FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Ceļojumi un izklaide

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Citas tēmas

13.06.2010 - Līgavu Parāde Jūrmalā!

Līgavu_Parāde 18.05.10. 19:25 | Kāzu datums: 13.06.2010

2010.gada 13.jūnijā pirmoreiz Jūrmalā notiks LĪGAVU PARĀDE® - ikgadējs pasākums, kas aicina stiprināt un paaugstināt sabiedrisko vērtību tādiem jēdzieniem kā ģimene, laulība un bagātināt katras jaunietes vēlmes būt sievietei, sievai, mātei, būt skaistai un mīlētai.

Līgavu Parāde 2010 varēs piedalīties jebkura meitene kāzu tērpā, ir nepieciešams tikai aizpildīt anketu oficiālajā mājas lapā

Organizētāji aicina Precos.lv foruma apmeklētājus piedalīties Līgavu Parāde ar SAVU KOMANDU un KAROGU!

17 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
Dmitrijs_Mokejevs 15.06.10. 16:48 | Kāzu datums: 15.08.2008

par tām abām valodām, organizatori it kā centās lietot abas valodas reizē, arī informācija bija abās valodās. Un ar visām līgavām tika runāts abās valodās. Manuprāt krievu valoda dominēja tieši dalībnieku/dalībnieces, mēdiju un sponsoru dēļ un manuprāt šeit neko nevar izmainīt.

Noelle 14.06.10. 20:42 | Kāzu datums: 19.07.2014

Man arī pagājušā gadā gadījās līdzīgi kā jau rakstīja Krekliene. Un, lai gan beigās manu dalību it kā apstirpināja, nolēmu nepiedalīties tieši tādēļ, ka nebija skaidrs, ar ko tad jābūt labos draugos, lai kļūtu par izredzēto, kam tiks visas ekstras. Pašai tērērt naudu frizierim, meikapam un visām citām lietiņām, lai papildinātu pasākuma dalībnieku loku, īsti nebija vēlmes. Jā, un, protams, arī pašai par savu naudu gan braukt uz Rīgu, gan pēc tam uz Rundāli (kā tas bija pagājušā gadā)... nu nezinu... it kā jau neesmu skopule, bet sapratu, ka priekš manis tas ieguldījums nav tā vērts. Bija cits lielisks "kleitu pasākums".
Tieši tādēļ šogad pat neinteresējos par iespēju piedalīties, lai gan draudzene jau aicināja sastādīt kompāniju. :)
Protams, neko sliktu nesaku par meitenēm, kas piedalījās - jauki jau, ka ir pasākums, kas vismaz kādai sabiedrības daļai sagādā prieku :)

krekliene 13.06.10. 16:32 | Kāzu datums: 03.11.2007

jāsaka gan,ka tām izredzētajām skaistu kleitu tur bija retums-lielākā daļa izskatījās pēc lētām poļu kruzuļvizuļ kūkām, pienāca man pasākuma nobeigumā viena veca angļu tūriste klāt un teica,ka es izskatoties viselegantāk:D,par ko es nemaz nešaubos:D.

krekliene 13.06.10. 16:29 | Kāzu datums: 03.11.2007

man gan liekas forši uzvilkt kleitu atkal un justies tik pat teicamā "formā" tāpat kā kāzu dienā:D,biju pagājušā gadā un būtu bijusi arī šogad,ja vien nebūtu iekritusi kopā ar citu svarīgu pasākumu. šogad liekas,viss bijis organizētāk. pagājuša gadā no malas bija kādas maksimums 10 līgavas,pārējās nez kur uzradušās "izredzētās".kad gribējām ar draudzeni reģistrēties šim pasākumam,tad nekas nebija minēts,ka citas būs šādas,kurām pienāksies visādas ekstras,bet dažas no malas varēs piedalīties. par kādu dalības maksu arī nebija nekādas runas,kā viņas tika šo izredzēto statusā,tā arī nesapratām. žēl tikai,ka pasākumu organizē krievu tautības pārstāvji un pasākums notika krieviski,arī pasākuma beigās visām līgavām bija skaļi jāsaka "spasibo"..., nez,man tomēr liekas,ka tad vajadzēja pasākumu organizēt abās valodās.

Harlita 28.05.10. 17:34 | Kāzu datums: 28.08.2009

Kas interesanti - šajā datumā Jūrmalā paralēli atkal ir starptautisks moto pasākums, kurā būs daudz braucēju no dažādām valstīm:)
sanāk - latvju daiļavas jau būs priekšā, gatavas vešanai pie altāra:D

L
Lillia 27.05.10. 17:49

Pievienojos viedoklim - sviests.

Vai ari tas ir super pasakums tam, kam nespid kazas un tad ir legals veids ka uzvilkt to balto kleitu, ja loti gribas.... ;D Nez vai nu tur visas, kas tiesam precejusas... Gan jau ka ir tadas, kas iznoma kleitas un velk tiesi uz so pasakumu. Nu ta ka karnevala piedalities...

Annačka 26.05.10. 14:06 | Kāzu datums: 14.08.2010

Lai gan es nepiedalīšos ne vienā ne otrā, manuprāt abi pasākumi ir vienkārši tusiņš. Iespēja pabūt cilvēku masās, paskatīties uz citiem un paradīt sevi. Ir meitenes, kurām patīk būt uzmanības centrā- tad lūk šie pasākumi ir domāti tieši viņām. Es to noteikti nenosodu, lai jau cilvēciņi priecājās :)

saulux5 26.05.10. 11:11 | Kāzu datums: 10.07.2009

Vai ne??? :D :D :D

D
DACX 25.05.10. 21:47 | Kāzu datums: 08.08.2009

man tā līdz galam nav saprotama ne līgavu parāde, ne blondīņu gājiens...

Lindy080808 24.05.10. 22:07 | Kāzu datums: 08.08.2008

Es arī absolūti piekrītu viedoklim, ka kāzu kleita ir kāzu dienai...nu vēl kādai fotosesijai pēc kāzām, ja gribās kādas īpašākas bildes.
Neizprotu šī pasāciena jēgu, bet nu cik cilvēku, tik viedokļu...un gan jau pasākumam dalībnieču netrūks :D

saulux5 24.05.10. 12:35 | Kāzu datums: 10.07.2009

Piekrītu, ka no malas var apskatīties! Arī es uzskatu, ka līgavas kleitiņa ir unikāla un velkama 1 reizi dzīvē.... ;)

s
sicilia 23.05.10. 22:49 | Kāzu datums: 05.09.2009

.... tāads neizdzīvots meiteņu princešu sapnis .... ekkkk varbūt ir tādas kurām vajag vēl un vēl to kleitu vilkt, lai padižotos citu priekšā.....

bubītis 23.05.10. 22:11 | Kāzu datums: 15.05.2010

No malas laikam jau interesanti būtu paskatīties, bet es pati neietu tā māžoties. Līgavas tērpā ir jāprecas. Bet katram jau savs viedoklis.

saulux5 23.05.10. 22:02 | Kāzu datums: 10.07.2009

Labi - precizēšu! Manuprāt, sviests! :)

Katra līgaviņa savāš īpašajā kāzu dienā ir kaut kas īpašs un unikāls un tāda šī diena lielākajai daļai arī paliek atmiņā!

Kas ir īpašs tajā, ka vēl pārsimts līgavas, arī baltās kleitās skraida apkārt un tu esi tikai viena no tiem simtiem?

Man tas vnk nepieņemami un dumji...un es to uztveru kā...mmm....gandrīz vai ņirgāšanos vai parodiju par īpašo kāzu dienu...

Un tas ir tikai mans viedoklis! Ceru, ka zinātkāri apmierināju! ;)

D
DACX 22.05.10. 19:24 | Kāzu datums: 08.08.2009

Kāpēc? Man vienkārši interesē cilvēku viedokļi...

saulux5 21.05.10. 20:51 | Kāzu datums: 10.07.2009

.....sviests...... :D

Līgavu_Parāde 19.05.10. 11:02 | Kāzu datums: 13.06.2010

Pilna informācija par Līgavu Parādi 2010 Jūrmalā: http://www.ligavuparade.lv