Ceļojumi un izklaide
Ceļojumi un pārgājieni
Divvietulība kādā viesu namā vai lauku mājiņā
Šajā mājas lapā biju atradusi vienu jauku vietiņu, kur no piedāvātās istabas pa logiem var redzēt gan saullēktu, gan saulrietu. Tikai vairs neatceros kur un nevaru atrast. :(
Varbūt varat ieteikt kādas vietiņas par saprātīgām cenām ar nakšņošanu, iespēju arī gardi paēst un labi atpūsties uz nedēļas nogali vai citām brīvām dienām. Ko varētum ieteikt?
Mēs bijām gan Ventspilī Kupfernamā, "medusmēnesi" pavadījām, kur bija baigi forši. Patika ka viesu nams nebija milzīgs līdz 10 istabiņām. Skats pa logu nebija labs, bet kopumā omulīgi.
Septembrī izlietojām kāzu dāvanu (dāvanu karte) SPA Ezeri Siguldā. Ļoti feina viesnīca, skaists skats pa logu (vismaz mums bija), viesnīcas interjers ļoti patīkams un nomierinošs.
Pašlaik esmu vēl kādas viesnīcas meklējumos kur varētu pavadīt brīvdienas pavasarī! :) Ik pa laikam jau vajag kaut kur aizbraukt un atpūsties no ikdienas! :) Cits skats uz dzīvi un attiecībām! :)
Vasarā man patīk Usmas Spa hotel. Tur gan masāžas, gan jauki numuriņi, superīga liela terase, uz kuras var sēdēt un skatīties uz ezeru un garšīga paēšana. Ziemā gan nezinu, kā tur ir.
Meitenes, varbūt esat bijušas šajā hotelī? www.hoteljurnieks.lv
Netīšām atradu viņu piedāvājumus, bet varbūt ir atsauksmes?
oooooo, kad nākamreiz atrodi tādi piedāvājumu, piezvani man arī! :)) Mums, kā reiz, uz pusgada jubileju....
Tur viņiem tagad ir jauni piedāvājumi... varbūt paskaties un noderēs :)
http://hotelarkadia.lv/index.php?option=com_content&task=view&id=54&Itemid=121
Varbūt vēl kāda var ieteikt kaut ko pārbaudītu? :)
Mes saviem vedejiem uzdavinajam 'Jurniekaa' romantisko austrumu nakti (vai kaut kaa taa vinju sauca). Vinjiem loti patika! Salidzinoshi klusa apkartne (ta man vismaz likaas, kad gajam apskatit viesnicu) un loti atsaucigi cilveki!
Mēs arī esam bijuši hotel jurnieks. Ļoti patika - mājīgi un salīdzinoši lēti. Kāju masāža, "turku pirts" - labs vakars :)
Kaut kas ārpus Rīgas nav tāds? Kā ir ar Ventspili? Varbūt, kāda tur ir uzodusi, ko labu un par saprātīgu naudiņu? :)
biju šodien apskatīties hotel Jūrnieks, un man ne sevišķi patika...šauri numuriņi, apkalpošana arī ne pārāk laba, bet visskaistākais numurs bija pievilcies ar cigarešu dūmiem :(
Bet turpat netālu iebraucām apskatīties Hotel unimars!!!! Biju sajūsmā!
Brīnišķīgi numuri + laipns apkalpojošais personāls + katram apmeklētājam ir par brīvu SPA apmeklējums!!!
un tas viss par cenām līdz 60 latiem par numuriņu! :)
Iesaku http://www.lacites.lv/ pasakaina vieta. Mīlīgi namiņi diviem, lielāks namiņš kur atpūsties kopā ar draugiem, lielum liels laukums bērniem, ļoooooooooti gardas maltītes un šiem laikiem fantastiskas cenas! :) Kā arī dīķītis siltām vasaras nakts peldēm un plašumi garām divvientulīgām pastaigām!
Pagājušā vasarā saņēmām dāvanu no draugiem uz kāzām, vēl tagad esmu sajūsmā..zinu, ka šovasar atkal aizbrauksim! :))
Ļoti skaista vietiņa ir www.milzaslota.lv
Superīga vietiņa, braucam dažas reizītes gadā, tur ir tāds "zelta piedāvājums", ļoti ļoti foršs! Tas ir Siguldā, tur var izcili paēst restorānā, normālas cenas un laba atmosfēra. Nemaz iepriekš nezināju, ka Siguldā ir kaut kas tāds, kur iepriekš neesmu bijusi, bet redz nejauši atklājām.. Iesaku pamēģināt, visa info ir http://hotelsegevold.lv/
Man ir doma ka ja man kādreiz arī būs kāzas tur arī svinēt!!