Ceļojumi un izklaide
Ceļojumi un pārgājieni
Bezmaksas atpūta Tenerifē
Mīļās meitenes!Par cik pārstāvu Regency resort kūrortu Latvijā,varu Jums piedāvāt pavadit vienu nedēļu par brīvu šā tīkla apartamentos Tenerifē.Jūs paši tikai apmaksājat lidojumu un ēšanu.Tas nav nekāds joks.Pasaulē šī sistēma ir ļoti izplatīta,kad viesnīcas piedāvā iepazīšanās nedēļu par brivu,lai padzīvojot kūrortā, cilvēki varētu pieņemt lemumu,iestāties RCI klubā vai nē.
Ja ir interese, rakstiet uz e-pastu kanarijusalas@inbox.lv vai zvaniet 29417525
Atradu ārzemju interneta lapās informāciju, ka tā ir krāpšanās, ko organizē poļi. Neuzķeraties!
Ko nozimē krāpšana?ATPŪTA IR PAR BRīVU.Regency Resorts mājas lapa ir www.regencyresorts.com
Ar krāpšanu es saprotu,ja tiktu prasīta nauda,bet šeit Jūs nemaksājat neko.
Kādēļ Jums ir tik postpadomiska domāšana,ka nekas uz šis pasaules nevar but par brīvu.Promotion nedēļa(iepazīšanās nedēļa)ir izplatīta parādiba Rietumu un Amerikas sabiedrībā
Ja rodas jautājumi,zvaniet vai rakstiet,bet neizsakiet tik kategoriskus spriedumus par to,par ko Jums nav ne vismazākās sajēgas.
Nu vispār jau šajās lapās ir pietiekama informācija:
http://www.regencyresorts.eu/english.html
http://forums.delfi.lv/read.php?f=100&i=144990&t=136130
Un es tajā viņu mājaslapā neatradu info par bezmaksas nedēļu- bet var jau būt, ka slikti meklēju :)
bēdīgi, ka tik pozitīvā saitā kā precos.lv uzrodas tādas britnijas2....
britinija2 laikam domā, ka atradusi sev lielisku mērķauditoriju - jaunais pāris vienmēr gribēs doties foršā ceļojumā, plus vēl ietaupīt naudiņas... tad nu plašs darbības lauks
Nedaudz palasīju ilze_egle norādīto delfu forumu. Vājprāts! Kā britnija 2 nav kauna iedzīvoties un citu cilvēku laimes?!
Tur jau ta lieta,ka Jūs atradāt mājas lapas, kur par šo pakalpojumu ņem naudu un pie tam vēl lielu naudu.Kaut patiesībā šī nedēļa ir bez maksas.Par keep promotion vispar nerunasim,šī firma uzmeta ĻOTI daudz cilvēku,paņemot naudu un vienkārši pazūdot.Jā,es piekrītu tad tā ir krāpšana un krāpšana arī ir no poļu puses,ja viņi pieprasa naudu un cilvēks aizbraucot saprot,ka tas,par ko viņs ir maksājis,patiesība ir par brīvu.Mīļās meitenes,nevienai taču nekas netiek uzspiests,katra pati vērtē ko viņa vēlas,ko ne.Es tikai piedavāju pavadīt brīnišķīgu nedēļu mūžīgā pavasara zemē-Tenerifē uz Regency Resort rēķina,no Jums NEPRASOT NE KAPEIKU.Kādēļ Jūs tā uzbrūkat,it kā es kādu no Jums būtu personīgi aizvainojusi?
Krabiti?Ko nozīmē vārdi ,,iedzīvoties uz citu cilvēku laimes,,-ja es neko nepārdodu un neiegūstu nekādu samaksu?Es neparstāvu šo firmu, par kuru ir runa delfu forumā un arī Regency Resorts jau sen ir atteicies no viņu pakalpojumiem.
Vienīgais, kas mūsdienās ir par brīvu, tas ir siers peļu slazdā.. Piedod, bet es tev neticu, noteikti ir kādi zemūdens akmeņi, piemēram, jānopērk kaut kas cits, vai jāsamaksā par nākamo dzīvošanas nedēļu šajā viesnīcā, jo minimālais laiks, kas tur jāpavada, lai visu varētu iepazīt un izbaudīt "par brīvu" ir divas nedēļas vai vairāk, vai vēl kaut kas līdzīgs.
"iedzīvoties uz citu cilvēku laimes" - jaunais pāri, lielākoties visu naudiņu iztērē kāzu rīkošanai, līdz ar to, bieži tiek meklēti lētāki, bet pēc iespējas tomēr foršāki varianti kāzu ceļojumam un tad viņi uzķeras uz šādiem "lieliskiem" piedāvājumiem.
Bet katram jau sava galva uz pleciem un katrs pats izlemj kā tērēt savas finanses...
1. Ja tu pārstāvi Regency resort kūrortu Latvijā, tad kāpēc es neredzu nekur internetā Regency Resort mājas lapu latviešu valodā, kur būtu rakstīts par bezmaksas nedēļu Tenerifē? Es vispār nekur neredzu internetā, ka būtu šāds piedāvājums. Tas, ka tu te forumā kaut ko piedāvā, nenozīmē neko. Jo tikpat labi es varu tev šajā forumā piedāvāt bezmaksas mēnesi Baltic Beach hotel :D
2. Ja tu pārstāvi Regency resort kūrortu Latvijā, tad pieņemu, ka tev par to maksā. Kāds firmai izdevīgums izmitināt 1.9 miljonus cilvēku kūrortā bez maksas? Reklāmas nolūkā? Parādi man kādu cilvēku, kurš 2-4 reizes brauks uz vienu un to pašu kūrortu? Kūrortu ir tik daudz, ka visticamāk pēc tās nedēļas cilvēki izvēlēsies citu, kurš arī piedāvā bezmaksas atpūtu. Tātad paliek atklāts jautājums- kur tu un firma rod peļņu.jo nav dzirdēts, ka Regency resorts nodarbojas ar labdarību Baltijas valstīs :D
normālam kompānijas pārstāvim, kurš piedāvā tādu burvīgu bezmaksas atpūtu Tenerifē, būtu arī normāls kompānijas e pasts, neviss kaut kāds inbox.
Neredzu jēgu šai diskusija.Visām,kas interesējās,esmu aizsūtījusi informāciju par to,kā tas notiek.Kur ir problēma,ieejat oficiālajā Regency Resort mājas lapā,tur ir gan e-pasta adrese,gan telefons,uzzvaniet un pajautajat pa tiešo-vai tiešām iepazīšanās nedēļa ir par brīvu.
Nu ko lai saka, kamēr būs aitas, ko cirpt, tikmēr būs arī tādi kā britnija 2...
Nepulies vinam kautko piedavat, latvietes paliek latvietes, nu ko lai piebilst, aitas ir aitas, per tikai savu un citos neklausas.Un loti zel,ka lielaka dala ligavu ir tik indigas - krabitis,Ketta,par ilzi-egli vispar nerunasim, tai melnums sauj ara pa visiem caurumiem,ka tik kadu nokritizet un pateikt,cik vins nepareizi doma. Jebkurs var ieiet Regency resort majas lapa un pats pieteikties uz bezmaksas nedelu, ko mes ari pagajusaja gada izdarijam. Bija vien japaklausas paris "smadzenes" skalosanas par temu " Iestaties vinu kluba", ta savadak apartamenti ok. Vieta gan nav pie okeana un kajam ari patalu,bet skaisti,kalna ar skatu uz okenau, tirs,kartigs.Transports turpat blakus,ta ka lidz lejai nav ilgi.
FYI Aitas ir tās, kuras ļauj sevi dažādiem "aģentiem" apcrpt pašas ar savu galvu nepadomājot, ka bez dažādiem aģentiem to var dabūt lētāk un izdevīgāk.
Prieks, ka tu nebiji viņu starpā un pati bez nekādiem aģentiem pieteicies un aizbrauci un guvi pozitīvu pieredzi. Kur tu biji ātrāk? Žēl, ka jau iepriekš nepastāstīji par savu pieredzi.