FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Ceļojumi un izklaide

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Ceļojumi un pārgājieni

Krima

scorpio20 27.05.09. 12:03 | Kāzu datums: 23.08.2008

Meitenes vai kāda no Jums ir bijusi Krimā??? Ko varat ieteikt apskatīt, kur nakšņot...lai nav ļoti dārgi. Varbūt tur var noīrēt lēti mājiņas netālu no jūras? Varbūt kāda zin kādu labu i-neta linku ko ir vērts apskatīties? PALDIES!

20 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
t
trusha 27.05.09. 12:18

man bija draudzene-ar lidmasinas bileti,eshanu,dzivoshanu izmaksaja,ja nemaldos,uz 300ls vienai personai.
par krimu agrak info mekleju skaistieskati.lv-tur bija info par visam viesnicam.

t
trusha 27.05.09. 12:22
scorpio20 27.05.09. 13:10 | Kāzu datums: 23.08.2008

Mēs brauksim ar savām mašīnām...

t
trusha 27.05.09. 13:17

aa,sk,bet ceru,ka info par naktsmitnem noderes:)

d
dinane 27.05.09. 13:18 | Kāzu datums: 29.08.2009

pagašaja gadā bijam Jaltā. Cenas nenoramālas, dargāk neka pie mums (izņemot biļetes sabiedriskajam transportam). Apkalpošana - briesmīga. Plūdmales pārpildītas(izņemto maksas plūdmales ~ 12 ls dienā, lētāka ekskursija ~ 18 Ls). Protams daba ir skaista, bet diez vai es gribētu tur atgrizties tuvaka laikā (noteikti lētāk ir aizbraukt atpusties kāda Turcija).

e
elfa 27.05.09. 13:43 | Kāzu datums: 20.06.2009

Mēs bijām Krimā..dzīvojām Sevastopelē pie pašas jūras..starp divām iecienītām pludmalēm.. sameklējām uz vietas naktsmājas- baigi paveicās, jo atradām kādus 20m no jūras 2 skaistas guļbaļķu mājiņas, kuras bija būvētas kaut kādas filmas uzņemšanas vajadzībām... par 10dienām katrs samaksājām aptuveni 112dolārus.. Bijām Jaltā- bezealīgas ligzdā, aipetrijā, apskatījām kalnos ezeru - paskaina vieta, bijām slavenajā Kazanti pasākumā, apskatījām mirušo pilsētu Masandras vīna darītavu, un vēl ļoti daudz vietu - pasakaina daba! Cenas bija nesalīdzināmi lētākas kā pie mums, gan ēdienam, gan apskates objektiem, gan alkoholam, degvielai... piemēram bijām Sevastopelē uz galvenās gājēju ielas (tāda kā jomas) 11 cilvēki iegājuši smukā restorāniņā ar dzīvo mūziku - pasūtījām salātiņus, uzkodu paletes, dažas karafes ar konjaku, meitenēm koktēlus, saldos - un samaksājām Tikai 50dolārus par 11 cilvēkiem, bijām nosēdējuši savas 3h tajā vietā!!! Piemēram vīna degustācija vienam cilvēkam maksā 1dolārs, izbrauciens ar kuģīti 2 vai 3h maksāja vienam 5dolāri... Ja jau dzīvo pašā Jaltā tad nav ko brīnīties- jo varētu būt, ka tur ir dārgāk! Tikko brālis bija tur un cenu ziņā nekas nav mainījies, smējās, ka Parlaments ko viņš pīpē šeit maksājo kaut kādi 0.40 vai 0.50sant, bet šeit 1.80ls! Ja interesē bildes no krimas varu pateikt kā mani draugos atrast:)

t
trusha 27.05.09. 13:49

cik jums izmaksaja cels turp/atpakal un caur kurieni braucat?
isak sakot-cik vispar izmaksaja brauciens uz vienu personu?:)

e
elfa 27.05.09. 14:04 | Kāzu datums: 20.06.2009

Nu lieta tāda, ka mēs braucām ar 9vietīgo busiņu - draugu bariņš! Turp braucām caur- Lietuva- Baltkrievija- Ukraina, atpakaļ Ukraina - Baltkrievija - Latvija! Nu mēs pilnīgi par visu kopā uz abiem, samaksjām kaut kādus 1000ls - bet kopā mēs bijā 14dienas, jo 2 dienas dzīvojām turp braucot pie Kijevas draugiem un atpakaļ arī dažas dienas palikām un tur iztusējāmie...bet pašā Krimā bijām 10 vai 9 naktis! Bet nu katrā ziņā dzīvojām un braucām kur gribējām, pirkām ko gribējām un bijām arī Kazantip pasākumā, kur vienam biļete maksāja 30ls - tas ir pasākums, kurš ilgst veselas 30 dienas no vietas un tur parasti brauc tusēt tikai no Eiropas, jo Ukraiņiem šis pasākums liekas ļoti dārgs... tā kā ja būtu piedomājuši vairāk pie tēriņiem -noteikti tā summa būtu vēl mazāka!

t
trusha 27.05.09. 14:07

viza jau ari bija jakarto,vai ne?
nu skaidrs,paldies par info:)draudzene pagajuso gadu bija,ari stava sajusma par atvalinajumu:)

e
elfa 27.05.09. 14:14 | Kāzu datums: 20.06.2009

Jā vīzu vajag priekš Baltkrievijas... dārgi nemaksja kaut kādi 13ls! Bet nu uz Krimu mēs brauksim vēlreiz obligāti!

V
Veisa 27.05.09. 15:03

Man diemžēl jāpiekrīt Dinane viedoklim, vēlreiz braukt uz Krimu es tuvākajā nākotnē nevēlētos. Varbūt pēc gadiem 20, lai paskatītos, vai tā padomju elpa beidzt ir izgaisusi, vismaz man tā nekādas pozitīvas nostaļģijas izjūtas neradīja.

scorpio20 27.05.09. 15:08 | Kāzu datums: 23.08.2008

Paldies!

G
Geee 28.05.09. 00:26 | Kāzu datums: 08.08.2009

Jā,Krima ir viena no vietām,kur valda diezgan liels bardaks un nesakārtotība,arī nabadzība,bet vispār man ceļojums uz turieni bija fantastisks,man ļooooti patika.Bijām Jaltā-slavenā Bezdelīgas ligzda ir jāredz,botāniskais dārzs,izbraucieni ar kuterīšiem,skaistās pludmales,tiesa vietums netīras.Dzīvojām pie pašas jūras...bija dievīgi...Biju kopa ar draudzenēm, jo vinai no viņām tur piederēja viesnīca, drizak kā viesu nams ar daudz dzīvoklīšiem...Es iesaku, nevajag baidīties tās vides...:)
Pievienoju dažas biidītes:)

e
elfa 28.05.09. 09:55 | Kāzu datums: 20.06.2009

Es ar padalīšos ar bildītēm....

scorpio20 28.05.09. 10:12 | Kāzu datums: 23.08.2008

Man patīk.... tik skaisti....
Geee kas tā par pili? Burvīga...Kurā vietā tā atrodas...?
Elfa kur jūs dzīvojāt?

e
elfa 28.05.09. 10:26 | Kāzu datums: 20.06.2009

Tā ir bezdelīgas ligzda - mēs arī tur bijām paskaini skaisti:) Mēs dzīvojām Sevastopelē- bet es nezinu kā to vietu sauc, jo bija tā, ka nebijām neko rezervējuši, satikām uz ielas vienu onku, kurš saka, ka parādīs mumsfantastisku vietu dzīvošanai - mēs bijām pirmie cilvēki kas apmetās tajos namiņos! atceros tik ka kreisajā pusē bija pludmale Tolstjak kādus 40 vai 50metrus no mums!

scorpio20 07.07.09. 12:58 | Kāzu datums: 23.08.2008

Līdz Krimai netikām, bet tomēr Ukrainā biju! Aizbraucām līdz Kobļevai (netālu no Odesas). Braucām 1,5 diennakti ar mašīnam, kaut kas ap 2000 km. Dzīvojām teltīs pie jūras. Meitenes tik superīga atpūta! Pa dienu pa pludmali, naktīs uz Kobļevu uz disenēm un citam izklaidēm.... Ekskursija pa Odesu! Nedēļu bez mobīlā, TV un citām ekstrām... Pats galvenais, ka tēriņi minimāli, ielikos kaut kādos 80Ls. Būtu vēl lētak, ja neatvestu mājas tik daudz kontrabandas... :D

e
elfa 07.07.09. 14:06 | Kāzu datums: 20.06.2009

Priek, ka esi apmierināt - mēs jau ar vislaik domājam, ka būs kaut kad jābrauc atkal uzturieni:) Kontrabandas? Hehe, laikam cigaretes un alkoholu? Mūsējie visi no turienes arī veda kaudzēm cigaretes jo sanāk uz pusi lētāk laikam?!

scorpio20 08.07.09. 14:14 | Kāzu datums: 23.08.2008

;DDD Jā cigaretes 0.40 Ls sieviešu Glamour, piepirku visām savām pīpējošām draudzenēm un kolēģēm, jo iepatikās iepakojums, tāds sievišķīgi rozā un paciņas ne tādas kā pie mums.

Inesik 14.07.09. 19:25 | Kāzu datums: 08.08.2009

vai tā minētā naudiņa bija tikai tur iztērētā? ar ko braucāt? kā tur ir ar degvielas izmaksām?