīnā. No tām ir atkarīgs, vai var cerēt, ka vēlāk būs piedāvājumi :)
Paldies par informāciju :)
un kādi tūroperātori jums šķiet vislabākie? (laba attieksme + labi piedāvājumi)
Mes braucam uz egipti ar pedejo briza piedavajumiem. Man loti patika.Un sanaca krietni letak! Jaa kad par vinu maksajam lidz celojumam bija palikusas dienas 5.
Mīļās līgavas, pēdējo brīdi var ņemt, ja zin, ka nav īpašas vēlmes kur doties, cik zvaigznes viesnīcai utt. Tikai atceraties, piemēram, augusts ir top mēnesis, kad daudzi vecāki brauc ar bērniem pirms skolas atpūsties - var gadīties tā, ka lidmašīnā nav vietu! Mēs ilgi meklējām, un beidzot esam rezervējuši , negaidījām pēdējo brīdi, jo to varēja nesagaidīt (lidmašīnā bija palikušas tikai dažas brīvas vietas)! Cilvēki pēc trakās ziemas tomēr brauc atpūsties, neskatoties ne uz ko!
Gan jau būs labi un katrs atradīs kaut ko sev piemērotu.Neaizbrauks vienā mēnesī, aizbrauks citā :)
Mēs nopirkām lētās biļetes uz Frankfurtes lidostu oktobrī. Aizlidosim uz Frankfurtes lidostu un izvēlēsimies vienu no pēdējā brīža piedāvājumiem :)
SAULAINO CENU BUMS!
TIKAI 4 DIENAS 7., 8., 9., 10. JŪLIJĀ AKCIJAS CENAS LIDOJUMIEM UZ:
TURCIJU (ANTĀLIJA)
GRIEĶIJU (KRĒTA)
HORVĀTIJU (RIJEKA)
BULGĀRIJU (VARNA)
BULGĀRIJU (BURGASA)
SPĀNIJU (BARSELONA)
TUNISIJU (MONASTIRA)
Es šīs akcijas ietvaros tiku pie biļetēm uz Krētu pa samērā lētu cenu :)
Ilvinja - kur un kad un pa kādām naudiņām... ? Pašlaik paši meklējam ceļojumu uz Krētu uz gada jubileju!