FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu galds

Ēdinātāji

G
Gulafija 25.02.10. 13:46

Man jautājums par ēdinātājiem "Svētki Jums", vai kāda ir par tādiem ko dzirdējusi un kādas ir atsauksmes, jo cenas ir vilinoši zemas un mājas lapā atsauksmes un klientu saraksts arī iespaidīgs. Tomēr mulsina fakts, ka draugi, kas jau vairākus gadus strādā pasākumu organizēšanā un restorānu biznesā par viņiem neko nav dzirdējuši.
Ļoti priecāšos par jebkādiem komentāriem :)

15 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
E
Elinchix 04.04.10. 14:44

jaa, es ari gribetu dzirdet atsauksmes par siem edinatajiem!

i
ieva.ieva 04.04.10. 16:24 | Kāzu datums: 07.08.2010

esmu bijusi viesībās, kur bija Svētki Jums ēdināšana - ļoti garšīgi un apkalpošanai ar nebija ne vainas ;) tas fakts, ka viņus nezina lielās pasākumu firmas un restorāni nav nekas īpašs - firma irmaza un diezgan jauna, bet tavi paziņas drošivien sadarbojas ar lielajām ēdināšanas firmām. Starp citu, ja zini tādu pasākumu firmu kā Balle, tad mēs sadarbojamies ar Svetki jums ;)

d
dina85 24.01.12. 15:40

Tagad es zinu kapec visi vinju majaslapa visu tik skaisti apraksta,tapec ka vinji izdzesh ne ipashi labas atsauksmes par vinju uznemumu,un pashi par sevi raksta,bet mums bija pavisam savadak.Mums shovasar 2011 g. bija kazas,un mes pirmo reizi pasutijam sho organizaciju.Mums
tik smuki visu izstastijushi,ka mes bez shaubas vunjus ari pasutijam.
Bet kad atbraucam musu izireta telpaa pec pastaigas,tad musu acis bija shausmas,kada veida bija saklats musu kazu galds,tik nesmuki,skats bij tads,it ka vinji nevareja paspet saklat galdus ar edieniem un tapec vienkarshi sakrajushi visu uz parastiem maziniem shkivishem,bez zaljumiem,augli bij sagriezti ta,it ka vienkarshi sagriezushi sev pashem un palikusho salikushi uz galda…..Es nezinu no kurienies shi kazu galerija majaslapa,jo edieni uz bildem neatbilst patiesibai….Nevienam neieteicu SVETKI-JUMS!

I
Ievuxs 02.02.12. 21:18 | Kāzu datums: 30.07.2011

Man pilnīgi pretēja pieredze, kā dina85!
Mums kāzas bija 2011.gada augustā un viss bija lieliski. Mes ilgi meklējam edinātajus, jo jāsaka atklāti negribējām pārmaksāt, jo viesu skaits bija 86 cilvēki, kas nav maz.
Pirmkārt, devāmies uz degustāciju (ka pie visiem ēdinātājiem), tika piefiksēts viss kas mums patīk,kas neapmierina un vienojāmies par ēdienkarti.
Otrkart, lai nebūtu kādi misēkļi 4 dienas pirms kāzām lūdzu tikšanos ar viesmīļiem,kuri apkalpos mūs kāzās, nekādu problēmu, tika noorganizeta tikšanās,izrunājāmies ar viesmīļiem,par viņu pienākumiem, un mūsu velmēm.
Treškārt, pretīmnākošākus, atbildīgakus ēdinātajus tiešām neesmu satikusi. Pec kāzām viesi bija ļoti apmierināti un ,lai arī ēdienus izskatijām arī no svara viedokļa, tik un tā ēdiens vel pietika arī visai nākošajai dienai.Nevaru nepieminēt, ka ēdienu pasniegšana notika raiti un operatīvi,mums bija 86 viesi ,kurus apkalpoja 5 viesmīļi, viss bija kā pēc pulksteņa.

Mums ir lieliska pieredze un tagad arī ikvienam iesaku kāzām,svētkiem un banketiem tieši viņus, ne reizi neesam piedzīvojuši vilšanos, līdz šim tikai lieliska sadarbība!

k
krabitis 03.02.12. 11:52 | Kāzu datums: 24.07.2010

Es varu pievienoties Ievuxs viedoklim un arī manas draudzenes kāzās viņi klāja galdus. Abas reizes viss bija ļoti skaisti un garšīgi un attieksme bija ļoti patīkama un profesionāla.

A
Agny 03.02.12. 15:57 | Kāzu datums: 02.06.2012

Pašai nav bijis pieredzes, bet man par viņiem stāstīja, pareizāk sakot brīdināja, lai šitos nekādā gadījumā neņemot. Cena esot ļoti pievilcīga, arī ss.lv saliktās bildes esot ļoti skaistas, bet reāli kāzās esot bijuši pustukši galdi, ēdiens negaršīgs, uz šķīvjiem samests, pie tam oficianti arī esot bijuši zem katras kritikas. Uz jautājumu, kāpēc tik slikts serviss,esot teikuši, ka par tādu cenu nekas labāks nepienākoties (cena tajās kāzās esot bijusi 12 Ls/cilv.).

ķimenīte 25.08.12. 22:23

vai ir vēl kādas atsauksmes?

a
alizey 26.08.12. 13:27

varu tikai paslavēt!
puiši malači!!! viss zolīdi, ļoti pretimnākoši.
Pirms tam vairākas reizes tikāmies un visu izrunājam, problēmu tiešām nebija ar ēdinātājiem.
mums ēdiens ļoti daudz palika pāri. ēdienu klāsts ļoti dažāds un skaisti noformēts!

No pieredzes-varu ieteikt!

R
Rockn´roll_Bride 27.08.12. 16:16 | Kāzu datums: 19.07.2013

Vinjiem gadījumā nav vienkārši divas dažādas komandas, ka ir tik krasi atšķirīgas atsauksmes?

l
lilii 01.09.12. 20:43 | Kāzu datums: 14.07.2012

Arī man ir tikai fantastiskas atsauksmes par viņiem, vnk ideāli:)

ķimenīte 18.09.12. 13:09

man arī ir nesapratne par viņiem..

I
Ievuxs 19.09.12. 22:05 | Kāzu datums: 30.07.2011

Topošās sieviņas, nelauziet galvu piesakieties uz degustāciju (tā pirms gada gan bija par samaksu) un Jums pašām viss kļūs skaidrs.Pieļauju domu,ka viedokļi ir dažādi, jo mums katram ir savas vēlmes un prasības, tā,kā sevi pieskaitu pie prasīgajām, tad atceroties cik rūpīgi veicuēdinātāju atlasi uz savām kāzām man grūti iedomāties kāpēc ir tik krasi atšķirīgi viedokļi...
Vel šajā gadā (augustā) biju pie draudzenes uz kāzām un viņa balstoties uz pieredzi pirms gada manās kāzās arī izvēlējās Svētki Jums un arī šogd viss bija lieliski, tāpēc,kā jau rakstīju pirms laika, savu viedokli nemainīšu, jo esmu pārliecinājusies, ka viss arī šogas bija lieliski.

Iespējams nepieciešams konkrēti atrunāt ēdienkarti, ēdienu svaru un savas vēlmes,galda dekorējumu un citas būtiskas nianses, tad neradīsies lieki pārpratumi :)

Veiksmi :)

r
rit@ 18.10.16. 10:50 | Kāzu datums: 06.06.2015

Sveiki! Vai ir kāda atsauksme no 2016. gada līgavām par šo firmu?

g
grieta 18.10.16. 14:01

Pati neesmu izmantojusi šīs firmas pakalpojumus, bet draudzene izmantoja šo firmu savu kāzu galdu klāšanai. Bija izvēlēts viesu nams, kurš atļāva izmantot viņu virtuvi. Novērojumi- visus ēdienus, gan aukstos, gan siltos atved ar busu jau pa dienas vidu. Aukstos ēdienus jau iepriekš sagatavotus uz šķīvjiem tik uzfrišina un uzliek uz galdiem. Siltie ēdieni visu dienu stāv termosos un pa taisno no tiem tiek padoti viesiem. Apkalpošana bija normāla. Ēdieni- standarts.Cena, cik sapratu, beigās ar visiem papildus izdevumiem par piegādi, apkalpošanu, inventāru, u.c. neko neatšķīrās no pārējiem. Tas ir tas, ko zinu- varbūt noder:)

D
DārtaSaule 09.07.20. 15:54 | Kāzu datums: 07.08.2021

Vai 2020. ir kas mainījies? Ir jaunākas atsauksmes?