FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Ceļojumi un izklaide

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu ceļojumi

Maldivu salas

susurits 22.11.12. 12:45

Sveiki! Ar draugu esam noleemushi svineet pavisam nelielas kaazas naakamajaa rudenii vai ziemaa-laulaaties bazniicaa,nelielu mielastu un kaazu torti baudiit Riigai tuvaa viesu namaa un tai pashaa vakaraa, draugu un radu pavadiiti liidz lidostai-doties medusmeenesha celjojumaa. taalu prom no visiem. Balliiti ar draugiem riikosim veelaak.
Gribam doties uz Maldiivu salaam, kameer ir veel taada iespeeja buut divataa, jo pavisam driiz peec kaazaam beerninju gribeesim. Vai kaada ir bijusi Maldiivu salaas medusmeenesii? Kuraa salaa un cik tas izmaksaaja?
Man patiik ka tur ir silts, maz cilveeku,pasakainas pludmales un atsevishkjas maajijnas.

11 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
K
Kikucee 07.12.12. 14:15 | Kāzu datums: 18.05.2013

Pacelu temu..

Vai kada izvelejusies ari kadas firmas pakalpojumus?

Dior 08.12.12. 10:36

Mēs arī esam nolēmuši ceļojumā doties uz Maldīvām. Par izmaksām gan vēl nepateikšu, bet lēts prieks tas nav, ja parēķina, ka ap 1000.00 varētu būt lidojumi abiem, sākot no 1300.00-1400.00 bungalow mājiņa (uz nedēļu) un citas izmaksas uz vietas.

Dior 03.01.13. 10:18

Aizmirsu piebilst, ka tās bungalow mājiņas pašas lētākās ir ap tiem 1300-1400. Tādas ekskluzīvākas būs no 500 ls par nakti, tātad ap 3500 par nedēļu.

B
Baibinsh_ 03.01.13. 14:50 | Kāzu datums: 21.06.2013

bet vai Jūs plānojat mainīt uzvārdus? Vai nav problēmas ar tikšanu ārā no valsts, ja tiek mainīts uzvārds?

Dior 03.01.13. 16:02

Pēc laulībām pase tiek nomainīta. Kāzas mums vasarā, ceļojumā brauksim rudenī, kad Maldīvu salās būs sezona. Nav problēmu. :)

M
Myself 04.01.13. 16:31

Mēs arī svinējām honeymoon Maldivu salās! Tas bija pasakaini!

i
inita337 09.01.13. 18:58

IZskatás vilinosi. Pastástiet, ko tiesi var darít Maldívu salás? Més nebúsim no tiem, kas varétu visu nedélu nodzívot tikai pa údeni, pludmali, májinu un gultu. Més gribétu 50 : 50 aktívo un pasívo. :) Kádas iespéjas - vakara pasákumi, dienas ekskursijas, kas cits?

susurits 15.01.13. 11:38

pieteicos turistsnet.lv un tad ik pa briidim man pienaak piedaavaajumi no agjentuuraam. manupraat 10 dienas maldiivu salaas ar visu lidojumu un visu iekljautu, vareeju dabuut par 4000ls, tas taa, visleetaakais 2 cilveekiem 5zvaigzhnju liimenii. mazaak nemaz neskatos, zinot ka taas zvaigznes katraa vietaa savaadaakas.
es veel uz vietas gribeetu snorkeleeshanu un tur piedaavaajumaa bija arii nakts izklaides un sports, citur pat trenazhieru zaale. tik leeti gan buus tikai tad ja tuvaakajaa briidii pieteikshos. braukt plaanojam novembrii. par paseem jaanoskaidro, jo mees gribam peec lauliibu ceremonijas uzreiz prom.

M
Myself 15.01.13. 14:59

Mēs arī bijām Novembrī, baigi labs laiks bija, viņiem sākas sezona.
Daudz aktivitātes tur nav... tas ir mierīga atpūta. Mūsu saliņā bija tematiskie vakari: Maldivu vakars, krabju sacensības, saksafons spēlēja un t.t. tur nav disko vakari un shopings!
Piedāvāja: ekskursijas uz apdzīvoto salu/ uz neapdzīvoto salu, daivings, makšķerēšana. Katrai viesnīcai savi piedāvājumi. Ir SPA... viss atkarīgs no tā cik jūs plānojat iztērēt, visi ekstra ir par maksu.

k
kikaNZ 16.01.13. 22:55

Meitenes, es ari sobrid izskatu visadus kazu celjojumu varinatus. un runajot par maldivu salam, man teica, ka no maskavas ir reisi uz maldivam katru dienu, un ka tiem lidojumiem butu jabuut letakiem, neka caur eiropu, jo ja ir biezi reisi, tad vinjiem vajag aizpildit lidmasinu. uz dominikanas republiku cena bija 2700- 2850 ls. lidojums caur vaciju. pasi vel domajam kur braukt.

d
divans 18.01.13. 14:09

Caur Altebo var dabūt maksāt uz nomaksu, laba iespēja, bijām ar topošo sieviņu pie viņiem ciemos nesen un ļoti patika