Kāzu plānošana
Kāzu galds
Kāzu torte Rīgā
Varbūt varat ieteikt kādu labu vietu Rīgā kur pasūtīt kāzu torti?
Torte gan nebija pasutama riga bet smarde taisa fantastiskas majas tortes. Musu viesi palika sajusma un ne drupacinjas otram ritam nepalika.
Es nezinu par kāzu kūkām, bet ļoti gardas kūkas ir "Kūkdaros" Meža un Nometņu ielas stūrī. Garda biezpienkūka ir "Ciemakukulī" - mazliet tālāk pa Nometņu ielu un cik zinu, tad viņi taisa arī kūkas uz pasūtījumu un no dabīgām izejvielām ( mums tas ir loti svarīgi). Un protams vēl "Lapsas māja" pie Āgenskalna tirgus. Bet jāsaprot, ko tieši gribas. Mums galvenais - lai nav sintētiska un nav cukura mastika pa virsu, ko patiesībā kūku cepēji nemaz neiesaka ēst!
Mums kūka bija no Drustiem (Pārdaugava), bez cukura mastikas un marcipānu figurām. Garšīga un tieši tāda kādu gribējām, svaiga, gaisīga un galvenais viesiem garšoja!
o jā, senāk par Drustiem bija ļoti labas atsauksmes. Kur Pārdaugavā viņi ir? Tā tur reizēm darba lietās sanāk būt, varētu pakūkot ;)
Klevera, es iepērkos parasti pa taisno no ceptuves (Drustu 8), iepriekš pasūtot, ko vēlos. Bija kiosks centrāltirgū, varbūt vēl ir. Vēl ražoto produkciju pārdod austrumu saldumi. Kur vēl var pakūkot viņu kūkas, es nezinu!