FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu galds

Alkohols uz galda

minka5g 22.10.16. 08:08 | Kāzu datums: 19.08.2017

Meitenes!
Vai varat atklāt savu maģisko formulu pēc kuras rēķinājāt , rēķināsiet alkohola daudzumu kāzās?
Man šobrīd dominē formula 0.7 stiprais uz v'īrieti, 1 pudele vīna uz sievieti, bet par šampi nezinu, kaut kur bija formula 1 pudele uz 5 cilvēkiem , un tad skaitīt "obligātos" šampja tostus.
Kāda tilpuma stipro alkoholu liksiet? 0.7?

Man mamma saka, ka 1l izskatīsies nesmuki, sākumā vajagot 0.7 un tad varot likt 1.l , ja mēs gribam :D

5 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
L
Lk 23.10.16. 15:24 | Kāzu datums: 22.07.2017

Sveika! mēs katram viesim rakstām atsevišķi, jo daudz maz mēs zinām, cik un ko katrs dzer, un noapaļojam nedaudz uz augšu. Mēs šampi plānojam tikai pēc ceremonijas, tā, lai katram būtu kādas divas, trīs glāzes, kāda pus pudele uz cilvēku un vēl nedaudz piepirkt klāt, ja nu kāds gribēs vakarā vai pie kūkas. Un, man liekas, pa lielam jau baigi neatšķiras 0,7 vai litra pudele, bet kolas pudelēm gan ir atšķirība, vai 2 litri, vai 0,5 uz galda.

minka5g 23.10.16. 15:37 | Kāzu datums: 19.08.2017

Runājot par to pašu kolu, vai ir veids kā skaistāk kolu uzlikt uz galda? Saprotu, ka baigi lielas jēgas nav skaisti dekorēt galdu, ja uz tā stāv kolas pudele, kas izjauc visu skaistumu.
Saprotu, ka feināk būtu, ja būtu atsevišķs bārs & bārmenis, kurš tad jauktu kokčikus, bet ja tādas iespējas nav? Aizdomājos .

L
Lk 23.10.16. 16:36 | Kāzu datums: 22.07.2017

Varbūt var sākuma nelikt, lai fotogrāfs sabildē, viesi ierauga. Un tad, kad sāktu pasniegt silto ēdienu, tad uzlikt pudeles.

e
eiforija 23.10.16. 17:39 | Kāzu datums: 20.08.2016

Mēs tieši tā arī darījām,ka vispirms likām 0,7 pudeles uz galda, bet pēc tam bija 1l pudeles :D

P
Precos.lv 24.10.16. 08:17 | Kāzu datums: 20.08.2025

Sveika, minka5g!

AlkOutlet dzērieni & vīni piedāvā kalkulatoru alkohola aprēķināšanai.
Ieskatieties šeit

Patīkamas svinības vēlot,
Jūsu Precos.lv