Kāzu plānošana
Kāzu galds
Lūdzu iesakiet uzņēmumus vai saimnieces, kas klātu galdus!
Varat palīdzēt un ieteikt kādus konkrētus uzņēmumus vai saimnieces, kas gatavotu un klātu galdu mūsu izvēlētajā viesu namā?! Ir kāda pieredze no savām vai citu kāzām?... Viesu nama piedāvājumi neapmierina, viņi atļauj ņemt savus 'no malas', bet nekādas iepriekšējas pieredzes šajos jautājumos mums nav! Ideāli būtu, ja mēs paši piegādājam produktus un viņi tikai gatavo un pasniedz.. Protams, jo lētāk, jo labāk, bet nu kvalitāte arī būtisks faktors! ;)
kādā rajonā kāzas un par kādām summām iet runa?
Mums arī vajag galda klājējus-pie Cēsīm. Varbūt kāda zina? Tikai atšķirībā no Ilzhuu-lai visu dara no A-Z, viņu produkti, viņi atved, klāj, apkalpo utt.
Cēsīs ir Inese. Vismaz kādreiz garšīgi gatavoja.
Kāzas Rīgas rajonā - pie Murjāņiem!
tātad par galda klājējiem - varu ieteikt Cafe Popular Cēsīs ar virsvadītāju Antru (izdarīs no A-Z), bet nebūs lētākā vieta.Telefons 29457896.
Krimuldā Ilze www.krimuldasilze.lv, tikai meklējiet savas telpas, jo pati neko nevar piedāvāt dižu (viņas īpašumā ir vecs kultūras nams).
Vēl man ir pazīstama saimniece, kas varētu izpalīdzēt ar galda klāšanu, bet tur tad jānodrošina ar transportu, lai varētu visus produkts atvest utt. viņas nr iedošu privāti.
Vēl ir arī Bucefāls Siguldā un Furšets, numurus var atrast 1188, tur būs nedaudz lētākas izmaksas. Bet Bucefāls ir ļoti garšīgi! Var arī atbraukt pagaršot, jo viņiem ir krodziņš.
Uzmanīgi ar to Inesi no Cēsīm biju uz vienām kāzām šovasar nu nebija tur nekā īpaša
Varu ieteikt "Pommeru muižu". Nezinu, kā ar Cēsīm, bet Rīgu un Rīgas rajonu nodrošina pilnībā.
Viss vienmēr svaigs. Puiši - pavāri ar lielu izdomu. Smuki servē.
Vispārējās inflācijas apstākļos par šī brīža cenām nevarēšu spriest, bet var piezvanīt un aptaujāties.
Aldis - 29158077
Paldies! :)
"Pommeru muiža"- esam ļoti apmierināti, tikko servēja uzņēmuma banketu.
Izcili garšīgi salāti un dažādās zivju uzkodas.
Paldies par ieteikumu.
ir eedinaataajas no Valmieras puses-Sandra (vinja "uzturas" Strenchos, vecajaa eedniicas maajaa, riktiigi njammiigi vienmeer ir bijis) un Inguuna (hmm, ja nemaldos, Brengulji vai kkas ap to vietu), arii garshiigi..un abaam eedinaashana no cilv ir ap 10 Ls..
Varbūt zini tās pavāres kādu kontaktinformāciju Strenčos?
Ljoti laba meitene, kura var paliidzeet novadiit kaazas, super izpaliidziiga kaa arii paliidzees ar galdu klaashanu! Evita: 26593476
Mums bija Ingūna, ļoti garšīgi gatavo:)) Viņu var atrast Brenguļu sākumskolā, telefonu gan diemžēl nepateikšu:)
Varbūt var kāds ieteikt ēdināšanu Kandavas pusē?
Ļoti labi un garšīgi gatavo tāda firma "Moora" viņi arī taisa izbraukumus un klāj galdus, kur vien vajag, kā arī viņiem ir pašiem savi trauki. Vienīgi viņi nav dikti lēti - nu tād vidējs cenu līmenis.
Man ir riktīgi labie zināmi uzņēmums šķiet no Alojas, bet dara visu no A-Z, saskaņojot ēdienkarti, vispār nekādu problēmu, arī manus ieteikumus ņēma vērā. Var rakstīt viņiem uz e-pastu santimsg@inbox.lv Tiešām ļoti ļoti labi! Man šķiet, ka ir kaut kur arī saimnieces telefons - ja vajadzīgs, padod ziņu!
Vai kāds var ieteik galda klājējus Bauskas rajona?
Sarmīte (26804595) un Zane (26772151). Viņas ir māte un meita un jau vairākus gadus ir kāzu saimnieces. Viņas gatavo ļoti garšīgi un rūpējas, lai ēdamā būtu daudz. Pati esmu piedalījusies pasākumos, kur ir viņu gatavoti ēdieni, bija ļoti labi. Cik es saprotu viņas var izbraukt uz nepieciešamo pilsētu, bet tomēr tad vajadzētu viņām par to piezvanīt un pajautāt.
Manai krustmātei Limbažos ir uzņēmums. Klāj galdus arī kāzām. gatavo ļoti labi, jo viņas gatavotos ēdienus baudu kopš bērnības :) arī mūsu kāzās klās mums galdu!
Inese Kauliņa tel. 29743517
Jāatzīst cenas patīkamas ;)
A Jēkabpilī zināt kaut kādu?