FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu mēnesis

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Augusts, 2021

Augusta līgavas 2021

P
Precos.lv 06.07.20. 10:38

2021. gada augusta līgavu sarunas

20 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
A
AgyPinky 30.07.20. 09:48 | Kāzu datums: 30.07.2022

Sveikas damas. Ka noris planosanas darbi? Vai ir kas jau izdarits? 

Sobrid esam vakara dalas vietas meklejumos Cesu puse, dazas vietas ir jau padoma. 

Kāzu kleita pasūtīta, bus gatava pec 9 menesiem, kurpes atrastas. 

Muzika, ediens utt viss vel prieksa.

A
AnetaAnce 30.07.20. 15:34

Sveika, AgyPinky! 
Viss pamazām virzās uz priekšu.
Esam jau aizrunājuši kāzu ceremonijas vietu un svinību vietu.

Tīri nejauši uzgājām fotogrāfu. Abi ar līgavaini runājām, ka, skatoties fotogrāfijas no izvēlētās svinību vietas, iepaticies ļoti viens fotogrāfs. Vakarā, kad sākām runāt, izrādās, ka abiem uzmanību piesaistījis viens un tas pats fotogrāfs

zwaigzniite88 09.08.20. 23:07

Sveikas! arī esam pieķērušies kāzu organizēšanai - esam norezervējuši Ungurmalas - fantastisks viesu nams ar āra terasi un norezervējuši mūziķus - Lustīgo blūmīzeru - ļoooti ceru,ka būs forši :) vedēju mums nebus,jo nav tāds pāris,kurš būtu tam gatavs, laikam ņemsim lieciniekus un vakara vadītājus... par kleitu domāšu tikai pavasarī, jo dikti gribas 5 kg nomest.. pēc bērniņa kaut kā nekrīt tas svars kā gribētos,tādēļ kleita vēlā - lai gan gribētos jau tagad skriet un mērīt :)

R
Ramce 13.08.20. 19:46 | Kāzu datums: 06.08.2022

Čau, meitenes! Plānojam kāzas augusta vidū, beidzot konkrēts datums nolikts. Apbraukājām pāris viesu namus un baznīcas, grūti gāja pieņemt gala lēmumus, bet šķiet beidzot tas izdarīts. Rīt zvanīsim, lai visu līdz galam rezervētu. Tad pagaidām ''check'' būtu fotogrāfs (to tiešām laicīgi aizrunājām), video, viesu nams un baznīca. Tad neliela elpa pirms pārējiem 1000 darbiem. Otrdien sazvanamies ar iespējamo kāzu vadītāju. Vislielākā baža par budžetu - nevar saprast cik kas varētu izmaksāt, nav ne jausmas, cik maksās gredzeni, kāzu torte, kleita etc, tāpēc dikti grūti ''kontrolēt'', lai nepārsniedzam vēlamo. 

A
AnetaAnce 17.08.20. 08:22

Oi, par kāzu kleitu... man arī doma, ka ne ātrāk kā gada sākumā iešu apskatīties salonu piedāvājumu - saprast kāds kleitas siluets varbūt labāk piestāv, kas neiet pašai pie sirds. Neesmu gan pārliecināta, pirkšu vai došos šūt kleitu!

Darba tiešām ir daudz. Mums ar līgavaini ir padomā viens pāris, kurus uzrunāt kā vedējus, bet bail, ka atteiks, jo pašlaik visas kāzas, ko viņi ir apmeklējuši nav bijušas vienkārši kā viesiem. Divās jau bija vedēji un tad paši precējās. Tā kā tā man ir diez gan satraucoša tēma. 

M
Madzulis 17.08.20. 10:32 | Kāzu datums: 21.08.2021

Mēs arī pamazām sākam visu apskatīt un rezervētu. Sākumā gan ilgi nevarējām izdomāt laiku, kad tieši precēties vasarā vai ziemā, bet tagad jau esam tikuši līdz kāzu datumam :) Par izmaksām man arī patiesībā ir tāds ka neliels apjukums, jo nav īsti ar ko izmaksas salīdzināt. Varbūt jūs varat padalīties ar kādām izmaksām jūs aptuveni rēķinaties? Mums šobrīd sanāk ap 8000 eur svinības divām dienām ar naksņošanu 55cilvēkiem, bet pieļauju domu ka tas cipars varētu krietni mainīties. 

A
AgyPinky 18.08.20. 08:29 | Kāzu datums: 30.07.2022

Sveika, mums izskatās, ka būs uz apmēras €7500, atslēga visā ir tā, ka tiešām vajag meklēt un meklēt nevis ńemt uzreiz, visi, kuri kaut ko piedāvā zina, ka pieliekot vārdu kāzas cena dubuotojas. 

Daudz lietas un darbińus Es gatavošu pati, lai ietaupītu, kur iespējams un iekłautos budžetā. 

M
Madzulis 18.08.20. 09:47 | Kāzu datums: 21.08.2021

Par to ka cenas dubultojas, izdzirdot vārdu kāzas, tiešām nevaru nepiekrist - paši jau paspējām saskariets. Un arī par to ka jāmeklē un jāmeklē, lai atrastu labāko un atbilstošāko cenai pilnīgi piekrītu. Ar dažām pozīcijām mums arī diezgan veiksmīgi sanāks ietaupīt - piemēram kāzu ielūgumi un visi papīra materiāli mums atkrīt, jo tos mums taisīs līgavaiņa māsa :) viesu namu atradām lētāku, kā bijām rēķinājušies, bet domāju ka dekorators būs dārgāk kā sākumā domāju. Vienu brīdi apsvērām pat domu dekorēt visu paši, bet baidos ka tam galīgi nebūs laika. Tagad esam vienojušies ar dekoratoru, ka brauksim apskatīt kādas dekorācijas ir pieejamas, lai saprastu, ko paši īsti gribam - tad arī būs gala cipars. 

M
Madzulis 18.08.20. 09:49 | Kāzu datums: 21.08.2021

Kāda mūzika jums ir plānā - dzīvā mūzika, DJ vai abi? Un kā ir ar pasākuma vadītāju, ņemsiet vai domājat iztikt bez? :) 

Mūzikas izvēle kāzās: kāzu muzikanti vai DJ?

zwaigzniite88 19.08.20. 17:23

Mēs šobrīd esam pieķērušies ēdinātājiem - mati stāvus ceļās no tiem cipariem.... 

M
Madzulis 20.08.20. 09:42 | Kāzu datums: 21.08.2021

Mums tādā ziņā laikam ir paveicies, ēdinātāji būs turpat uz vietas viesu namā - par ēdiena kvalitāti ir ļoti labas atsauksmes un cena vidēji, kā visur interesējāmies 25eur no personas. Cenā iekļauti arī trauki un oficiantu pakalpojumi. 

L
Linduxiss 25.08.20. 16:11 | Kāzu datums: 21.08.2021

Sveikas! Man pašlaik ir aizrunāts viesu nams, fotogrāfs, vaditājs un video filmētājs. Problēma tajā, ka katram ir vairāki varianti ar vienādām vai līdzīgām summām, kas liek galvai sāpēt, jo nevar izvēlēties :D

Nevaru izdomāt par mūziķiem. vai ņemt grupu, vai kādu 1-2 mūziķus.

M
Madzulis 26.08.20. 16:03 | Kāzu datums: 21.08.2021

Sākumā arī gribējām grupu, bet tagad esam palikuši pie  trim mūziķiem - kā vedējtēvs teica, mazāk cilvēki, mazāk problēmas :D 

Šobrīd ļoti aktīvi meklējam fotogrāfu - noskatītais fotogrāfs diemžēl jau ir aizņemts un vairāk nevaru atrast tādu, kam bildes būtu skaistas un cena ne četros ciparos. 

L
Linduxiss 27.08.20. 11:34 | Kāzu datums: 21.08.2021

Es arī labprāt esmu par mazāk muzikantiem :D Varbūt kāda var ieteikt kādus mūziķus? :)

A
AgyPinky 27.08.20. 12:46 | Kāzu datums: 30.07.2022

Mēs pańēmām Vitāliju Bogdanoviču, varat uzrakstīt YouTube un paklausīties. Loti skaista balss un arī labas atsauksmes. 

lai veicas atrast to, ko meklējat. 

R
Ramce 27.08.20. 20:34 | Kāzu datums: 06.08.2022

Čau vēlreiz, meitenes!
Mēs arī turpinam, pēc pēdējā mana ieraksta šeit, jau esam mazliet pakāpušies uz priekšu. Vismaz plānošanā, meklēšanā. Nu jau esam aizrunājuši arī kāzu vadītāju. Liekas riktīgi foršs čalis, atsauksmes arī labas, uztaisījām video sarunu un sapratām - tas būs mūsējais. Baigais pluss ir, ka viņš ir gan kāzu vadītājs, gan DJ vienā. :) Pats vada arī mičošanu, par ko ilgi lauzīju galvu, jo gribējās folkloras kopu, bet viņš iziet uz tādu mičošanu ar tradīcijām + humoru, kas uzrunāja un uzreiz piekritām! Pozitīvi ietekmē arī izmaksas. 

Viesu nams aizrunāts, ēdinātāji viņu pašu - 30 eiro no personas. Apskatot pārējās cenas, šķiet okay!

Kāzu kleitu domāju meklēt ziemā, draudzene teica, ka tas arī labs laiks, kad ir atlaides. Nezinu forši vai nē, bet man absolūti nav ne jausmas kādu kleitu gribas. Iešu, laikošu un meklēšu kāda tipa patīk. Vismaz nebūšu ieciklējusies uz vienu. 

Tagad meklējam, kur pasūtīt ielūgumus. Pētu, rakstu, meklēju. Aktuāls jautājums - cik vispār vidēji izmaksā dekorators? Saprotu, ka no daudzām niansēm atkarīgs, bet nu plus mīnus? Es skatos, ka vidēji jārēķinas nu ap 500 eiro. Liekas daudz! Bet nu, šobrīd viss liekas daudz. Nu, pati noteikti nedekorēšu, jo galīgi uz to man nepadodas, nav ne vēlmes, ne iemaņas, tāpēc to pat neapsveru. 

Kopējo budžetu ar nakti, 50 viesiem plānojam nu maaaksimums 10 000 eiro. Šķiet milzīga nauda, bet kad sāc likt visu klāt... 

R
Ramce 27.08.20. 20:42 | Kāzu datums: 06.08.2022

Vēl viens aktuāls jautājums - cik laicīgi plānojat izsūtīt ielūgumus? 

M
Madzulis 02.09.20. 09:56 | Kāzu datums: 21.08.2021

Čau! Es arī vēl neesmu izdomājusi kādu kleitu gribu. Pēc bildēm skaoties ir divas kategorijas - vai nu patīk ļoti, ļoti vai nu ir galīgi garām :D Sākumā domāju kleitu šūt, bet bail, ka nezinu pati, ko gribu un bail izvēlēties ne to modeli - uzšūt kleitu, kas galīgi nepiestāv .

Mēs uz dekorācijām šobrīd esam rēķinājuši maksimums 1000eur - iekļaujot, vietas dekorācijas, ceremonijas dekorācijas un ziedus.

Ielūgumus izsūtīsim tiklīdz būsim uzrastījuši iesniegumu laulību reģistrācijai, lai var uzreiz norādīt precīzus laikus, bet tuvākaja laika domājam izsūtīt tādu kā "save the date" info, kas būtu veidots arī ielūguma stilā, bet pdf formātā.

S
Sawle 13.09.20. 08:56 | Kāzu datums: 26.06.2020

Madzulis, iesaku Jāzeps Foto. Manuprāt, laba cena (pirmskāzu fotosesija + visa kāzu diena) un fantastiskas bildes. Ļoti viegli sastrādāties!

M
Madzulis 05.10.20. 12:37 | Kāzu datums: 21.08.2021

Paldies Sawle, diemžēl viņš jau ir aizņemts :( bet esam atraduši citu fotogrāfu, kura bildes arī šķiet ļoti skaistas :)