Kāzu plānošana
Kāzu galds
Šampanieša piramīda
Izmaksas nav visai lielas - vajadziigs:
1) galds uz kura buus taa piramiida
2) glaazes (var iireet)
3) shampanietis
4) baarmenis
Noraavaas :) Cena atkariiga no viesu skaita (glaazhu skaits un shampanieshu daudzums) un vietas (tas nosaka vai galds ir, vai galdauts ir un pa kaadu naudinju varsarunaat baarmeni) :)
ir viesu nami, kas šādu piramīdu var uzcelt bez īpašām problēmām, ar pavisam nelielu piemaksu! vajag painteresēties, un piramīdu var arī viesmīļi izveidot, nemaz atsevišķu bārmeni nevajag!
Nu jā,tas viss ir saprotams, tomēr mūsu viesu mājā neviens tādu netaisa, un ir jāaicina speciāli apmācītu bārmeni. Var būt ir kādi kontakti, kurš bārmenis tādus taisa?
Nu, nav jau gan tā, ka piemaksā jebkuram un viņš taisīs.
To dara tikai pavisam nedaudz bārmeņu, jo tur ir jābūt milzīgām iemaņām.
Kad es ar kāzu aģentūru par to runāju, viņi man nosauca summu 150 Ls.
Mums ēdinātāji paši šo piramīdu piedāvaja kā pakalpojumu un atšķirība cenā cik man zināms nebija. Un tad atlika tikai šampanieti nupirkt. Arī bārmeni speciāli, kas tikai lej nevajadzēja - lēja līgavainis un jaunā pāra puisis!
Un patiesību sakot, lai arī sākumā varbūt tas šķiet, kas super interesants un skaists, tad realitātē man likās nekas īpašs - vienīgi glāzes bišķiņ lipīgas ;)
:))) Paldies Jums meitenes par atbildēm. Atradu ka SvetkiJums organizē tādu, 60Ls maksa uz 55 personām.
Mēs maksājām par piramīdu no 55 glāzēm 20ls + mūsu šampanietis. Tas ir to vērts, viesiem ļoti patika kā izskatās. Tāda odziņa neliela:)