Kāzu plānošana
Kāzu galds
Kafejnīca "Inese" Cēsīs pakalpojumi
Mana pieredze ar Ineses pakalpojumiem.
Tika veikts pasūtījums gaļas paletēm un vecrīgu kūciņām. Aptuveni mēnesi pirms kāzām tika sastādīts saraksts ar ēdienu veidiem.
Katra pozīcija tika izrunāta un gan cenā gan skaitā, piemēram 20 karbonādes x 0.70eur, 50gb x 0.70Eur gaļas bumbiņas, cepetis 1kg maksā tik un tik, vecrīgas skaits x summa, utt. Tātad sastādot pasūtījumu norunājām, ka vienīgi lavašam mazliet varēja pamainīties cena.
Tika norunāts, ka pasūtījums izmaksās uz 185 Eur. Pasūtīšanas dienā bija jāiemaksā pirmā iemaksa, 100Eur, ar komentāru, ka lielākajai summas daļai būsim tikuši pāri.
Dienu pirms kāzām tika norunāts laiks un vieta kur saņemt pasūtījumu, tomēr precīza summa netika nosaukta, teica ka varēs to pateikt kad pasūtījums būs pagatavots.
Kāzu dienā tiek paziņots, ka par pasūtījumu jāpiemaksā nevis vēl atlikušie 85Eur, bet 125Eur, kas pasūtījuma summu sastāda nevis 185Eur, bet 225Eur.
Uz jautājumu kāpēc pasūtījuma summa tika palielināta par 40Eur, tiku sabārta par to ka sastāvdaļas tika saliktas vairāk nekā es pati sev mājās saliktu.
Dusmīga biju par to, ka manā laimīgajā dienā man bija jāskaidrojas ar negodīgo sievieti, jo man nebija vajadzīgs lai viņa man kaut ko par velti dod, cik vienojāmies tik arī taisi, nevis kaunina mani par to, ka es izmantoju cilvēku labestību.
Dziļi iesaku pirms veikt kādus pasūtījumus, lai pasūtītāja sastāda rēķinu ar ēdienu skaitu un konkrētu summu. Kā arī kafejnīcas īpašniece neizsniedza čeku.