FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu galds

Fotogrāfs/kāzu vadītājs/muzikanti un tml - viesu sarakstā?

m
mo-pe 31.07.20. 19:34

Labs vakars!

Ticiet vai nē, bet tā nu ir sanācis, ka no man tuvākajiem neviens vēl nav precējies, līdz ar to nav iespējas lūgt padomu kāzu plānošanas jautājumos. Mēģināju atrast kaut ko internetā par šo, bet neizdevās...

Vai apstiprinot plānoto viesu skaitu viesu namam, precīzāk - kad runa ir par ēdināšanas izmaksām - jāierēķina arī fotogrāfs, kāzu vadītājs, muzikanti? Protams, tas ir skaidrs, ka nevar jau cilvēki pus dienu vai dienu būt badā, bet tai pašā laikā visi šie cilvēki jau nesēž pie galda, jo viņi ir tie, kas visu laiku ir darbībā. 

Vai variet, lūdzu, pastāstīt ko vairāk par šo un padalīties ar jūsu pieredzi?

Paldies!

4 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
E
Esha99 01.08.20. 21:51 | Kāzu datums: 10.07.2021

Nav bijusi liela pieredze, bet parasti brīvajos brīžos sēž pie galda. Vai vismaz atsevišķi tiek uzklāts arī viņiem galds. Respektīvi, - cik esmu redzējusi parasti viņi tiek skaitīti iekšā un skaitīšu arī es.

Manuprāt, tā arī ir pieklājīgi, ka ļauj cilvēcīgi atvilkt elpu kopistiski, lai vakars būtu arī viņiem tīkams. 

E
ElīzaK 03.08.20. 11:41 | Kāzu datums: 21.12.2019

Mums viesu namā personālam - grupai,video,foto,DJ un bāra puišiem bija atseviškā telpā galdiņš. arī samaksa bija mazāka kā no kāzu viesa. 

viņiem patika,ko varēja klusumā uz mirkli atvilkt elpu

r
rutuxs 04.08.20. 13:33 | Kāzu datums: 20.02.1993

Vislabāka ir, ja fotogrāfs, video operators un muzikanti atrastos kopā ar viesiem. Video un foto tad var ķert dažādus mirkļus/kadrus, bet muzikanti sāk sajust publiku un ar acu skatienu saprast, kad vajag uzraut kādu muzonu. Ne jau visu laiku ēdīs. Vismaz es 100 punkti sēdinātu visus kopā.

kena77 12.08.20. 09:01 | Kāzu datums: 15.08.2020

Mūsu kāzās fotogrāfe, vakara vadītāji un Dj sēdes kopā ar viesiem. Lai pašiem nav jāsatraucas, ka kaut ko palaidis garām. :)

Bet zinu, ka citos viesu namos piedāvā opciju, ka viņi sēž citur un tad samaksa ir daudz mazāka.