FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Ceļojumi un izklaide

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Citas tēmas

Kāzām labvēlīgs laiks

S
Seene 25.08.10. 18:02 | Kāzu datums: 29.07.2015

Mīļās meitenes, varbūt kāda ir izpētījusi, kuri datumi kāzām ir labvēlīgi 2011. gadā? :) no tautas ticējumiem zinu tik, ka jāprecas ir jaunā (pilnā) mēnesī, lai visa būtu gana un viss laibais tik nāktu klāt :)

13 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
r
rutuxs 25.08.10. 19:43 | Kāzu datums: 20.02.1993

Visi laiki ir labi.

k
krabitis 25.08.10. 23:00 | Kāzu datums: 24.07.2010

Es piekrītu rutux. Nav sliktu laiku! Tā visa ir māņticība! Par pilnu mēnesi arī runā to pašu - pārticība un pilnīga dzīve kopā dzīvojot utt..

Izvēlies to datumu, kurš tev vislabāk pašai patīk! :)

S
Seene 26.08.10. 09:30 | Kāzu datums: 29.07.2015

zinu jau zinu, ka pa lielam - māņticība :) vien gribējās zināt, ko zvaigžņu reģi saka :) neba nu tāpat vien tās visas lietas radušās un līdz mūsdienām izvilkušas :) senči ar pēc tā vadījās :) un lauksaimniecībā - tas viss arvien ir spēkā un lai cīk dīvaini neizklausītos - strādā :)

r
rutuxs 26.08.10. 10:23 | Kāzu datums: 20.02.1993

Senos laikos visu,ko nevarēja izskaidrot, norakstīja uz māņticību. Un galvenais nejauc lauksaimniecību ar cilvēku attiecībām. Tās ir divas dažādas lietas. Zvaigžņu pareģiem es neticu un it īpaši horoskopiem. Ja runā par dabu, tad protams, arī es ievēroju ko kurā mēnesī jāsēj.

Piemēram, ja tev pateiks, ka 1. janvāris ir vislabvēlīgākā diena kāzām, bet apprecaties 2 janvārī. Vēlāk saproti, ka nevarat atrast kopīgu valodu, nav kopīgas intereses, zeķes izmētā, kafiju arī nepienes pie gultas un visbeidzot garšo alkohols un patīk jaunas meitenes. Kas vainīgs? Datums? Nē, mīļā. Jūs abi, jo tikai jūs abi veidojas savu dzīvi, nevis mēness vai datumi. Tādēļ izmet no galvas visādas muļķības.

bubītis 26.08.10. 11:59 | Kāzu datums: 15.05.2010

To pašu var teikt par slaveno datumu 7.07.07 - gaišreģi skandināja, ka laimīgs datums, daudzi kā aptrakuši skrēja, maksāja par daudz ko dubultā, lai tik šai laimīgajā datumā apprecētos.. Un vai VISI tagad dzīvo laimīgi???....

grietinja22 26.08.10. 12:34 | Kāzu datums: 03.09.2010

Gaišreģi varbūt jā, bet ne astrologi [ http://www.astrologi.lv/astro/index.php?raksts=75 ]
Nevajag jaukt gaišredzību un cita veida zīlēšanu ar zinātni.

r
rutuxs 26.08.10. 15:42 | Kāzu datums: 20.02.1993

Tomēr visam pamatā ir divu cilvēku attiecības un šeit pat astrologi/zinātne nevar pateikt.

V
Vin:) 26.08.10. 16:01 | Kāzu datums: 24.07.2010

jā, neņem vērā nekādus astrologus, gaišreģus, ticējumus utt.
Vienīgais, ko mēs ņēmām vērā attiecībā uz laika izvēli, bija tas, lai sanāk augošs mēness - jo jaunas lietas pēc senām parašām jāsāk augošā vai pilnā mēnesī - mums bija bez 1 dienas pilns :D Pēc tā esmu vadījusies visu laiku, jo man ir pierādījies, ka pat jaunā mēnesī griezti mati labāk aug :D bet neba nu mēness noteiks, kā dzīvosiet :) un ja sāksi meklēt māņticības, atradīsi tik daudz, ka beigās nezināsi, kam ticēt :) labāk nepiebāz savu galvu ar šādam lietām - no sirds iesaku :):) man arī visi centās pamācīt un vēl atgādināt, ko nu kurš zināja, kā kam jābūt.. beigās saprata, ka neies krastā un likās mierā :D

S
Seene 26.08.10. 18:27 | Kāzu datums: 29.07.2015

:) nu re - vismaz kāda kaut vai par augošu mēnesi piekrīt :) Paldies, Vin :)

m
maijamaija 26.08.10. 22:37

Nu nezinu, ja grib pēc vecām tradīcijām, tad jāprecas rudenī, jo tas jau ir vienmēr bijis "īstais" kāzu laiks. Mēs laikam to arī vienīgo ievērojām. Pārējie ticējumi un paražas netika ņemtas vērā, jo ikdienā esam patālu no tā visa - skatāmies TV, lietojam PC, sēžam twitterī, un laika prognozi paskatžmies netā nevis nosakām pēc dabas. Tad arī, kāzu datumu izvēlēties ņemot vērā kaut ko vairāk, liekas nedaudz liekulīgi, jo neko no tā ikdienā neizmantojam. Un gribētu domāt, ka saskanīgai dzīvošanai ir mazs sakars ar datumu, jo varu saderēt, ka uzmeklētu pārus, kuri precējušies vienā datumā - vieni dzīvo kā cimds ar roku, otri rejas, bet trešie jau sen šķīrušies.

grietinja22 27.08.10. 14:33 | Kāzu datums: 03.09.2010

Nu tur jau tā lieta (par to tālāk dzīvošanu), ka planētu stāvokļi tajā dienā nosaka, ka, piemēram, būs vienam no visa jāatsakās otra labā, vai būs jācīnās par kopā būšanu. Tā kā ir četras stihijas un 12 dažādi zvēri ar saviem raksturiem, tad vieniem izdodas saglabāt ģimeni, bet citiem nē, jo nemāk pārvarēt grūtības.Tāpēc datumu vajag izvēlēties pēc principa: šis datums ir man ļoti tuvs (personīgi kaut kas tajā saista), nevis, cik skaisti izskatās šis datums uz papīra.

Nesaistīts gadījums ar kāzām, bet ar astroloģiju. Man vajadzēja taisīt redzes korekcijas operāciju un es izvēlējos datumu, man pieredzējusi astroloģe teica, ka tas datums nav īsti labs pēc kopējās situācijas, bet kad uztaisīja personīgo ieraudzīja, ka tas esot vislabākais datums šajā desmitgadē, kad veikt šāda veida operācijas. Rezultāts, jau gadu dzīvoju bez saviem astronomiskajiem (-14,5D) mīnusiem un redze ir perfekta kā pirmajā pēcoperācijas dienā.
Mācība: vienmēr visu vajag personalizēt. ;)

S
Seene 30.08.10. 11:30 | Kāzu datums: 29.07.2015

:) tad jāiet pie astrologa :) šaubos gan, vai 2 dažādos gados un mēnešos dzimušiem cilvēkiem tad vispār izdodas atrast 1 datumu, kas ir vislabākais abiem :) :D

briedeens 17.09.10. 14:22 | Kāzu datums: 14.08.2010

Ja tiesham gribi noskaidrot labveligako datumu, tad jaiet pie astrologa. Tas, ka planetas ietekme cilveku dzivi, ir noskaidrots jau sen, svarigi tikai ir izveleties pareizo tulku. Pec musu dzimsanas briza ir iespejams pateikt musu stipras/vajas puses, ievirzes, raksturu un daudzus dzives notikumus, bet laulibas ir tieshi tada pati piedzimsana - gimenes dzimshana :) Protams, ja izvelas pashu piemerotako datumu, tas automatiski nenozime, ka gimene nebus stridu, nelaimju un ta nekad neizjuks. Bet tas ir PIEMEROTAKAIS. Tas tapat ka ar to matu grieshanu pec meness fazem - augs jau jebkura gadijuma, tikai augosha menesi augs atrak neka dilstosha.