FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Ceļojumi un izklaide

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Ceļojumi un pārgājieni

ceļojums laikā

Madeline 09.09.09. 17:55 | Kāzu datums: 14.08.2009

Mīļās meitenes, šodien patiešām piedzīvoju visīstāko ceļojumu laikā. Biju uz izstādi "Viktorijas laika mode" Lietišķās mākslas muzejā Vecrīgā! Tas bija kaut kas neticami fantastisks! Visi tie greznie un valdzinošie tērpi, aksesuāri, gleznas un dažādi nieciņi, tas mani neticami uzlādēja... Lai arī kolekciju ir veidojis vīrietis, tā ir satriecoši sievišķīga izstāde (ir gan arī redzami kungu apģērba gabali un aksesuāri). Patiess greznums. Un patiess baudījums acīm... Tiešām iedvesmojoši... :) Brīnišķīgs medusmēneša noslēgums mums sanāca :)

3 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
s
sicilia 10.09.09. 16:38 | Kāzu datums: 05.09.2009

jap izstāde super:) Mani tur veda vecmeitu ballītes iesākumā:D

Madeline 11.09.09. 14:37 | Kāzu datums: 14.08.2009

zini, laikam iešu vēlreiz... :)) šonakt man tās kleitas pat pa sapņiem maisījās :D

s
sicilia 11.09.09. 16:03 | Kāzu datums: 05.09.2009

Hmmm es laikam ne:) bet žēl, ka tā izstāde tik vēlu sākās. es gribēju to vienu sarkan balto sev kā kāzu kleitu:) (apskatāma manā albūmā:)
Vienkārši tā tāda skaista.... intersanta pasaule:) Paldies Vasiļjevam par tās glabāšanu un dalīšanos tajā:) bet izstādes iespaidā esmu izkratījusi no skapja kleitas un garos svārkus un augstpapēžu kurpes:)