Ceļojumi un izklaide
Citas tēmas
apakšveļa
Meitenes, padalieties pieredzē...
Tām, kurām bijusi kleita ar atkailinātu muguru, kādu apakšveļu izvēlējāties? Vai tiešām visu dienu iespējams "nostaigāt" ar to līmējamo krūšturi (tam, kuram arī sāni...)?
Ja būs karsti un āda sasvīdīs, tas nenoslīdēs?
ĀRPRĀTS! Par to es ļoti uztraucos, ka nav līdzīgi. Šobrīd domāju, ka līdz ceremonijai varētu vilkt to līmējamo (ceru, ka vismaz pāris h tas turēsies) un pēc tās, kaut kad izbrauciena laikā, pārvilkt kombinējamo ar caurspīdīgu lenci (to kurš aizāķējams priekšā, aizmugurē sakrustots)... un štrunts par to, ka aizmugurē līdīs ārā un būs redzams :@. Krūšu uzlīmes galīgi negribu....kleita man salīdzinoši plāna.... un izskatīšos galīgi plakana.
Manā garderbē ir vairāki apģērbi ar plikām mugurām. Ziemā viss ok, bet vasarā ir bēdīga pieredze ar krūšturiem, kas līmējas klāt... divas reizes tas noslīdēja līdz nabai un nācās publiski (parkā un restorānā) mest kaunu pie malas un ņemt to rokās, liekot somiņā :DDD Piebilde: es neesmu no tām, kas baigi svīst, krūtis- B izmērs. Bet nu tāpat.... Tāpēc pagaidām mans labākais risinājumus: līmēt lielos plāksterus uz krūtīm :D Varbūt kādai ir labāks risinājums.