FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu galds

Šampanieša piramīda

h
honeymooners 14.08.12. 09:56

Meitenes, kas taisija sampaniesa piramidu?Cik izmaksaja?Un kur pasutijat so pakalpojumu?paldies :)

8 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
B
Beata 14.08.12. 10:20

Izmaksas nav visai lielas - vajadziigs:
1) galds uz kura buus taa piramiida
2) glaazes (var iireet)
3) shampanietis
4) baarmenis

B
Beata 14.08.12. 10:21

Noraavaas :) Cena atkariiga no viesu skaita (glaazhu skaits un shampanieshu daudzums) un vietas (tas nosaka vai galds ir, vai galdauts ir un pa kaadu naudinju varsarunaat baarmeni) :)

A
AijaAija 14.08.12. 11:31 | Kāzu datums: 19.10.2012

ir viesu nami, kas šādu piramīdu var uzcelt bez īpašām problēmām, ar pavisam nelielu piemaksu! vajag painteresēties, un piramīdu var arī viesmīļi izveidot, nemaz atsevišķu bārmeni nevajag!

h
honeymooners 15.08.12. 18:51

Nu jā,tas viss ir saprotams, tomēr mūsu viesu mājā neviens tādu netaisa, un ir jāaicina speciāli apmācītu bārmeni. Var būt ir kādi kontakti, kurš bārmenis tādus taisa?

d
dinočka 16.08.12. 14:30

Nu, nav jau gan tā, ka piemaksā jebkuram un viņš taisīs.
To dara tikai pavisam nedaudz bārmeņu, jo tur ir jābūt milzīgām iemaņām.

Kad es ar kāzu aģentūru par to runāju, viņi man nosauca summu 150 Ls.

p
puķu_meitene 16.08.12. 15:29

Mums ēdinātāji paši šo piramīdu piedāvaja kā pakalpojumu un atšķirība cenā cik man zināms nebija. Un tad atlika tikai šampanieti nupirkt. Arī bārmeni speciāli, kas tikai lej nevajadzēja - lēja līgavainis un jaunā pāra puisis!
Un patiesību sakot, lai arī sākumā varbūt tas šķiet, kas super interesants un skaists, tad realitātē man likās nekas īpašs - vienīgi glāzes bišķiņ lipīgas ;)

h
honeymooners 16.08.12. 16:18

:))) Paldies Jums meitenes par atbildēm. Atradu ka SvetkiJums organizē tādu, 60Ls maksa uz 55 personām.

l
lilii 17.08.12. 21:12 | Kāzu datums: 14.07.2012

Mēs maksājām par piramīdu no 55 glāzēm 20ls + mūsu šampanietis. Tas ir to vērts, viesiem ļoti patika kā izskatās. Tāda odziņa neliela:)