Kāzu plānošana
Kāzu galds
Ēdinātāji Ogrē, Salaspilī, Rīgas rajonā
Sveikas!
Esam ēdinātāju meklējumos. Kāzu svinības paredzētas Salaspils novadā, tāpēc meklējam ēdinātājus no tuvākās apkārtnes. Pagaidām esam izvērtējuši tikai piedāvājumu no Vēja ligzdas, bet gribas salīdzināt ar vēl kādu.
Varbūt kāda var sniegt atsauksmi par Vēja ligzdu? Vai ieteikt kādu citu ēdinātāju Ogrē, Salaspilī, Rīgas rajonā?
Paldies
Ļoti labi ēdinātāji ir Salaspilī ( ja izbraukuma banketi un privāti neņemot vērā restorānus) ir Zeltītei.Ņēmām viņu savām kāzām un arī šovasar brāļa kāzām. Viss bija tiešām svaigs, garšīgi, uzklausīja mūsu velmes nevis uzspieda savu ēdienkarti. Visu varējām sarunāt. Cenas patīkami priecēja mums bija 16 eiro no cilvēka , brālimbūs 20 eiro ,jo ļoti daudzi paliek otrā dienā lai ir gan brokastīm un tā kā sēžamies 16.00 pie galda lai līdz 24.00 vēl kaut kas paliek. Visi ir labi ēdāji sportisti☺ Apkalpošana ļoti apmierināja. Brauc pa visu latviju. Tikai jaaizrunā laicīgi, jo viņai ir puse vasaras aizņemta.Sadarbojas ar pirtīm Ulbrokā un Babītē kā arī Rumbulā. Tiešām pēc sarunas ar viņu Jūs sapratīsiet par ko es rakstu. T-20007355 Zeltīte.
Vēja Ligzdā es noteikti nesūtītu. nav dikti slikti, bet galds nav pārkrauts un nekas orģinās tur nebūs, tur labi bija pirms 10 gadiem ne tagad.
Savām kāzām ēdinātājus ņēmšu no Berģiem, zināmi, esmu kopā strādājusi un varu pateikt to, ka neko unikālāku, pretimnākošāku, garšīgāku un par tādām cenām nezinu. tas ko viņi dara ir neatkārtojami. es ieteiktu satikties un parrunat, jūs noteikti sapratīsiet ko es stāstu. Viss tas kā viņi pasniedz ēdienu, gatavo utt, ir vesels šovs.