FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Ceļojumi un izklaide

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Citas tēmas

Saderība pēc horoskopa?

V
Vecmeita 18.05.09. 11:20 | Kāzu datums: 21.07.2013

Jūsu domas - cik liela nozīme ir horoskopiem ikdienā, attiecībās un laulībā? Ja rozā briļļu periodā tas liekas nieks, kā ir pēcāk?
Tad ir tas mūsu liktenis zvaigznēs rakstīts vai mēs tomēr paši savas laimes kalēji?

19 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
MIGLA 18.05.09. 12:45

Viss zvaigznēs rakstīts:):):):):)....gribētos gan, vai ne?? Un tad varētu vienmēr vainu novelt uz likteni, re kā viņš neģēlis ar mani izrīkojās, kāda es nelaimes čupa - man tāds liktens:):):):)
Savu dzīvi radam un vadam paši!!!! Arī kļūdas pieļaujam un veiksmīgi labot varam tikai un vienīgi paši ar savu gribasspēku un vēlmi dzīvot labāk, skaistāk......utt.

V
Vecmeita 18.05.09. 12:55 | Kāzu datums: 21.07.2013

un kā lai attiecās pret saderības horoskopiem un astroloģiskajiem pareģojumiem?

E
Elinchix 18.05.09. 13:14

attiecies - NEKAA... mes, piemera, esam abi lauvas - horoskops saka - traki, neiespejami... Nu jau 4 gadu kopa, ir savi kaski, tacu sadzivojam loti labi, jo milam. Vai tiesam Tu pati esi gatava atteikties no savas laimes, tapec, ka horoskops ta saka? Un galu gala ka Tu vari zinat, vai tiesi zvaigznes nebija ierakstits satikt cilveku ar Tavam horoskopam nesaderigu zimi un macities pielagoties???

B
Baibs 18.05.09. 15:34 | Kāzu datums: 16.05.2008

esmu intereses pēc palasījusies dažādus testus - gan savstarpējo saskaņu pēc horoskopiem, numeroloģijām un vēl viss kaut kā. gandrīz vienmēr mēs nederējām kopā, bet nu jau būs 10 gadi...

Harlita 18.05.09. 16:28 | Kāzu datums: 28.08.2009

..."we make our own destiny":)
Skorpions + Dvīņi - pēc visām tām štellēm vai nu neitrāli vai nesaderīgi, bet tikai ne realitātē!;)

N
Nelda 18.05.09. 17:31 | Kāzu datums: 11.07.2009

Man jau arī baigā ticība tam visam vairs nav kopā esam jau vairāk kā 7 gadus, bet Skorpions ar Aunu tak nevarot nekādi sadzīvot! Nu ja jau tik ilgi esam sadzīvojuši, tad jau laikam tam nav taisnība!

l
laupītājmeita 18.05.09. 18:30

Hi, es pret horoskopiem attiecos pa savam - slikto ignorēju, bet labajam ļauju sev uzlabot garastāvokli:)
Tāpat vien tie horoskopi nav radušies, sava daļa taisnības ir..bet tas nav tik vienkārši, kā žurnālos.
Mums ar topošo skaitās ideāla saderība : Skorpions ar Zivīm un Pūķis ar Žurku:) Dubults neplīst:D

Nilly 18.05.09. 20:18

Es horoskopus nelasu un tiem neticu, jo parasti ātri aizmirstu izlasīto :):):) Mēs esam dvīnis+auns un ir ļoti ok :)

S
Staņulāne 18.05.09. 22:23

Es arī tādām lietām neticu, jo auns ar zivi arī nevarot sadzīvot....un kur nu vēl pēc stihijām viens ūdens un otrs uguns, tāda nesaderība, laikam jāmeklē cits :D Auns + Lauva=ļoti laba saderībā, bet reāli es ar lauvu nevarēju saprasties
Tāpat kā Nilly horoskopus nelasu, jo tiem neticu.

j
janette 18.05.09. 23:13 | Kāzu datums: 22.08.2009

Cik nu esmu par astroloģiju interesējusies, tad esmu uzzinājusi, ka saderības vērtēšana pēc plikām horoskopa zīmēm (piem. lauva + skorpions, kas ir mūsu gadījums un pēc būtības arī ir totāla nesaderība) ir stipri primitīva un virspusēja - tāds žurnālu "bla, bla" variants (kā jau laupītjāmeita minēja).
Pētot to visu nopietnāk, ļoti būtiska ir ne tikai horoskopa zīme, bet arī dzimšanas datums, vieta un laiks - pat minūtēs. Nekad par astroloģiju neesmu ne fanojusi, ne īpaši nopietni to visu ņēmusi, bet pirms kāda pusgada, tīri aiz neko darīt, oculus.ru un astro.com sastādīju mūsu saderības astroloģisko karti. Skaidrojošais apraksts sanāca uz lapām 5 un godīgi sakot, lasot biju pārsteigta par to cik precīzi bija noraksturotas mūsu attiecības. Tas, par spīti manai līdzšinējai neticībai un skepticismam, lika aizdomāties - ka kaut kas tur tomēr tanī visā ir... :)
Tanī pašā laikā domāju, ka to kas rakstīts horoskopā vai astroloģiskajā kartē nevajag uztvert kā kaut kādu lielumu, kas nu tagad visu noteiks un ietekmēs. Tā pati saderības astroloģiskā karte, manuprāt, vienkārši parāda lietas, kas nākotnē varētu radīt kaut kādas problēmas, grūtības vai arī otrādi, lietas, pie kurām vnk ir jāpiedomā. Būtībā tik pat labi cilvēks ar labām pašanalīzes spējām to var konstatēt pats vai arī vizītē pie psihologa. Tas vienkārši ir vēl viens veids, kā labāk izprast sevi un to, kas notiek apkārt, bet ne jau kas tāds, kas noteiks visu notikumu un dzīves virzību - to veidojam tikai un vienīgi mēs paši ;).

ilzuks26 19.05.09. 23:17 | Kāzu datums: 29.08.2009

He-he, man arī parasti nāk smīns par horoskopiem, sevišķi jau par skorpionu aprakstiem. Atceros, kā mana darbabiedrene palika uz pauzes, kad bija stāstījusi, cik baisi ir skorpioni un tad uzzināja, ka vairāki viņai draudzīgākie kolēģi (mani ieskaitot) ir skorpioni :D
Un tā mēs ar savu mīļoto, arī divi skorpioni, pēc teorijas vajadzētu ziliem zibeņiem spert un asinīm līt... Bet nekā, dzīvojam kā rociņa ar cimdiņu un saprotamies no pusvārda :D

iveta25 20.05.09. 09:47 | Kāzu datums: 02.08.2008

Svari+Lauva... arī itkā nekas labs, tomēr nekādas vainas- dzīvojam saticīgi:) Protams, ka strīdi ir, bet bez tiem jau neiztiek neviens laulāts pāris:) Galvenais atrast pareizo pieeju savam lielajam kaķim:)

Sermy 20.05.09. 13:20 | Kāzu datums: 06.06.2009

Janette - viedi vārdi! :)

Mums (Zivs+Dvīņi) saderība ir švaka, par ko dzīvē arī pārliecinos, attiecības nav vieglas, bet ar visu jau var cīnīties, tikai grūtāk tas ir. Savukārt ar ūdenszīmēm ideāli saprotos, lielākoties lasam viens otra domas un emocijas bez vārdiem.
Bet iespējams, ka mans dzīves uzdevums ir izcīnīt šo cīņu, jo kas smagi nāk, tas labi nāk.

100%blondiine 20.05.09. 19:21 | Kāzu datums: 13.06.2009

Heh, man ar topošo vīriņu arī ir skorpions + skorpions un ir OK. Mees viens otru saprotam no pusvaarda... Turklaat neviens cits manu sarezgjiito raksturu neizprot labaak kaa otrs skorpions :)))) Taa ka arii es neticu visiem tiem rakstiem, bet palasiit man vinjus patiik :D

b
briljantins 21.05.09. 10:56 | Kāzu datums: 22.08.2009

Mums saderība ir interesanta, nav ideāla, bet kopā ir super labi :))

njauu 22.05.09. 14:14 | Kāzu datums: 22.08.2009

manas iepriekšējās attiecības bija strēlnieks (es) + jaunava (viņš)... totāla raksturu nesaderība... mēs nedzīvojām kopā, tāpēc kaut kā vēl tās attiecības pastāvēja kādu laiku... man kaitināja viņā it viss- kā runā, kādu mīmiku sataisa, kā domā...- VISS :)

bet es tik tā (vienkārši izlasīju un atcerējos)... ar to es noteikti ngribu teikt, ka visas strēlnieka- jaunavas savienības ir neiespējamas vai kā citādi sliktas... :)

Levinia 26.05.09. 06:33

Es pret standarthoroskopiem izturos ļoti skeptiski. It īpaši sievietēm tās viņu dzimšanas mēneša zīmes nemaz neatbilst. Piemēram pēc mana planētu izvietojuma dzimšanas brīdī esmu pavisam citāda zīme nekā visu laiku esmu domājusi! Draugs arī citā!
Ja vispār skatos info par astroloģiju, tad ne jau tos žurnālu vispārinājumus, kuri attiecas tikai uz ļoti retajiem!
Manuprāt, astroloģija ir zinātne, kas nav gluži jāignorē, bet likteni nosaku es pati. Vismaz gribētos tā domāt!

b
briljantins 26.05.09. 14:43 | Kāzu datums: 22.08.2009

ja skatās tikai pēc saules zīmēm tad varbūt arī tā :))
jāskatās kas man rakstīts individuālajā horoskopā un viņam jāsastāda. ;)

B
Baibs 27.05.09. 11:47 | Kāzu datums: 16.05.2008

reku draugos pie numeroloģijas par savsartpējo saderību ļoti labs komentārs: Ja divi cilvēki no sirds vēlas būt kopā, tad visas pasaules zvaigznes sadosies rokās, lai tā notiktu. Mūsu ieteikumi tikai palīdzēs izvairīties no zemūdens akmeņiem un atrast īsāko ceļu.