Ceļojumi un izklaide
Kāzu ceļojumi
2 dienu atpūta
Meitenītes, iesakiet, lūdzu, kur var doties mini ceļojumā,ja tikai piektdienas vakarā varam doties prom, un pirmdien no rīta jau jābūt darbā? Kaut kā negribas galīgi bez kāzu ceļojuma, bet darbs ir darbs un tajā man ir jābūt! :(
vai neesat domājuši par kādu spa?
lieliska atpūta, bez lieka stresa, vienkārši pabaudīt brīvdienas:)
www.gospa.lv es parasti šajā lapā papētu piedāvājumus - viss vienkopus
Pati neesmu bijusi, bet esmu internetā pamanījusi Hotel Arkadia (www.hotelarkadia.lv) - šķiet, ka varētu būt forši, jo Apšuciema jūrmalā varētu būt mazāk cilvēku.
Draudzene ļoti ieteica arī viesu namu "Laumas" (www.laumas.lv). Vēl dzirdēts, ka pie Usmas ezera esot ļoti jauki.
Starp citu, varbūt vērts padomāt par kādu Ryanair reisu un nedēļas nogali, piemēram, Milānā? :) Maz jau tas laiciņš ir, bet varbūt visu var tā jauki sabīdīt.
Starp citu, daudzās darba vietās ir paredzētas pāris apmaksātas brīvdienas par stāšanos laulībā. Varbūt arī jums tādas ir? Ja ne, vēl ir iespēja nodot asinis un dabūt brīvu donora atpūtas dienu (to gan ir jādod obligāti visur). :)))
Gribeju uzjautāt, kurp varētu doties uz nedēļas nogali nosvinēt pirmo kāzu jubileju?!
Domas ir visādas, bet nezinu kas būtu labāk!!!
Ir viens iemesls,kapēc grūti ir izdomāt, esmu stavoklī 6 grūtniecības mēnesī, bet kāzu jubileju nosvinē tāpat gribas!!!
Varbūt varat ko ieteikt pēc savas pieredzes?!