Ceļojumi un izklaide
Atpūta brīvā dabā
Līgavu parāde
tikko izlasīju tvnetā (http://www.tvnet.lv/women/parmums/pasaza/article.php?id=5159320), ka 30. augustā notiks līgavu parāde. Vai kāda līgava/sieva piedalīsies?
OO, es gribētu! Varbūt kādai ir inofrmācija, kas ir organizatori un kā var pieteikties? :)
oi, super...
Mjā, šodien šādu rakstu arī uzgāju apollo.lv. Vienīgais darbā never vaļā to pasākuma mājaslapu www. ligavuparade. lv, interesanti, kas tur labs ir iekšā, vai ir kas sīkāk.. tā jau izsklausās it kā diezgan interesants pasākums, kurā iespējams varētu piedalīties..bet kautkā tomēr drusku bail, ka neizrādās kautkāds fufelis.. =/
Vai kādai ir nopietna doma tajā piedalīties? =)
Nu ja laiks būs labs, tad jau varbūt pasākums ir tīri interesants. Diemžēl šogad noteikti nesanāks piedalīties, jo būšu medusmēnesī :) Un arī par ātru tas viss man, jo kāzas tikai pirms 1,5 nedēļas bija. Citu gadu - varbūt :o)
A es kaut kā nevarētu sadūšoties uzvilkt kleitu atkal. Divi aspekti - Ls 40 par tīrīšanu atkal negribētos nolikt. Otrkārt, galvenokārt, emocionāli nevaru - tās dienu sajūtas, kas bija manā kleitā - gribu, lai tā arī paliek.
Bet var jau būt, kā raksta Belly - pārāk mazs laiks pagājis kopš kāzām, tikai gads.
šo pasākumu rīko pašas līgavas sadarbībā ar vienu no kāzu vortāliem, kas domāts krievu auditorijai.
Informāciju par Līgavu parādi jūs varat izlasīt šeit: www.ligavuparade.lv (šodien tikai palaista, tāpēc ir kļūdas).
Uz dotu brīdi piedalās jau 28 reģistrētas līgavas, kurus vedīs Partybus, pārējas arī varēs piedalīties, tikai ar savu transportu.
Uzskatu,ka jābūt ļoti drosmīgai līgavai-sievai,lai satiktos ar pilnīgi svešām meitenēm Rīgas centrā.Nav nekā vienojoša,(mums bija)un vēl līgavu skrējiens,šausmas.Mums jau bija skaists pasākums,(pašas zinām kuras),un bijām mīļi gaidītas,bet tas bija skaistā dārzā,bez skatītājiem,saulrietā pie jūras,tur gan bija daudz ziņkārīgo.Un noteikti jāņem vērā krievu auditorija,bet tās meitenes jau drosmīgas,mentalitāte cita.
Man jau liekas, ka tāds pasākums nevar popularizēt ģimeni un laulību, bet gan kārtējā reklāma visiem pakalpojumu sniedzējiem, kas ietilpst zem nosaukuma KĀZAS.
latviešu mentalitāte- "nolikt" cilvēkus, kas kaut ko mēģina saorganizēt!
piekritu
A kurš te ko noliek?