FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Ceļojumi un izklaide

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Ceļojumi un pārgājieni

SPA ESTONIA Pērnavā!

Pavels_santa 07.08.10. 17:55 | Kāzu datums: 15.08.2010

sveikas! Rezervējām numuriņus SPA Estonia pēc kāzām. Gribēju uzzināt varbūt kāda ir bijusi un var ieteikt, ko esot Pērnavā noteikti nepalaist garām, jo interneta piedāvājums, lai gan ir plašs, nav pietiekams, un personīgā pieredze un atsauksmes palīdz daudz vairāk :)

jau iepriekš paldies! :)

6 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
J
JekaterinaM 09.08.10. 17:24 | Kāzu datums: 21.08.2010

Starp citu, es arī gribētu to uzzināt.... Paziņas esot bijuši Igaunijā SPA, bet nezinu kur tieši - ļoti patīka... SPA paliek SPA, domāju, ka patiks jebkurā gadījumā...
P.S. varbūt pievienosiet kādu linku, kur viesnīcu atradāt.. Mēs arī taisamies doties pēc 23.08.
Paldies! :)

Pavels_santa 09.08.10. 19:08 | Kāzu datums: 15.08.2010

gospa.lv ir LOTI daudz dazhadu piedavajumu no dazhadiem SPA... :)un par loti pienjemamam, es pat teiktu zemam cenam :)

Pavels_santa 02.09.10. 18:59 | Kāzu datums: 15.08.2010

bija super-iesaku visiem :)

Aijiņa-Paijiņa 21.10.10. 09:04 | Kāzu datums: 27.07.2011

Jā,arī es tur pabiju-tiešām kolosāla vieta :)

M
Maza_Perlite 25.10.10. 08:40

Tagad arī es varu pievienoties labajām atsauksmēm par SPA Estonia!:)) Mēs uzdāvinājām vecākiem SPA nedēļas nogali ( no gospa.lv) uz 35.gadu kāzu jubileju un paši, protams, braucām līdzi - protams, kopā būšana jau vien ir ko vērta, bet arī pats spa tur ir kolosāls!:)) Manā vērtējumā daudz labāks par Līvu akvaparku!

B
Blanko 25.10.10. 12:07

Noteikti www.gospa.lv. Tur vienmēr ir interesanti un izdevīgi piedāvājumi. Var pirkt kaut ko konkrētu, bet var arī iegādāties dāvanu karti.
Tagad tur ir super akcija, paliekot 2 naktis ir jāmaksā tikai par vienu. Es jau nopirku http://www.vanillatravel.lv/lv/akcija/celo-kopa-ar-draugiem-2010/bezmaksas-naktis-labakajas-spa-viesnicas.html