Kāzu plānošana
Kāzu galds
Kāzu mielasts
Sveicieni saulainajā rudens dienā!
Par kāzu galdu! Ir doma, sameklēt saimnieci, kura no mūsu produktiem pagatavotu kāzu galdu, jo vecākiem laukos gan rukši, dārzeņi, utt produkti, pārejo piepirktu klāt, pameklētu lētākas cenas, labāku kvalitāti. Gribēju uzzināt, vai kāds ir tā darījis? Cik aptuveni vajadzētu saimniecei maksāt ap 50 personām, standarta galdam- siltais, aukstais galds, brokastis. Saimnieci sāksim meklēt vēlāk, šobrīd gribētos uzzināt vairāk citu viedokļus, par izmaksām, ieteikumiem utt. Priecāšos lasīt Jūsu pieredzes.
Lk, es arī biju aizdomājusies par šādu variantu, bet diez gan ātri atmetu, jo tas ir daudz sarežģītāk, kā samaksāt ēdinātājiem. Iesaku apdomāt par šādiem jautājumiem:
Vai svinību vietā ir virtuve, lai sildītu utt ēdienu, jo saimniecei visticamāk nebūs atbilstošu trauku siltu ēdienu ilgstošākai uzglabāšanai.
Trauki? Vai spēs nodrošināt visiem viesiem vienādus šķīvjus, glāzes utt. Ja izdomā nomāt - tās atkal ir Tavas klapatas.
Pāris dienas pirms kāzām Tev nebūs laika un vēlmes skraidīt pa veikaliem un meklēt labākās cenas..
Apkalpojošais personāls - vai viena saimniece spēs nodrošināt laicīgu un veiksmīgu viesu apkalpošanu?
Pie šiem es arī apstājos.. Bet, lai Tev izdodas! :)
Rezervētajā viesu namā ir viss nepieciešamais, gan trauki, gan pilnībā aprīkota virtuve un īpašnieki ar mieru, ka saimniece nāktu un lielāko daļu gatavotu uz vietas, ko nevarētu jau pirms tam pie sevis izdarīt. Un par apkalpojošo personālu, sameklētu kādu pazīstamu meiteni, kurai "haltūriņu" piespēlētu- pasniegt, novākt pēc siltā galda lieko un no rīta novāktu/uzklātu.
Zinot kādas cenas ir par personu ēdinšana, gribas kaut kādu alternatīvu tam un pluss vēl pagatavotu no saviem produktiem, bez ķīmijām audzēti.