FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Ceļojumi un izklaide

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Citas tēmas

Pretgrumbu krēmi - kad sākt?

K
Klinģerīte 03.01.11. 15:18 | Kāzu datums: 01.02.2012

Liekas, pirmās grumbas ir klāt.
Bet esmu lasījusi, ka pretgrumbu krēmus nav ieteicams lietot pirms 35, jo tā varot iedzīvoties daudz lielākās problēmās. Āda pierodot un pēc tam vairs patstāvīgi nespējot atjaunoties.

Ir kāda pieredze?

7 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
Ketta 03.01.11. 17:32 | Kāzu datums: 21.05.2011

ir krēmi paredzēti 30+;
man ir mazliet pirms 30; bet ik pa pāris mēnešiem, šādu krēmu izlietoju - profilaksei.
manuprāt, šādi profilakses pasākumi ir iedarbīgāki, nekā cīnīties jau ar esošām grumbām

meldrinjsh 04.01.11. 17:09 | Kāzu datums: 02.10.2010

pretgrumbu droshi vien vareetu buut, kaadas nelabas ietekmes ilgterminjaa, ja par aatru saak lietot,
bet tie, kas domaati pirmajaam noveoshanaas paziimeem ir OK un lietojami jau 20-to otrajaa pusee. Parasti ir mitrinoshi un tonizeejoshi, ar aktiivajiem vitamiiniem un aadas atjaunoshanos stimuleejoshaam vielaam.
Man patiik Alpha H produkcija. Ar augljskaabeem un A un E vitamiinu. Estee Lauder arii patiik, ljoti mitrinosha produkcija, vieniigi neko citu, kaa mitrinaashanu arii nejuutu, kaut vajadzeetu ciiniities ar taam pirmajaam grumbinjaam.

Man uz pieres un zem aciim paraadiijushaas :( censhos nu atrast to, kas man vareetu paliidzeet.

i
ilze_egle 05.01.11. 13:29 | Kāzu datums: 05.01.2004

Krēmus aktīvi jāsāk lietot ap 25 gadu vecumu. Vispirms pret pirmajām novecošanās pazīmēm, tad ap 30 intensīvākas iedarbības un tad ap 35 jau tos riktīgos pretgrumbu krēmus. Bet jāsaprot, ka grumbas veidojas divu iemeslu dēļ- ādas elastības samazināšanās dēļ un mīmikas dēļ. Jo aktīvāka tev mīmikas, jo ātrāk un vairāk grumbas būs. No otras puses- tik skaisti, kad cilvēkam sejā iesēžas smaida grumbiņas- pat tad, kad cilvēks nopietns, izskatās, ka smaida :) Un tas ir tiiik skaisti.
Kādu tieši krēmu lietot? Labāk vienreiz aiziet pie kosmetologa un to visu izrunāt nekā lietot krēmu 10 gadus un beigās secināt, ka bijis neriktīgs. Jo svarīgi jau ir ne tikai pretnovecošanās, bet arī ādas tips. Un āda nenoveco sasniedzot konkrētu vecumu- vienam tie novecošanās procesi ātrāki, citam vēlāki- to tikai kosmetologs var pateikt, kas tev vispiemērotākais.

Pavels_santa 05.01.11. 23:00 | Kāzu datums: 15.08.2010

lieto mitrinoshos kremus. Ja velies uzraxti privati, varu pastastit sikak :) :)

frauA 11.01.11. 22:05 | Kāzu datums: 11.06.2011

kad man palika 25, es kritu histrijā, ka nu drīz grumbas būs klāt. Iegāju glaunā veikalā aplūkot krēmus acus zonai. Kad jautāju pārdevējai no kāda vecuma viņus vislabāk sākt lietot, ka varbūt man vēl ir par agru, viņa nosmīnēja un teica, ka tos vajadzētu sākt lietot no 16 vai 18 gadiem (jau aizmirsu). Pateicos par "kompetento" konsultāciju un nopirku lielu smaržu pudeli :)

B
Bubzz 14.02.11. 22:09 | Kāzu datums: 20.08.2011

Kremi nevienu neglabs no grumbam un neaizkaves novecosanas procesu, tie tikai palidz kopt adu! To Jums jebkurs gudrs arsts vai biologs pastastis.

L
Lielsbriedis 18.02.11. 23:13 | Kāzu datums: 11.08.2012

Veikalos visu iespējamo sastāstīs, lai tik pārdotu kaut ko..
Meldrinjsh pareizi saka- jālieto mitrinosi krēmi un vislabak, ja papildus veic dažādus sejas muskulu vingrinājumus. Liela nozīme ir arī tam, kā mēs ikdiena klājam krēmu uz sejas, jo tā principā sanāk ka masāža, un nepareiz masējot mēs pārslogojam sejas muskuļus.
Šo krēmu sastavā ir vielas, ko principā ražo arī mūsu organisms, un, ja par ātru sāk piegādāt šīs "vielas mākslīgi", organismam vairs nav motivācija to darīt pašam, līdz ar to, grumbas paliks aizvien uzkrītošākas, bet neviens krēms nav plastiskais ķirurgs un neko neizlabos vai nesavilks..

Ps.- ikdienā pašām ir ļoti jāseko līdzi savām grimmasēm, piemēram, kad lasam vai kaut ko intensīvi darām, jo tas veicina grumbu veidosanos. Par piemēru es kaut ko lasot vai rakstot loti saraucu pieri, neapzināti, līdz ar to veidojas rievas starp uzacīm..