FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Ceļojumi un izklaide

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu ceļojumi

Kur dosieties savā kāzu medusmēnesī? :)

KristineKr 10.07.14. 14:11 | Kāzu datums: 17.05.2014

Sveikas visas līgaviņas un jaunās sieviņas!

Būtu forši uzzināt kur jūs plānojat doties savā medusmēnesī. Mēs Septembra sākumā dosimies uz Grieķijas salām - Krētu un Santorini, nekad Grieķijā neesam bijuši un kaut kā visu laiku vilka uz turieni, nu nevaram sagaidīt, nu jau mazāk par 2 mēnešiem atlicis :) Varbūt vēl kādi uz šīm salām plāno doties?

20 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
Noelle 22.09.14. 16:29 | Kāzu datums: 19.07.2014

Esmu bijusi Horvātijā, gan nu jau pirms 8 gadiem, tomēr varu pilnīgi noteikti apgalvot, ka tā ir skaista valsts uz kuru doties ceļojumā! Par viesnīcām un pludmalēm gan neko nekomentēšu, jo neesmu tāda stila ceļotāja (mans toreizējais brauciens bija ar savu auto), tomēr ir klasiskās vietas, kuras ir praktiski katrā maršrutā pa Horvātiju - Plitvicas ezeri, Krka parks, Pagas sala, Dubrovnik. Mēs bijām arī Pelješec pussalā, Osijekā (ar raftingu pa upi), daudz izbraukājāmies pa salīdzinoši "mežonīgajiem" ziemeļiem, kur tajā laikā vēl daudz varēja redzēt kara sekas un paliekas.

V
Vanila 18.09.14. 20:12

Mēs plānojām lidot uz Horvātiju, bet gribētos paklausīties. ko citi iesāka,ko apskatīt, uz kuru pludmali, kāda viesnīca apmesties?Ko neiesāka apmeklēt kāzu ceļojumā Horvātijā?

B
Brown_eyes 18.09.14. 11:11 | Kāzu datums: 12.09.2014

Mēs dosimies uz Spāniju, nedaudz apceļojot arī Franciju un itāliju.
Nevaram vien sagaidīt savu medus nedēļu:)

Runājot par Horvātiju - man jau nu ļoti patika. Tā daba, tie cilvēki - vnk super. Mēs ceļojām ar autobusu un tūrfirmu Travel Rsp - labākās atsauksmes par gidiem un šoferīšiem. Mūsu ceļojuma laikā arī bija viens jaunlaulāto pāris, ko suminājām;)

V
Vanila 17.09.14. 23:34

Meitenes,izlasiiju ka vairāk brauc uz Grieķiju un ko Jūs varētu pateikt par Horvatiju?Kuru pilsētu jāizvēlās?
Par tam pasem ar interesanti, jo mums teica ta,kak var ar veco pasi,bet līdzi jāpaņem laulības apliecību :)

I
Ingucis85 16.08.14. 16:21 | Kāzu datums: 20.06.2014

Mums ir nopirktas vietas uz kruīzu pa Vidusjūru - 11 dienās piestāsim kopā 7 dažādās ostās Itālijā, Francijā, Turcijā un Maltā.
Jācer, ka nebūss tikai jūrasslimība...

zabava_ 11.08.14. 14:01

manndele, mēs tāpat kāzu naktī devāmies uz lidostu, emocijas vnk neizsakāmas!! Izdejojos pa lidostu savā kāzu kleitā kopā ar draugiem kas mūs pavadīja. No Krētas lidoju raudādama, jo tā bija mūsu laimīgākā nedēļa. Mājās mūs gaidīja gadiņu vecs dēliņš, kura dēļ vienīgi gribējām mājās. :)

kaktusiņš 07.08.14. 16:23 | Kāzu datums: 30.08.2014

Mēs plānojam paši, jo mūsu gadījuma tas būs lētāk, tik mums vēl būs jāpagaida līdz mūsu ceļojumam. Lai gan kāzas būs tulīt augusta beigās, ceļojumu plānojam uz decembra sākumu - tikai tāpēc, ka mūsu izvēlētajā galamērķī (Rio) šobrīd ir "ziema" :)

manndele 07.08.14. 15:47 | Kāzu datums: 05.07.2014

Mēs nākamajā dienā pēc kāzām braucām uz Spāniju! Tas bija neaizmirstami, vēl joprojām reibstu no emocijām...vēlējāmies apprecēties un uzreiz doties prom, lai paspilgtinātu sajūtas un tas izdevās :) Tikai uzvārdu nevarēju mainīt, pēc ceļojuma nomainīju, lai nav papīru problēmas, bet tas viss mums bija izplānots. Iesaku doties pēc kāzām ceļojumā - emocijas no kāzām un vēl ceļojums ir dievīga kombinācija :)

S
Sunlight_Fairy 19.07.14. 19:12 | Kāzu datums: 02.08.2014

Man liekas, ja vēlas vienkārši aizbraukt uz kūrortu, var skatīties caur aģentūrām, jo ir izdevīgie čarteri un aģentūrām ir arī viesnīcu atlaides. Piemēram, kad pirms diviem gadiem mēs bijām Krētā, caur aģentūru sanāca ievērojami lētāk, nekā ar AirBaltic lidot līdz Atēnām un tad pārsēsties lidmašīnā uz Krētu. Savukārt, ja vēlaties daudz pārvietoties, mainīt viesnīcas un pilsētas, tad gan labāk paši plānojiet un visu rezervējiet! Piemēram, uz Itāliju tagad visu saplānojām paši.

B
Brown_eyes 18.07.14. 10:10 | Kāzu datums: 12.09.2014

Kā jūs meklējāt ceļojumus - caur tūrfirmām vai paši plānojāt?
Šobrīd arī sākam meklēt ceļojuma galamēŗkus - svārstāmies starp eiropeiskākām valstīm, kā Itāliju, Franciju, Spāniju vai arī kādu kūrortvalsti - Horvātiju (kur gan esam bijuši - bet ĻOTI patika) vai Grieķiju.

I
Ingucis85 17.07.14. 21:49 | Kāzu datums: 20.06.2014

Mēs gatavojamies kruīzā pa Vidusjūru - Itālija, Francija, Malta, Turcija. Nevaram sagaidīt! Ceru ka nepiemetīsies jūras slimība.
Pirms kāzām norunājām, ka brauksim ceļojumā par sadāvināto naudu. Tā, kā mūsu viesi bija diezgan dāsni, arī ceļojums tāds labs.

zabava_ 16.07.14. 16:48

Mēs atkal lidojam prom tieši kāzu naktī, lai būtu vēl tā "Kāzu noskaņa". :) Jo cik dzirdēts, dienā pēc svinībām daudziem tāda kā tukšuma sajūta, negribas ko tādu just.

s
signarins 16.07.14. 14:22 | Kāzu datums: 21.06.2014

o, super! paldies par ieteikumiem! jau googlēju kaut kādu papildus info :D

aekalnina 16.07.14. 12:37 | Kāzu datums: 21.06.2014

Hehe, 21.jūnijs izvēlas Rodas salu. Labs :)) Mēs arī tikko atgriezāmies - no medusmēneša Rodas salā. :) Ļoti labi atpūtušies, iedeguši un laimīgi.
Gribējām sākumā ņemt motorolleri, bet tā kā nekad nebijām iepriekš ar rolleriem braukuši, nomā ieteica labāk ņemt mašīnu. Ar izvēli esam ļoti apmierināti, jo komforts nesalīdzināms kā uz rollera vai kvadracikla, jo braukšanas kultūra grieķiem ne tā labākā...
Izbraukājām visu salu krustām šķērsām un vēl pāris dienas pazvilnējām saulītē pie Vidusjūras. :). Noteikti jāapskata Rodas vecpilsēta, Senās Kamiros pilsētas drupas (tieši pretīm Kamiros, otrā ceļa pusē ir taverna, kur sauļojoties Egejas jūras krastā piedāvā garšīgāko frappe kafiju. :)) Septiņi Avoti jeb Epta Piges, Siānā pārdod uz vietas gatavotu olīveļlu. Lindos, Tsampika... Vārdu sakot, sala maziņa, bet redzēt tur ir ko :) Rodā atrodas arī otrais lielākais ūdensparks Eiropā.
No klusākām pludmalēm gan mēs nevienu neatklājām, bet noteikti aizbrauciet uz Anthony Quinn Bay un Lindosā uz pludmali pie ezera (laikam ezera:)), kurš ir sirsniņas formā :)

s
signarins 16.07.14. 09:07 | Kāzu datums: 21.06.2014

Sveikas sieviņas un līgaviņas!
Mēs savu ceļojumu plānojam rudenī gluži vienkārši tāpēc, ka vasaras tepat ir jaukas un pēc kāda laiciņa kāzu emocijas būs pārgājušas, bet ceļojumā būs iespēja tās uzjundīt no jauna :)
Mēs plānojam Rodas salu - gan zvilnēšanu pludmalē, gan kaut ko aktīvāku - pārgājienu, kvadraciklus, atrakciju parku.
Varbūt Jums kādai ir ko ieteikt šajā salā? Mūs noteikti interesē tā saucamā "secret beach" - kur mazāk (vai nemaz) cilvēku, lai var baudīt kādu intīmāku momentu :)

S
Sunlight_Fairy 15.07.14. 17:48 | Kāzu datums: 02.08.2014

Esmu bijusi Anogia, tas tiešām ir kaut kas! Pa ielām staigā večiņas tradicionālajos melnajos paltrakos un aizvēsturiskie pikapi ved apelsīnu kravas tirgošanai.... :) Jā, ciemati ir diezgan nolaisti, bet tie tomēr ir lauki.

KristineKr 14.07.14. 19:04 | Kāzu datums: 17.05.2014

zabava_ ooo super, nu re kā, es tā palasīju, ka arī pagājušo gadu Krēta un Santorini bijusi ļoti iecienīta kāzu ceļojumu vieta :) Kad tad tieši jūs lidojat? Ja ātrāk par mums, tad būšu priecīga, ja atrakstīsi kā gāja un arī varēsi ieteikt kuras vietas vērts apciemot, un kuras nav jēga. Mēs tur būsim 8 dienas, tagad arī domāju, ka kādu dienu būtu labi aizbraukt apciemot kādus ciematiņus Krētas vidienē, tikai nezinam kuru būtu visinteresantāk apciemot, internetā diezgan daudzi tie ciemati galīgi nolaisti, ļoti maz cilvēku tur dzīvo, un visi pensionāri, domāju, ka Anogia ciematiņš varētu būt interesants, bet nu gribētu vēl kādas atsaukmes dzirdēt.. tomēr vēlamies arī redzēt kā vietējie tur dzīvo, kas jau vairs nav tūristi.. :)

zabava_ 13.07.14. 21:38

Heijā))) arī mēs dodamies kāzu ceļojumā uz Krētu, šogad izskatās populārs galamērķis :) Es uzvārdu nemainu,jo mēs izlidojam uzreiz pēc banketa, 5 no rīta :) kāzu kleitā pa taisno uz lidostu :) arī plānojam izīrēt vai nu auto vai nu kvadraciklu. Man ir lielāka nosliece uz auto, tajā karstumā domājams būs ērtāk. Mēs dzīvosim Hersonisā, paldieeees par labo pludmaļu sarakstu, noteikti apciemosim! :) Par Knosas pili atsauksmes dažnedažādas, mēs aizbrauksim, bet ko mēs tur ieraudzīsim jau apmēram zinu, esam bijuši daudzās līdzīgās vietās. Drupas kā jau drupas :)

KristineKr 12.07.14. 23:20 | Kāzu datums: 17.05.2014

Mēs jau droši vien beigās arī mašīnu paņemsim, bet nu dikti jau gribās to kvadraciklu izmēģināt, lai pabraukātu pa kādiem ciematiņiem un visu ko apskatītu. :) Jā, dzirdēju par Knosas pilsdrupām, ka tiešām neesot jēga apmeklēt, un ja vēl tu tā apstiprini, tad jau tiešām nav vērts, tā kā neesam ieplānojuši tur doties. Nezinu vai tu esi bijusi citās Krētas pludmalēs, ne tikai Elefonisi, bet arī Balos pludmale,kas atrodas Kissamos ir pasakaina, kā arī Seitan Limania Beach, kas atrodas Akrotiri. Es jau visu ko izpētīju un nu jau nevaru sagaidīt kad beidzot būsim tur :)) Protams, Grieķiju par hawaju salām nenosauksi, bet nu šīs pludmales uz to pusi jau ir :))

Uz Sicīliju noteikti iesaku aizlidot, super sala, es arī uz Sardīniju gribētu tikt. Man viena paziņa tieši to pašu par Florenci teica, tad jau varbūt nākamgad jālaiž uz turieni.. :)

Jūsu kāzu ceļojums arī izskatās ļoti foršs, abas vietas izskatās ļoti skaistas! Un kur tad bez Romas, ja jau esiet Itālijā :)

S
Sunlight_Fairy 11.07.14. 23:32 | Kāzu datums: 02.08.2014

Mēs ņēmām Fiat Panda, bija arī diezgan lēti, ņēmām no Avis, viņiem kantoris turpat lidostā. Ja godīgi, neesmu gan redzējusi, ka tur kāds brauktu ar kvadracikliem pa šosejām.... :) Jā, kalnu ceļi ir līkumaini, bet nu nav tik traki, lai ar mazo mašīnu nevarētu tikt cauri! Arī ar kvadru, manuprāt, nav īpaši ērti braukt uz lielu attālumu, jebkurā gadījumā tad es īrētu arī motociklistu ekipējumu, ja ar kvadru gāž pa šoseju uz 120-150 km/h. Var īrēt arī motorolleri vai moci. Chania ir ļoti forša pilsētiņa, bet neiesaku tērēt laiku, lai brauktu uz Knosas pilsdrupām, jā, ir slavena un vēsturiska vieta, taču drupas paliek drupas un šodien no tās pils tiešām nekas daudz nav palicis pāri. :) Par Grieķijas pludmalēm man Tevi jāapbēdina - nav tur Havajas, izņemot Elefonisi. Karībās ir smilšu pludmales, Grieķijā akmeņainas, salas ir diezgan klinšainas un nav tur tropu krāšņas floras. Kaut gan, protams, Grieķija ir skaista pa savam! :)

Es atkal neesmu bijusi Sicīlijā, bet arī gribu aizbraukt! Šoreiz mēs brauksim pie jūras - uz Amalfi piekrasti un Kapri salu, jo būs augusts, ļoti karsts.... beigās kādas trīs dienas Romā, šopingam un pāris muzejiem. :) Ja brauksi uz Itāliju, ļoti iesaku Florenci, skaista pilsēta ar savu šarmu.